redakcja Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2011 Projekt Apoloniusz Szczegółowy opis projektu domu Apoloniusz znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/apoloniusz Link do projektu: Projekt Apoloniusz Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Apoloniusz na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2014 Witam, Interesujący projekt jak dla mnie. Czy mogłabym się dowiedzieć jakie wymiary ma kuchnia w tym projekcie? oraz jaka jest szerokość salonu i jadalni? Czy jest możliwe otrzymanie szczegółowego zwymiarowania rzutów kondygnacji budynku ? Mój mail ademu@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2014 Witam, Interesujący projekt jak dla mnie. Czy mogłabym się dowiedzieć jakie wymiary ma kuchnia w tym projekcie? oraz jaka jest szerokość salonu i jadalni? Czy jest możliwe otrzymanie szczegółowego zwymiarowania rzutów kondygnacji budynku ? Mój mail ademu@o2.pl Witam W dniu dzisiejszym prześlę panu szczegółowo zwymiarowane rysunki dla domu Apoloniusz. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2014 Witam, wstępnie jestem zainteresowana projektem. W związku z tym pytanie - czy jest możliwość podesłania rysunków szczegółowych z wymiarami itp. (rzuty, przekroje, elewacje). Mój email to: misery1@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2014 Witam, wstępnie jestem zainteresowana projektem. W związku z tym pytanie - czy jest możliwość podesłania rysunków szczegółowych z wymiarami itp. (rzuty, przekroje, elewacje). Mój email to: misery1@interia.pl Witam Rysunki prześle w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2014 Witam! Ja jestem wlasnie podczas budowy tego domu mam duzo zdjec z prac budowlanych mysle ze juz moge cos powiedziec o tym projekcie a jesli ktos jest z okolic Warszawy lub dalej a chcial by zobaczy ten domek na zywo to chetnie pokaze lub cos podpowiem. Znam ten bol jak sie wybiera projekt domu i nie bardzo jest jak go zobaczyc w realu czy z kogos podpytac jak pewne sprawy wygladaja w praktyce. Ja tak mialem i dla tego chetnie pomoge. Kontakt ze mna to marcinl124@vp.pl jak nie bede odpowiadal na maila tego samego dnia lub kolejnego to prosze o cierpliwosc napewno odpisze jak bede mial chwile. pozdrawiam Marcin Cytuj
Gość aska Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2014 witam. mam zamiar kupić projekt tylko chciałabym się dowiedzieć szczegółów . wymiary pomieszczen, dachu,Czy jest możliwe otrzymanie szczegółowego wymiarowania rzutów kondygnacji budynku ? Joasia_1992@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2014 witam. mam zamiar kupić projekt tylko chciałabym się dowiedzieć szczegółów . wymiary pomieszczen, dachu,Czy jest możliwe otrzymanie szczegółowego wymiarowania rzutów kondygnacji budynku ? Joasia_1992@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość aska Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2014 witam. mam zamiar kupić projekt tylko chciałabym się dowiedzieć szczegółów . wymiary pomieszczen, dachu,Czy jest możliwe otrzymanie szczegółowego wymiarowania rzutów kondygnacji budynku ? Joasia_1992@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2014 witam. mam zamiar kupić projekt tylko chciałabym się dowiedzieć szczegółów . wymiary pomieszczen, dachu,Czy jest możliwe otrzymanie szczegółowego wymiarowania rzutów kondygnacji budynku ? Joasia_1992@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2014 witam:) czy ktoś postawił taki domek w woj. lubelskim?? chciałabym zobaczyć chociaż z daleka:) Cytuj
Gość Gość Napisano 15 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2014 nie rozumiem w jaki sposób zaprojektowano klatkę schodową? Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2014 nie rozumiem w jaki sposób zaprojektowano klatkę schodową? Witam Schody w domu Apoloniusz zaprojektowano jako żelbetowe, klatka schodowa dwubiegowa ze spocznikiem, z którego jest wejście na strych nad garażem. Proszę o podanie adresu mailowego - prześlę szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2015 witam. czy jest możliwość przesłania rzutu parteru z powiększoną łazienką o brodzik. ilona0706@gazeta.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2015 witam. czy jest możliwość przesłania rzutu parteru z powiększoną łazienką o brodzik. ilona0706@gazeta.pl Witam Pani pytanie przekazuję architektom - odpowiedź otrzyma Pani na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2015 witam .czy kto posiada taki domw woj.dolnoslaskim? Cytuj
Gość Gość Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2015 witam .czy kto posiada taki domw woj.dolnoslaskim? Witam , tak na dolnym śląsku razem z mężem wybudowaliśmy Apoloniusza Cytuj
Gość Gość Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2015 Poproszę o przesłanie rzutów, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres malentas1@gmail.com. Czy w miejscu strychu można zrobić jeszcze jedną sypialnię z oknem na szycie? Z góry dziekuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2015 Poproszę o przesłanie rzutów, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres malentas1@gmail.com. Czy w miejscu strychu można zrobić jeszcze jedną sypialnię z oknem na szycie? Z góry dziekuję. Pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2015 witam .czy kto posiada taki domw woj.dolnoslaskim? Witam , tak na dolnym śląsku razem z mężem wybudowaliśmy Apoloniusza Witam, czy można prosić o zdjęcia z wnętrza domku na adres agarusz88@wp.pl? Cytuj
Gość AGA Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2015 witam .czy kto posiada taki domw woj.dolnoslaskim? Witam , tak na dolnym śląsku razem z mężem wybudowaliśmy Apoloniusza Witam, czy mozna prosić o jakieś zdjęcia wnętrza domku Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2015 Witam, czy jest możliwość podesłania rysunków ze szczegółowymi wymiarami? Byłabym także wdzięczna za przesłanie rzutu parteru z łazienką powiększoną o brodzik (ktoś już wcześniej prosił o podobną "przeróbkę"). Mój mail: mg441@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość afa Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2015 witam .czy kto posiada taki domw woj.dolnoslaskim? Witam , tak na dolnym śląsku razem z mężem wybudowaliśmy Apoloniusza jaki był rzeczywisty koszt udowy - do stanu deweloperskiego i do stanu pod klucz? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2015 Witam, czy jest możliwość podesłania rysunków ze szczegółowymi wymiarami? Byłabym także wdzięczna za przesłanie rzutu parteru z łazienką powiększoną o brodzik (ktoś już wcześniej prosił o podobną "przeróbkę"). Mój mail: mg441@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy najpóźniej w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi