Guest Gość Posted May 15, 2015 Report Posted May 15, 2015 Witam, czy jest możliwość podesłania rysunków ze szczegółowymi wymiarami? Byłabym także wdzięczna za przesłanie rzutu parteru z łazienką powiększoną o brodzik (ktoś już wcześniej prosił o podobną "przeróbkę"). Mój mail: mg441@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy najpóźniej w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Witam Mail do mnie dotarł Proszę o ponowne przesłanie materiałów Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 18, 2015 Report Posted May 18, 2015 Witam, w dniu dzisiejszym przesłałam maila jeszcze raz. Quote
Guest Gość Posted May 20, 2015 Report Posted May 20, 2015 witam .czy kto posiada taki domw woj.dolnoslaskim? Witam , tak na dolnym śląsku razem z mężem wybudowaliśmy Apoloniusza jaki był rzeczywisty koszt udowy - do stanu deweloperskiego i do stanu pod klucz? 350 TYS DO ZAMIESZKANIA. Quote
Guest Izabela Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 Witam. Bardzo podoba mi się wizualizacja pomieszczeń, czy mogłabym poprosić Dobre Domy o wizualizacje dolnego wc i górnej łazienki (z zamieszczoną w niej prostokątną wanna i pralką). Mój mail: izabela-w@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted June 23, 2015 Report Posted June 23, 2015 Witam. Bardzo podoba mi się wizualizacja pomieszczeń, czy mogłabym poprosić Dobre Domy o wizualizacje dolnego wc i górnej łazienki (z zamieszczoną w niej prostokątną wanna i pralką). Mój mail: izabela-w@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam. Witam Aktualnie nie planujemy opracowania dodatkowych wizualizacji dla domu Apoloniusz. Pozdrawiam Quote
Guest Piotr S. Posted June 29, 2015 Report Posted June 29, 2015 Witam. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu ale interesuje mnie najpierw kilka innych szczegółów dotyczących tego projektu a mianowicie szacunkowy kosztorys , zestawienie materiałów oraz dokładniejsze wymiary pomieszczeń i wysokość ścianki kolankowej. Prosiłbym o przesłanie wersji z łazienką na dole powiększoną o brodzik. orllando@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted June 29, 2015 Report Posted June 29, 2015 Witam. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu ale interesuje mnie najpierw kilka innych szczegółów dotyczących tego projektu a mianowicie szacunkowy kosztorys , zestawienie materiałów oraz dokładniejsze wymiary pomieszczeń i wysokość ścianki kolankowej. Prosiłbym o przesłanie wersji z łazienką na dole powiększoną o brodzik. orllando@wp.pl Witam Prośbę przekazuję do architektów, odpowiedź otrzyma Pan na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Marzena Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Witam, Podoba mi sie ten projekt , tzlko brakuje brodzika w lazience na dole. Czy jest taka mozliwosc? prosze rysunek po tej zmianie i kosztorys z wymiarami na maila marzena788ęwp.pl Quote
Dobre Domy Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Witam, Podoba mi sie ten projekt , tzlko brakuje brodzika w lazience na dole. Czy jest taka mozliwosc? prosze rysunek po tej zmianie i kosztorys z wymiarami na maila marzena788ęwp.pl Witam Zapytanie przekazuję do architektów - odpowiedź otrzyma Pani na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Hania Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Witam. Mam pytania odnośnie projektu, który mi się podoba, ale osobiście chciałabym się zapytać czy można wprowadzić zmiany? Zmiany polegałyby na tym by garaż był w bryle budynku tz. przednia i tylna ściana garażu zrównana z budynkiem, tak samo dach. Okna klasyczne, kwadratowe/prostokątne, balkony tak samo, bez okien w dachu, ale duże okno lub balkon na strychu. No i czy elewacje można sobie inną zrobić? Mój mail: izar8303@gmail.com Dziekuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Witam. Mam pytania odnośnie projektu, który mi się podoba, ale osobiście chciałabym się zapytać czy można wprowadzić zmiany? Zmiany polegałyby na tym by garaż był w bryle budynku tz. przednia i tylna ściana garażu zrównana z budynkiem, tak samo dach. Okna klasyczne, kwadratowe/prostokątne, balkony tak samo, bez okien w dachu, ale duże okno lub balkon na strychu. No i czy elewacje można sobie inną zrobić? Mój mail: izar8303@gmail.com Dziekuje i pozdrawiam Witam Odpowiedź otrzyma Pani na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Jakub Posted February 14, 2016 Report Posted February 14, 2016 Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami (parter + poddasze). Jaka jest wysokość ścianki kolankowej ??? Mój e-mail: kuba_kowalski@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami (parter + poddasze). Jaka jest wysokość ścianki kolankowej ??? Mój e-mail: kuba_kowalski@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Natalia Posted February 29, 2016 Report Posted February 29, 2016 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt ale w łazience na dole przydałby się jeszcze brodzik, czy była by możliwość powiększenia łazienki tak żeby się on tam zmieścił? Czy mogłabym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego stanu surowego otwartego i zamkniętego, zestawienie powierzchni poszczególnych przegród. natalia.walczak.88@gmail.com Z góry dziękuję Quote
Dobre Domy Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt ale w łazience na dole przydałby się jeszcze brodzik, czy była by możliwość powiększenia łazienki tak żeby się on tam zmieścił? Czy mogłabym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego stanu surowego otwartego i zamkniętego, zestawienie powierzchni poszczególnych przegród. natalia.walczak.88@gmail.com Z góry dziękuję Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Radek Posted May 14, 2016 Report Posted May 14, 2016 Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami (parter + poddasze). Jaka jest wysokość ścianki kolankowej ??? Mój e-mail: radomirk@op.pl Quote
Dobre Domy Posted May 17, 2016 Report Posted May 17, 2016 Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami (parter + poddasze). Jaka jest wysokość ścianki kolankowej ??? Mój e-mail: radomirk@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Ścianka kolankowa wysoka jest na 69cm. Pozdrawiam Quote
Guest krzysztof Posted June 16, 2016 Report Posted June 16, 2016 Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami (parter + poddasze). Jaka jest wysokość ścianki kolankowej mó email: atena1000@op.pl dziękuje Quote
Dobre Domy Posted June 16, 2016 Report Posted June 16, 2016 Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami (parter + poddasze). Jaka jest wysokość ścianki kolankowej mó email: atena1000@op.pl dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Jola Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie informacji odnośnie tego czy jest możliwość modyfikacji łazienki na parterze, żeby sie tam zmiescił prysznic? I również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami. mój e-mail: jolanta.szajda@gmail.com. Serdecznie dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie informacji odnośnie tego czy jest możliwość modyfikacji łazienki na parterze, żeby sie tam zmiescił prysznic? I również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami. mój e-mail: jolanta.szajda@gmail.com. Serdecznie dziękuję. Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Można powiększyć łazienkę na parterze, ale jest to możliwe jedynie kosztem części kuchni i wiatrołapu, ewentualnie holu. Pozdrawiam. Quote
Guest basia Posted October 30, 2016 Report Posted October 30, 2016 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie informacji odnośnie tego czy jest możliwość modyfikacji łazienki na parterze, żeby sie tam zmiescił prysznic? I również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami. mój e-mail: jolanta.szajda@gmail.com. Serdecznie dziękuję. Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Można powiększyć łazienkę na parterze, ale jest to możliwe jedynie kosztem części kuchni i wiatrołapu, ewentualnie holu. Pozdrawiam. Dzień dobry czy ja rowniez moge prosic o informacje odnoscnie modyfikacji lazienki na parterze.z góry dziekuje.barbarasek-ortynska@wp.pl Quote
Guest basia Posted October 30, 2016 Report Posted October 30, 2016 Dzień dobry czy ja rowniez moge prosic o informacje odnoscnie modyfikacji lazienki na parterze,chcilabym zmiescic tam prysznic.z góry dziekuje.barbarasek-ortynska@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted October 31, 2016 Report Posted October 31, 2016 Dzień dobry czy ja rowniez moge prosic o informacje odnoscnie modyfikacji lazienki na parterze,chcilabym zmiescic tam prysznic.z góry dziekuje.barbarasek-ortynska@wp.pl Dzień dobry, WC na parterze jest obudowane ściankami działowymi. Natomiast koło umywalki został zaznaczony kwadratowy słup, który pełni funkcje nośne. Aby zmieścić w tym pomieszczeniu prysznic, widzę dwa rozwiązania. Pierwsze: zmniejszenie wiatrołapu i kuchni o około 80-90cm. Drugie: przesunięcie ścianki WC w stronę jadalni (również o 80-90cm). Wiązałoby się to ze zmianą lokalizacji słupa i dodatkowych obliczeń konstruktora. Pozdrawiam! Quote
Guest Piotr1984 Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 Witam ile wynosi powierzchnia ścian wewnętrznych oraz sufitów w tym projekcie ? Quote
Recommended Posts