redakcja Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2010 Projekt Amaltea I Szczegółowy opis projektu domu Amaltea I znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/amalteaI Link do projektu: Projekt Amaltea I Link do zdjęć z realizacji: Realizacje AmalteaI Link do obrotu 3D: Obrót 3D Cytuj
Gość Gość Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2010 czy ktoś jest w trakcie realizacji tego projektu ? Cytuj
Gość kuba Napisano 20 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2011 czy ktoś jest w trakcie realizacji tego projektu ? Cytuj
Gość Gość Napisano 20 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2011 MY będziemy od maja narazie papierkowa robota Cytuj
Gość łukasz Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2011 ja będę zaczynał od czerwca-lipca, tylko mam dylemat czy kotłownia nie będzie za mała na piec na eko-groszek, ogólnie projekt jest idealny jak dla mnie Cytuj
Gość jarek Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2011 Witam może ktoś już wykonywał tynki w domku amaltea I, interesuje mnie ilość metrów2 tynku wewnetrznego Cytuj
Gość Kejti Napisano 2 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2011 cudny projekt! jesteśmy w trakcie papierkowych spraw jeśli dostaniemy pozwolenie do jesieni to zaczynamy fundamenty:D Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2011 ja będę zaczynał od czerwca-lipca, tylko mam dylemat czy kotłownia nie będzie za mała na piec na eko-groszek, ogólnie projekt jest idealny jak dla mnie Witam, W projekcie przewidzieliśmy piec gazowy. Radziłabym Panu skonsultować wymiary pomieszczenia gospodarczego z producentem wybranego kotła. Podano on Panu dokładne parametry pomieszczenia wymagane akturat dla ich kotła. Pozdrawiam Cytuj
Gość łukasz Napisano 1 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2011 Dziękuje za odpowiedz i zainteresowanie, projekt już kupiłem, i postanowiłem zrobić piwnice pod całością i tam kotłownie. Projekt jest naprawdę fajny, ale teraz tak patrze to dom będzie duży a wygląda na skromny mały. Ogólnie projekt jest super, chodź do łatwych nie należy ale dom buduje się tylko raz i warto wybrać odpowiedni projekt. W końcu będzie służył mi całe życie. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2011 Witam, W takim razie nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć powodzenia w budowie. Pozdrawiam Cytuj
Gość ilona Napisano 28 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2011 Witam. Czy ktoś w okolicy Krakowa buduje lub wybudował taki dom ? Cytuj
Gość ilona Napisano 28 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2011 Witam. Czy ktoś w okolicy Krakowa buduje lub wybudował taki dom ? Cytuj
Gość Asia Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2011 Witam jaka była ilość tynków w m2 Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2011 Witam jaka była ilość tynków w m2 Witam, Poniżej podaję powierzchnię ścian w projekcie Amaltea I: ścian zewnętrzne 24cm 152,285 m2 ścian wewnętrzne 24cm 23,234 m2 Ścianki działowe 12cm 45,672 m2 Ścianki działowe 8cm 8,295 m2 Mam nadzieję, że te informacje będą pomocne. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 9 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2011 Witam. Czy ktoś w okolicy Lublina buduje lub wybudował taki dom ? Proszę o kontakt e-mailowy ewiba2512@interia.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 4 Sierpień 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2011 Myślę, że zdecyduję się na ten projekt domku.. tylko bardzo chciałabym zobaczyć go w realu. Czy jest ktoś ze świętokrzyskiego w pobliżu kto buduje ALMATEA I? Cytuj
Gość Marcin Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2011 Witam, jaka jest powierzchnia ścian nośnych? Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2011 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2011 Witam, jaka jest powierzchnia ścian nośnych? Witam, Powierzchnia ścian nośnych wynosi: ścian zewnętrzne 24cm - 152,3m2, ścian wewnętrzne 24cm - 23,2m2. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień 2011 Właśnie o takim domku marzę. Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień 2011 Jakie są koszty zrealizowania takiego projektu? Cytuj
Gość Magda Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2011 Chciałabym zobaczyć domek na żywo przed zakupem projektu. Czy ktoś mi pomoże i pozwoli zobaczyć wybudowany domek?? Proszę o odpowiedź. Cytuj
Gość Magda Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2011 Myślę, że zdecyduję się na ten projekt domku.. tylko bardzo chciałabym zobaczyć go w realu. Czy jest ktoś ze świętokrzyskiego w pobliżu kto buduje ALMATEA I? Ja jestem ze świętokrzyskiego i też bardzo podoba mi się Almatea I i też chciałabym go zobaczyć.. mam nadzieję że się uda i ktoś nas zaprosi na oglądanie ) A kiedy planujesz budowę?? Cytuj
Gość łukasz Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2011 dom prawie stoi w trakcie budowy zmieniłem jeszcze pare rzeczy obniżyłem klatke schodową i zrobiłem stopnie wysokie na 17 długie 26 cm bo w projekcie są 19 cm a 17 będą wygodniejsze tylko klatka musiała iść w dół Nie zrobiłem przejścia za kominem i zamurowałem to i wejście do schowanka zrobione jest za kominem kuchnia zyskała dodatkową ścianę schowek jest bardzie pojemny z takim weściem i za kominem spokonie zmieści się jeszcze lodówka kuchnia stała się bardziej funkcjonalna większa może przyda się wam to a i przddłużyłem dom o 1 m kuchnia jadalnia i salon powiększyły się i powstała fajna przestrzeń podsumowując drugi raz znów wybrał bym ten projekt fajny jest a zmiary każdy robi pod siebie ale warto się tym dzielić bo komuś może przydać się to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi