redakcja Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2010 Projekt Ambrozja III Szczegółowy opis projektu domu Ambrozja III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/ambrozjaIII Link do projektu: Projekt Ambrozja III Link do zdjęć z realizacji: Realizacje Ambrozja III Link do obrotu 3D: Obrót 3D Cytuj
Gość mic Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2011 jeszcze chwila i startuje z budowa tego domu Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2011 jeszcze chwila i startuje z budowa tego domu Witam, Gratulujemy i zyczymy powodzenia . Czekamy na wieści z budowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Artur Napisano 7 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2011 Witam, poszukuję osób w mazowieckim lub sąsiednich województwach, którzy wybudowali dom Ambrozja. Z chęcią zobaczyłbym gotowy już dom. Myślę, że to by mnie definitywnie przekonało do kupna tego własnie projektu. Byłbym bardzo wdzięczny za możliwość obejrzenia na żywo tego pięknego domu. Pozdrawiam Artur laszu@wp.pl Cytuj
Gość mic Napisano 9 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2011 Witam, Gratulujemy i zyczymy powodzenia . Czekamy na wieści z budowy. Pozdrawiam wczoraj wykopy i szalunek dzis już fundament zalany- ekipa działa dobrze:) Cytuj
Gość Sylwunia Napisano 16 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2011 My mamy już projekt kupiony własnie załatwiamy formalnosci i niedlugo tez zalewamy fundament Cytuj
Gość Monika Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2011 witam...!ja też będę budować ten domek i mam pytanie jakie koszty zalania fundamentów??? Cytuj
Gość Jadwiga Napisano 23 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2011 Jaki jest koszt budowy tego domu ? Cytuj
Gość Jadwiga Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2011 Jaki jest koszt budowy tego domu ? Cytuj
Gość mic Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2011 Witam, Gratulujemy i zyczymy powodzenia . Czekamy na wieści z budowy. Pozdrawiam Już przykryty dachem powiem szczerze że poddasze ma bardzo duże pomieszczenia. Cytuj
Gość Marika Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2011 wczoraj wykopy i szalunek dzis już fundament zalany- ekipa działa dobrze:) mozna prosić jakieś zdjęcia z budowy Cytuj
Gość Gość Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2011 witam,może ktoś udostępniłby zdjęcia Ambrozji,pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2011 domek owszem wygląda bardzo ładnie, rozmieszczenie wydaje sie byc sensowne, ale tylko sie wydaje ponieważ nie wiem jaka koncepcję mial projektant, projektując belkę podtrzymującą wyciąg oraz komin, na środku wejścia z wiatrołapu" na salony". Na projekcie jest wszystko pięknie ładnie, wydaje sie ze jest dożo miejsca, ale w trakcie realizacji to można tylko bić głowa w ten mur i to nie tylko w przenośni!!!Na szczęście my w ostatniej chwili zwróciliśmy na to uwagę, ale co z pozostałymi budującymi?Niech pan projektant lepiej pomyśli o tym na przyszłość, albo niech projektuje stodoły, bo tam są tylko cztery ściany a on się gubi gdy jest ich więcej.rozczarowany klient Cytuj
Redaktor Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2011 domek owszem wygląda bardzo ładnie, rozmieszczenie wydaje sie byc sensowne, ale tylko sie wydaje ponieważ nie wiem jaka koncepcję mial projektant, projektując belkę podtrzymującą wyciąg oraz komin, na środku wejścia z wiatrołapu" na salony". Na projekcie jest wszystko pięknie ładnie, wydaje sie ze jest dożo miejsca, ale w trakcie realizacji to można tylko bić głowa w ten mur i to nie tylko w przenośni!!!Na szczęście my w ostatniej chwili zwróciliśmy na to uwagę, ale co z pozostałymi budującymi?Niech pan projektant lepiej pomyśli o tym na przyszłość, albo niech projektuje stodoły, bo tam są tylko cztery ściany a on się gubi gdy jest ich więcej.rozczarowany klient Witam Faktycznie nad przejściem z hallu do salonu zaprojektowano podciąg, jednakże znajduje się on na wysokości 2,59m, więc w żaden sposób nie przeszkadza w poruszaniu się po budynku. Wraz ze ścianą przy kominku stanowi pewne oddzielenie strefy dziennej od strefy wejściowej. Wszystko to wynik takich a nie innych, przemyślanych rozwiązań konstrukcyjnych budynku. Wielkości poszczególnych pomieszczeń podane są przy każdej prezentacji projektu, a ich szczegółowe wymiary można w każdej chwili uzyskać od nas w postaci szczegółowo zwymiarowanych rzutów, więc nie powinny być żadną niespodzianką dla inwestora. Kwestia tylko odpowiedniego podejścia do tematu inwestycji oraz wcześniejszego zapoznania się z dokumentacją i można uniknąć rozczarowań. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2011 witam serdecznie...z mężem zastanawiamy się nad tym projektem jednak mielibyśmy prośbę do posiadaczy takiego domku... czy mógłby ktoś nam umożliwić obejrzenie w rzeczywistości swojego domku...???? my jesteśmy z woj. podkarpackiego.... bardzo prosimy o kontakt.... 600 473 951 Cytuj
Gość DAWID Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2011 witam...!ja też będę budować ten domek i mam pytanie jakie koszty zalania fundamentów??? Witam ja już wybudowałem teraz mi dach kładą koszt materiałów wyszedł mnie 65000 zł murarz sam oczywiście 12000 dach materiał 30000 oczywiście dachówka ceramiczna glazura czarna po prostu jest piękna z robotą w sumie 107000 zł oczywiście systemem gospodarczym w przyszłym roku okna i tag dalej i tag dalej piękny jest ten domek Cytuj
Gość Arek Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2011 Witam, poszukujemy z zona osób z wielkopolski lub sąsiednich województwach, którzy wybudowali dom Ambrozja. Z chęcią oglądnelibysmy gotowy już dom. Pomogłoby to nam w podjęciu ostatecznej decyzji kupna tego projektu. Będziemy wdzięczni za umożliwienie obejrzenia na domu. Arek i Ania areksiwka@wp.pl 609444882 Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Ambrozja III na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość KRZYSIEK Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2012 WITAM ZALALISMY Z ŻONĄ FUNDAMENTY TEGO DOMKU I NA PIERSZY RZUT JEST WIELKI ALE W REALU WCALE TAK NIE JEST JEST BARDZO PRAKTYCZNY I ZGRABNY WSZYSTKO MA TAK JAK POWINIEN MIEC JEDNYM SŁOWEM DOBRY WYBÓR POZDRAWIAM Cytuj
Gość Sylwia Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2012 Witam, my w zeszłym roku zakupiliśmy ten projrkt. Teraz jesteśmy na etapie tynkowania go w środku. Jeśli ktoś chciałby podjechać i obejrzeć jak wygląda domek prosze dzwonić pod nr 501480034 lub kontaktować sie mailem misia-vip@o2.p. Mamy także sporządzoną pełną dokumentację budowy, razem ze zdjęciami. Jesteśmy z woj. łódzkiego. W tamtym roku my korzystaliśmy z życzliwości ludzi budujących dom Ambrozja III i bardzo pomogło nam to w podjęciu decyzji co do zakupu tego projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość kornelia Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2012 Witam czy może pan udostępnić jakieś zdjęcia ze środka tego domu.Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwiec 2012 Czy mogliby panstwo przeslac nam na e-maila zdjecia tego domku, atrekt@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwiec 2012 Witam, Zdjęcia z realizacji znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/zdjecia-z-realizacji W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ela Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2012 Witam, my w zeszłym roku zakupiliśmy ten projrkt. Teraz jesteśmy na etapie tynkowania go w środku. Jeśli ktoś chciałby podjechać i obejrzeć jak wygląda domek prosze dzwonić pod nr 501480034 lub kontaktować sie mailem misia-vip@o2.p. Mamy także sporządzoną pełną dokumentację budowy, razem ze zdjęciami. Jesteśmy z woj. łódzkiego. W tamtym roku my korzystaliśmy z życzliwości ludzi budujących dom Ambrozja III i bardzo pomogło nam to w podjęciu decyzji co do zakupu tego projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość KRZYSIEK Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2014 WITAM PROWADZE BUDOWE TEGO DOMU ZAPROWADZILIŚMY KILKA ZMIAN W ŚRODKU ROBI LEKKIE WRAŻENIE JEST MAŁY WIZUALNIE ALE BARDZO PRAKTYCZNY POLECAM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi