Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Projekt domu Atreusz:

Projekt domu Atreusz to budynek z użytkowym poddaszem, przeznaczony dla 4-6-osobowej rodziny. Na parterze znajduje się pokój dzienny z bezpośrednim wyjściem na ogród, przestrzennie połączony z jadalnią, częściowo otwarta kuchnia, łazienka oraz pokój gościnny/gabinet. Garaż jednostanowiskowy jest dostępny poprzez pomieszczenie gospodarcze. Na poddaszu znajdują się trzy pokoje, łazienka oraz przestronny strych. Centralnie usytuowany kominek pozwala na wykonanie ogrzewania kominkowego. Projekt dostępny w wersji z garażem dwustanowiskowym - Atreusz II oraz bez garażu - Atreusz III. Projekt może być wykorzystany do zabudowy bliźniaczej.

Dołączona grafika Dołączona grafika 

Link do projektu: Projekt Atreusz

• 3 months later...
  • 2 years later...
Napisano

Witam jestem zainteresowany tym projektem czy była by możliwość wysłania wymiarów pomieszczeń na poczte przemek.szczepaniak4@wp.pl z góry dziekuje i pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano

Witam jestem zainteresowany tym projektem czy była by możliwość wysłania wymiarów pomieszczeń na poczte herbert@plusnet.pl

z góry dziekuje i pozdrawiam.

• 1 month later...
Napisano

Witam jestem zainteresowany tym projektem czy była by możliwość wysłania wymiarów pomieszczeń na pocztę wieckowski.pw@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

witam równiez chciałbym uzyskac rysunki. Chodzi o wymiary pomieszczen jak wygladaja skosy. Czy mozna modyfikowac projekt to jest likwidacja przedniego balkonu. ek030217@gmail.com

Napisano

witam równiez chciałbym uzyskac rysunki. Chodzi o wymiary pomieszczen jak wygladaja skosy. Czy mozna modyfikowac projekt to jest likwidacja przedniego balkonu. ek030217@gmail.com

Witam,

Istnieje mozliwość wprowadzania takich modyfikacji.

Najlepiej zrobić to na etapie adaptacji projektu do warunków lokalnych.

Rysunki zostały przesłane na podany adres.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, jesteśmy z mężem także zainteresowani Atreuszem (bądź A. Nowym). Byłaby możliwość otrzymania rysunków jak moi poprzednicy? Z góry dziękuję. chmielki3@wp.pl

• 4 weeks later...
Gość Maciej
Napisano

Dobry Wieczor chcialem sie zapytac czy bylaby mozliwosc zamiany miejscami salonu z kuchnia. Chodzi mi o to chyba kuchnia byla od polnocy a salon od pol.

Napisano

Dobry Wieczor chcialem sie zapytac czy bylaby mozliwosc zamiany miejscami salonu z kuchnia. Chodzi mi o to chyba kuchnia byla od polnocy a salon od pol.

Witam

Dom Atreusz zorientowany jest na północ, co oznacza, że wejście do budynku powinno znaleźć się od północy, a salon i gabinet od południa. Patrząc na rysunek: na górze jest południe, a na dole północ.

Pozdrawiam

Gość Maciej
Napisano

Witam Dom Atreusz zorientowany jest na północ, co oznacza, że wejście do budynku powinno znaleźć się od północy, a salon i gabinet od południa. Patrząc na rysunek: na górze jest południe, a na dole północ.   Pozdrawiam

tylko jest taki problem ze posiadam dzialke z wjazdem od poludnia

Napisano

Witam ponownie

Technicznie taka zamiana jest możliwa, tylko że przestrzeń na obecny salon jest znacznie większa niż przestrzeń kuchni i spiżarni.Wydaje mi się, że taka zmiana spowoduje, iż wnętrze może  być mało funkcjonalne.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam jestem zainteresowany tym projektem czy była by możliwość wysłania wymiarów pomieszczeń na pocztę vigo321@wp.pl z góry dziękuję i pozdrawiam.

• 1 month later...
Gość Gość
Napisano

Witam Dom Atreusz zorientowany jest na północ, co oznacza, że wejście do budynku powinno znaleźć się od północy, a salon i gabinet od południa. Patrząc na rysunek: na górze jest południe, a na dole północ.   Pozdrawiam

• 6 months later...
Gość Przemek
Napisano

Witam, czy mogliby Państwo wysłać mi na maila: pbogaj@wp.pl wymiary wszystkich pomieszczeń w tym domu. Z góry dziękuje.

• 1 month later...
Napisano

Witam, Proszę o wysłanie szczegółowych kosztów budowy domu systemem gospodarczym na adres arteks99@wp.pl pozdrawiam.