redakcja Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2012 Projekt domu Realny Szczegółowy opis projektu domu Realny znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/realny Link do projektu: Projekt Realny Cytuj
Gość Monika Napisano 18 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2014 Witam serdecznie, czy ktoś buduje ten domek w okolicach zachodniopomorskiego? Z chęcią zobaczyłabym go na żywo Cytuj
Gość Monika Napisano 31 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2014 Witam serdecznie, czy ktoś buduje ten domek w okolicach zachodniopomorskiego? Z chęcią zobaczyłabym go na żywo Witam, buduje Pani ten dom??, jestem z wielkopolski i też się zastanawiam nad tym projektem.Widziała Pani go na żywo??Proszę o info n maila: mon.jan25@wp.pl Cytuj
Gość Kasia Napisano 24 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2014 Witam. Ile metrów ma garderoba w pokoju na piętrze? Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2014 Witam. Ile metrów ma garderoba w pokoju na piętrze? Witam Powierzchni garderoby po podłodze wynosi około 6,7m2 Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2014 Witam. Ile metrów ma garderoba w pokoju na piętrze? Witam Powierzchni garderoby po podłodze wynosi około 6,7m2 Pozdrawiam Czy powierzchnia pokojów na piętrze jest podawana po podłodze? Cytuj
Gość Kasia Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2014 Czy jest możliwa zmiana w projekcie polegająca "na wyrównaniu" prawej ściany? Jeżeli tak to jak wpłynie to a metraż salonu i gabinetu oraz pokojów na piętrze? I czy możliwe jest usunięcie kominka? Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2014 Czy powierzchnia pokojów na piętrze jest podawana po podłodze? Witam Podane powierzchnie pomieszczeń na poddaszu to powierzchnie użytkowe, liczone od wysokości pomieszczenia 1,9m. Jeśli chce Pani poznać wymiary pomieszczeń liczone po podłodze, proszę o podanie adresu mailowego - prześlę Pani szczegółowe wymiary. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2014 Czy jest możliwa zmiana w projekcie polegająca "na wyrównaniu" prawej ściany? Jeżeli tak to jak wpłynie to a metraż salonu i gabinetu oraz pokojów na piętrze? I czy możliwe jest usunięcie kominka? Witam Chodzi Pani o poszerzenie budynku na równi z wykuszem, czy likwidację wysunięcia ściany w kuchni? Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2014 Czy jest możliwa zmiana w projekcie polegająca "na wyrównaniu" prawej ściany? Jeżeli tak to jak wpłynie to a metraż salonu i gabinetu oraz pokojów na piętrze? I czy możliwe jest usunięcie kominka? Witam Chodzi Pani o poszerzenie budynku na równi z wykuszem, czy likwidację wysunięcia ściany w kuchni? Pozdrawiam o poszerzenie budynku na równi z wykuszem Cytuj
Gość Kasia Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2014 Czy powierzchnia pokojów na piętrze jest podawana po podłodze? Witam Podane powierzchnie pomieszczeń na poddaszu to powierzchnie użytkowe, liczone od wysokości pomieszczenia 1,9m. Jeśli chce Pani poznać wymiary pomieszczeń liczone po podłodze, proszę o podanie adresu mailowego - prześlę Pani szczegółowe wymiary. Pozdrawiam kasia80as@gmail.com Cytuj
Gość Adam Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2014 Witam, Mam kilka pytań: - Wg. planu zagospodarowania mojej działki kąt nachylenia dachu może wynosić od 20 do 42 stopni. Projekt ma kąt 43 stopni. Czy jest możliwa nieznaczna zmiana nachylenia dachu w projekcie tak aby pasował do planu? - Czy możliwe jest przesunięcie kominka, rezygnacja z jego komina i podłączenie kominka do komina w kotłowni ? - Dołączam do pytania o "Czy jest możliwa zmiana w projekcie polegająca "na wyrównaniu" prawej ściany? Jeżeli tak to jak wpłynie to a metraż salonu i gabinetu oraz pokojów na piętrze?" Chodzi o wyrównanie (powiększenie) salonu i pokoju do ściany kuchni. Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2014 kasia80as@gmail.com Witam ponownie W dniu dzisiejszym prześle do pani szczegółowe rysunki domu Realny. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2014 Witam, Mam kilka pytań: - Wg. planu zagospodarowania mojej działki kąt nachylenia dachu może wynosić od 20 do 42 stopni. Projekt ma kąt 43 stopni. Czy jest możliwa nieznaczna zmiana nachylenia dachu w projekcie tak aby pasował do planu? - Czy możliwe jest przesunięcie kominka, rezygnacja z jego komina i podłączenie kominka do komina w kotłowni ? - Dołączam do pytania o "Czy jest możliwa zmiana w projekcie polegająca "na wyrównaniu" prawej ściany? Jeżeli tak to jak wpłynie to a metraż salonu i gabinetu oraz pokojów na piętrze?" Chodzi o wyrównanie (powiększenie) salonu i pokoju do ściany kuchni. Z góry dziękuję za odpowiedzi Witam Tak, istnieje możliwość wprowadzenia wymienionych zmian. Można je nanieść na projekt na etapie adaptacji budynku. Natomiast przesunięcie kominka w narożnik salonu spowoduje, że istniejący już komin w kotłowni będzie szerszy o dodatkowe piony. Po wyrównaniu ściany zewnętrznej do linii wykusza salon z jadalnią będą miały wielkość: 31,66 m2, a gabinet: 11,62 m2. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2014 o poszerzenie budynku na równi z wykuszem Witam Po wyrównaniu ściany zewnętrznej do linii wykusza salon z jadalnią będą miały wielkość: 31,66 m2, a gabinet: 11,62 m2. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2014 Witam, Projekt bardzo mi się podoba, czy mogłabym się dowiedzieć jakie wymiary ma kuchnia w tym projekcie? oraz jaka jest szerokość salonu z jadalnią? Czy jest możliwe otrzymanie szczegółowego zwymiarowania rzutów kondygnacji budynku ? Mój mail ademu@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2014 Witam, Projekt bardzo mi się podoba, czy mogłabym się dowiedzieć jakie wymiary ma kuchnia w tym projekcie? oraz jaka jest szerokość salonu z jadalnią? Czy jest możliwe otrzymanie szczegółowego zwymiarowania rzutów kondygnacji budynku ? Mój mail ademu@o2.pl Witam W dniu dzisiejszym prześlemy Panu szczegółowe rysunki dla domu Realny. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 11 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2014 Witam, mam pytanie czy w tym projekcie ściany zewnętrzne są ocieplane? Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2014 Witam, mam pytanie czy w tym projekcie ściany zewnętrzne są ocieplane? Witam Ściany zewnętrzne w domu Realny zaprojektowane zostały jako warstwowe - bloczki silka 24cm + styropian 14cm. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz i Ania Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2014 Witam jesteśmy zainteresowani tym projektem czy można dostać na maila szczegółowe rzuty pomieszczeń?? I jeszcze jedno pytanie czy istnieje jakaś możliwość na umieszczenie gdzieś spiżarki =) podaje maila lookash.lg@gmail.com Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2014 Witam, wraz z mężem jesteśmy zainteresowani kupnem projektu REALNY lub Lena, czy moglibyśmy dowiedzieć się jakie są wymiary pomieszczeń w tych projektach? Mój mail andzia-rataj@02.pl Pozdrawiamy Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2014 Witam jesteśmy zainteresowani tym projektem czy można dostać na maila szczegółowe rzuty pomieszczeń?? I jeszcze jedno pytanie czy istnieje jakaś możliwość na umieszczenie gdzieś spiżarki =) podaje maila lookash.lg@gmail.com Witam Szczegółowe rysunki dla projektu prześlę w dniu dzisiejszym na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2014 Witam, wraz z mężem jesteśmy zainteresowani kupnem projektu REALNY lub Lena, czy moglibyśmy dowiedzieć się jakie są wymiary pomieszczeń w tych projektach? Mój mail andzia-rataj@02.pl Pozdrawiamy Witam Szczegółowe rysunki dla projektu prześlę w dniu dzisiejszym na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2014 Witam, Również poproszę o szczegółowe rysunki dla projektu Realny. Mój adres to zonk1410@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi