redakcja Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2010 Projekt Astra Szczegółowy opis projektu domu Astra znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/astra Link do projektu: Projekt Astra Link do zdjęć z realizacji: Realizacje Astra Link do obrotu 3D: Obrót 3D Cytuj
Gość Darek Napisano 26 Październik 2010 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2010 Witam Jesteśmy zainteresowanie kupnem tego projektu, czy mogę prosić o zestawienie materiałó na darek_spam@wp.pl Jednocześnie mam pytanie odnośnie adaptacji pomieszczenia 1/11 - chodzi o przesunięcie całej sciany zewnetrznej (prawej) do momentu w ktorym obecnie jest filar w celu powiekszenia przestrzeni. Cytuj
Gość Joanna Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2011 Witam. Będę budować ten dom jesienią tego roku i mam ogromną prośbę. Czy budował już ktoś ASTRĘ i czy mogłabym poprosić zdjęcia z realizacji na e-mail : motylek-kutno@wp.pl Cytuj
Gość leszek Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2011 Witam. Będę budował ten dom jesienią tego roku i mam ogromną prośbę. Czy budował już ktoś ASTRĘ i czy mógłbym poprosić o zdjęcia z realizacji na e-mail : leszekgalant@op.pl Cytuj
Gość Olek Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2011 Witam, czy masz zestawienie , równieź planuje budowe ASTRY, podeslij jeśli masz gemini.firma@interia.pl Jak z wydłużeniem pomieszczenia 1/11 - myślę że dobry pomysł Cytuj
dyzia Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2011 witam, buduje ten dom od maja tego roku, bardzo polecam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2011 witam, buduje ten dom od maja tego roku, bardzo polecam Witam, Zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 30 września 2011!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły:https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość adrian Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2011 witam, buduje ten dom od maja tego roku, bardzo polecam Cytuj
Gość Bogumił Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2011 czesć , jak masz zestawienie to podrzuć na : gemini.firma@interia.pl startuje na wiosne pozdro Cytuj
Gość Olek Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2011 cześć ja startuje na wiosne (najprawdopodobniej) jeśli możesz to prześlij zestawienie, albo ile kosztował Cie stan surowy zamknięty (z dachem , bez okien) Pozdr Cytuj
dyzia Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2011 stan surowy po naprawdę sporych upustach wyniosl 200 tys. same tarasy sa bardzo kosztowne mimo to dom prezentuje sie pieknie:) Cytuj
Gość malgosial21 Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2011 Wiosna zaczyna budowę tego domu, czy ktoś mógłby podesłać mi jakieś fotki z budowy. Lub mogłabym na terenie woj.mazowieckiego obejrzeć ten domek. Czy ktoś adaptował strych? Za informację z góry dziękuje.Mój email : malgosia.lipka@op.pl Cytuj
Gość Joanna Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2011 Witam Dyziu, na jakim etapie budowy jesteś teraz? Byłabym bardzo wdzięczna o kontakt mailowy: motylek-kutno@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2011 witam, buduje ten dom od maja tego roku, bardzo polecam Witam. Na jakim etapie budowy jest Pani teraz? Ja zaczynam na wiosnę 2012 i byłabym bardzo wdzięczna o kontakt na maila: motylek-kutno@wp.pl Cytuj
Gość Marcin Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2011 Witam. Na jakim etapie budowy jest Pani teraz? Ja zaczynam na wiosnę 2012 i byłabym bardzo wdzięczna o kontakt na maila: motylek-kutno@wp.pl Cytuj
Gość Elcia Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2011 Witam, buduję astrę od czerwca, zaadaptowałam poddasze robiąc płytę ale nie na całości nad salonem jest antresola, jestem na etapie dachu i tarasów. Czy budował ktoś astrę na terenie podkarpacia lub w obrębie 300 km chętnie podjechałbym oglądnąć realizacje jeśli można. Pozdrawiam Cytuj
Gość olek Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2011 Napisz jak tam koszty i prześlij fotki Cytuj
Gość Olek Napisano 29 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2011 CZeść Motylek, wystartowaliście z budową , masz może jakieś fotki, jak koszty się kszałtują? Cytuj
Gość Piotr Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2011 witam, buduje ten dom od maja tego roku, bardzo polecam Witam, a czy jest szansa obejrzenia rezultatu? Bardzo podoba nam się projekt i razem z żoną chcielibyśmy obejrzec go na zywo. Ktoś może z Państwa z Mazowsza? pozdrawiam, Piotr Cytuj
Gość Bogumił Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2011 CZeśc podeślij zdjęcia Astry, chcę go budować i byłbym wdzięczny Cytuj
dyzia Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2011 witam, pewnie zapraszam . o adres prosze pytac w mailu. dagma89@tlen.pl pozdrawiam Cytuj
dyzia Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2011 CZeśc podeślij zdjęcia Astry, chcę go budować i byłbym wdzięczny Cytuj
dyzia Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2011 witam piotrze pewnie ze jest mozliwosc , zapytanie o adres prosze kierowac na maila dagma89@tlen.pl pozdrawiam dyzia Cytuj
Piotr_20061 Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 25 Grudzień 2011 Witam wszystkich sympatyków tego projektu We wrześniu br rozpoczęłem realizację i w tym roku zakończę na stanie "surowy, otwarty z dachem" Pozdrawiam PiotrD Cytuj
Gość Bogumił Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2012 Witam wszystkich sympatyków tego projektu We wrześniu br rozpoczęłem realizację i w tym roku zakończę na stanie "surowy, otwarty z dachem" Pozdrawiam PiotrD Cześć , jak wygląda koszt stanu surowego z dachem, jakie materiały zastosowałeś, gemini.firma@interia.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi