Guest Kasia Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 a czy można zmniejszyć dom tak do maź 110 m 2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 a czy można zmniejszyć dom tak do maź 110 m 2? Przy zmniejszaniu powierzchni domu należy rozważać pomniejszanie określonych pomieszczeń przez przesuwanie ścian zewnętrznych. Proszę zastanowić się, które pomieszczenia moglibyśmy zmniejszyć. Chętnie odpowiem, czy jest to możliwe i jakie pociąga to za sobą koszty. Jednak aby uzyskać 110 m² należy zmniejszyć dom o ok. 25m², a to w przypadku tego domu dość dużo. Być może konieczna będzie likwidacja pokoju na parterze oraz zmiany funkcjonalne. Konkretne propozycje i pytania proszę kierować już na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jacek Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Witam , a czy do tego domu można zrobić piwnice . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Witam , a czy do tego domu można zrobić piwnice . Witam, Istnieje możliwość doprojektowania piwnicy. Projekt najlepiej zmienić na etapie adaptacji go do warunków lokalnych. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E.K Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 WITAM PROWADZE BUDOWE TEGO DOMU ZAPROWADZILIŚMY KILKA ZMIAN W ŚRODKU ROBI LEKKIE WRAŻENIE JEST MAŁY WIZUALNIE ALE BARDZO PRAKTYCZNY POLECAM czy mogłabym zapytać jakie to zmiany? bo też planujemy budowę tego domku oraz kilka zmian w tym projekcie. Także z chęcia bym zobaczyła czy planujemy podobne rozwiązania:) pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nadzieja Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Witam mam prośbę czy mógłby mi ktoś z państwa podesłać tabelkę dotyczącą zestawienia więźby dachowej Ambrozji III?? Potrzebuję pilnie wiedzieć jakie krokwie tam idą.Z góry bardzo dziekuję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Witam mam prośbę czy mógłby mi ktoś z państwa podesłać tabelkę dotyczącą zestawienia więźby dachowej Ambrozji III?? Potrzebuję pilnie wiedzieć jakie krokwie tam idą.Z góry bardzo dziekuję! Witam Proszę o podanie adresu mailowego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hanka Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Prosze dodac opcje linijki przy projketach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Prosze dodac opcje linijki przy projketach Witam Nasza strona nie przewiduje takiej funkcjonalności, możemy Pani przesłać na maila szczegółowo zwymiarowane rysunki dla projektu, który Panią interesuje. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szymon Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 witam, prosiłbym o podesłanie rysunków z wymiarami na adres: szsz92@onet.pl dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 witam, prosiłbym o podesłanie rysunków z wymiarami na adres: szsz92@onet.pl dziękuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted October 22, 2016 Report Share Posted October 22, 2016 Witam mam pytanie jak rozmieściliście w kuchni bo mam problem z lodówką nie wiem gdzie postawić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 24, 2016 Report Share Posted October 24, 2016 Witam mam pytanie jak rozmieściliście w kuchni bo mam problem z lodówką nie wiem gdzie postawić Witam, rozwiązaniem może być ustawienie lodówki w odległości 30 cm od płyty grzejnej w kierunku jadalni. W takim przypadku barek będzie również przesunięty o taką wartość. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts