redakcja Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Projekt Ambrozja III Szczegółowy opis projektu domu Ambrozja III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/ambrozjaIII Link do projektu: Projekt Ambrozja III Link do zdjęć z realizacji: Realizacje Ambrozja III Link do obrotu 3D: Obrót 3D Quote
Guest mic Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 jeszcze chwila i startuje z budowa tego domu Quote
Dobre Domy Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 jeszcze chwila i startuje z budowa tego domu Witam, Gratulujemy i zyczymy powodzenia . Czekamy na wieści z budowy. Pozdrawiam Quote
Guest Artur Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 Witam, poszukuję osób w mazowieckim lub sąsiednich województwach, którzy wybudowali dom Ambrozja. Z chęcią zobaczyłbym gotowy już dom. Myślę, że to by mnie definitywnie przekonało do kupna tego własnie projektu. Byłbym bardzo wdzięczny za możliwość obejrzenia na żywo tego pięknego domu. Pozdrawiam Artur laszu@wp.pl Quote
Guest mic Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 Witam, Gratulujemy i zyczymy powodzenia . Czekamy na wieści z budowy. Pozdrawiam wczoraj wykopy i szalunek dzis już fundament zalany- ekipa działa dobrze:) Quote
Guest Sylwunia Posted May 16, 2011 Report Posted May 16, 2011 My mamy już projekt kupiony własnie załatwiamy formalnosci i niedlugo tez zalewamy fundament Quote
Guest Monika Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 witam...!ja też będę budować ten domek i mam pytanie jakie koszty zalania fundamentów??? Quote
Guest Jadwiga Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Jaki jest koszt budowy tego domu ? Quote
Guest Jadwiga Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Jaki jest koszt budowy tego domu ? Quote
Guest mic Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Witam, Gratulujemy i zyczymy powodzenia . Czekamy na wieści z budowy. Pozdrawiam Już przykryty dachem powiem szczerze że poddasze ma bardzo duże pomieszczenia. Quote
Guest Marika Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 wczoraj wykopy i szalunek dzis już fundament zalany- ekipa działa dobrze:) mozna prosić jakieś zdjęcia z budowy Quote
Guest Gość Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 witam,może ktoś udostępniłby zdjęcia Ambrozji,pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 domek owszem wygląda bardzo ładnie, rozmieszczenie wydaje sie byc sensowne, ale tylko sie wydaje ponieważ nie wiem jaka koncepcję mial projektant, projektując belkę podtrzymującą wyciąg oraz komin, na środku wejścia z wiatrołapu" na salony". Na projekcie jest wszystko pięknie ładnie, wydaje sie ze jest dożo miejsca, ale w trakcie realizacji to można tylko bić głowa w ten mur i to nie tylko w przenośni!!!Na szczęście my w ostatniej chwili zwróciliśmy na to uwagę, ale co z pozostałymi budującymi?Niech pan projektant lepiej pomyśli o tym na przyszłość, albo niech projektuje stodoły, bo tam są tylko cztery ściany a on się gubi gdy jest ich więcej.rozczarowany klient Quote
Redaktor Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 domek owszem wygląda bardzo ładnie, rozmieszczenie wydaje sie byc sensowne, ale tylko sie wydaje ponieważ nie wiem jaka koncepcję mial projektant, projektując belkę podtrzymującą wyciąg oraz komin, na środku wejścia z wiatrołapu" na salony". Na projekcie jest wszystko pięknie ładnie, wydaje sie ze jest dożo miejsca, ale w trakcie realizacji to można tylko bić głowa w ten mur i to nie tylko w przenośni!!!Na szczęście my w ostatniej chwili zwróciliśmy na to uwagę, ale co z pozostałymi budującymi?Niech pan projektant lepiej pomyśli o tym na przyszłość, albo niech projektuje stodoły, bo tam są tylko cztery ściany a on się gubi gdy jest ich więcej.rozczarowany klient Witam Faktycznie nad przejściem z hallu do salonu zaprojektowano podciąg, jednakże znajduje się on na wysokości 2,59m, więc w żaden sposób nie przeszkadza w poruszaniu się po budynku. Wraz ze ścianą przy kominku stanowi pewne oddzielenie strefy dziennej od strefy wejściowej. Wszystko to wynik takich a nie innych, przemyślanych rozwiązań konstrukcyjnych budynku. Wielkości poszczególnych pomieszczeń podane są przy każdej prezentacji projektu, a ich szczegółowe wymiary można w każdej chwili uzyskać od nas w postaci szczegółowo zwymiarowanych rzutów, więc nie powinny być żadną niespodzianką dla inwestora. Kwestia tylko odpowiedniego podejścia do tematu inwestycji oraz wcześniejszego zapoznania się z dokumentacją i można uniknąć rozczarowań. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 witam serdecznie...z mężem zastanawiamy się nad tym projektem jednak mielibyśmy prośbę do posiadaczy takiego domku... czy mógłby ktoś nam umożliwić obejrzenie w rzeczywistości swojego domku...???? my jesteśmy z woj. podkarpackiego.... bardzo prosimy o kontakt.... 600 473 951 Quote
Guest DAWID Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 witam...!ja też będę budować ten domek i mam pytanie jakie koszty zalania fundamentów??? Witam ja już wybudowałem teraz mi dach kładą koszt materiałów wyszedł mnie 65000 zł murarz sam oczywiście 12000 dach materiał 30000 oczywiście dachówka ceramiczna glazura czarna po prostu jest piękna z robotą w sumie 107000 zł oczywiście systemem gospodarczym w przyszłym roku okna i tag dalej i tag dalej piękny jest ten domek Quote
Guest Arek Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Witam, poszukujemy z zona osób z wielkopolski lub sąsiednich województwach, którzy wybudowali dom Ambrozja. Z chęcią oglądnelibysmy gotowy już dom. Pomogłoby to nam w podjęciu ostatecznej decyzji kupna tego projektu. Będziemy wdzięczni za umożliwienie obejrzenia na domu. Arek i Ania areksiwka@wp.pl 609444882 Quote
Dobre Domy Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Ambrozja III na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Quote
Guest KRZYSIEK Posted May 18, 2012 Report Posted May 18, 2012 WITAM ZALALISMY Z ŻONĄ FUNDAMENTY TEGO DOMKU I NA PIERSZY RZUT JEST WIELKI ALE W REALU WCALE TAK NIE JEST JEST BARDZO PRAKTYCZNY I ZGRABNY WSZYSTKO MA TAK JAK POWINIEN MIEC JEDNYM SŁOWEM DOBRY WYBÓR POZDRAWIAM Quote
Guest Sylwia Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Witam, my w zeszłym roku zakupiliśmy ten projrkt. Teraz jesteśmy na etapie tynkowania go w środku. Jeśli ktoś chciałby podjechać i obejrzeć jak wygląda domek prosze dzwonić pod nr 501480034 lub kontaktować sie mailem misia-vip@o2.p. Mamy także sporządzoną pełną dokumentację budowy, razem ze zdjęciami. Jesteśmy z woj. łódzkiego. W tamtym roku my korzystaliśmy z życzliwości ludzi budujących dom Ambrozja III i bardzo pomogło nam to w podjęciu decyzji co do zakupu tego projektu. Pozdrawiam Quote
Guest kornelia Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Witam czy może pan udostępnić jakieś zdjęcia ze środka tego domu.Dziękuję i pozdrawiam Quote
Guest Marta Posted June 26, 2012 Report Posted June 26, 2012 Czy mogliby panstwo przeslac nam na e-maila zdjecia tego domku, atrekt@op.pl Quote
Dobre Domy Posted June 26, 2012 Report Posted June 26, 2012 Witam, Zdjęcia z realizacji znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/zdjecia-z-realizacji W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Quote
Guest Ela Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Witam, my w zeszłym roku zakupiliśmy ten projrkt. Teraz jesteśmy na etapie tynkowania go w środku. Jeśli ktoś chciałby podjechać i obejrzeć jak wygląda domek prosze dzwonić pod nr 501480034 lub kontaktować sie mailem misia-vip@o2.p. Mamy także sporządzoną pełną dokumentację budowy, razem ze zdjęciami. Jesteśmy z woj. łódzkiego. W tamtym roku my korzystaliśmy z życzliwości ludzi budujących dom Ambrozja III i bardzo pomogło nam to w podjęciu decyzji co do zakupu tego projektu. Pozdrawiam Quote
Guest KRZYSIEK Posted March 21, 2014 Report Posted March 21, 2014 WITAM PROWADZE BUDOWE TEGO DOMU ZAPROWADZILIŚMY KILKA ZMIAN W ŚRODKU ROBI LEKKIE WRAŻENIE JEST MAŁY WIZUALNIE ALE BARDZO PRAKTYCZNY POLECAM Quote
Recommended Posts