redakcja Napisano 27 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2011 Projekt Artur Szczegółowy opis projektu domu Artur znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/artur Link do projektu: Projekt Artur Cytuj
Gość mona Napisano 27 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2011 super projekt myślę że znajdzie wielu amatorów,sama o nim myślę,i kto wie,jeszcze bardziej by mi się podobał gdyby miał podwójny garaż,ale projekt jest nowy, więc i z garażem dwustanowiskowym pewnie też będzie niebawem,można poczekać Cytuj
Gość mona Napisano 27 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2011 super projekt,osobiście czekam na ten projekt z garażem dwustanowiskowym Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2011 super projekt,osobiście czekam na ten projekt z garażem dwustanowiskowym Witam,Dziękujemy za zainteresowanie naszym projektem. Postaramy się w najbliższym czasie przygotować prezentację projektu Artur II. Niestety w chwili obecnej nie mam możliwości podania przybliżonego termin. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2012 witam. Bardzo podoba mi się ten domek. I w najbliższym czasie myślimy z mężem o kupnie tego projektu. Tylko szkoda że niema kosztorysu i 3D Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2012 witam. Bardzo podoba mi się ten domek. I w najbliższym czasie myślimy z mężem o kupnie tego projektu. Tylko szkoda że niema kosztorysu i 3D Witam,Prace projektowe nad projektem Artur potrwają do około 20 lutego. Po tym terminie zostanie opracowany kosztorys. Możemy wstępnie przyjąć, że koszty budowy będą znane w pierwszej połowie marca. Oczywiście od razu umieścimy taką informację na naszej stronie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aga Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2012 Czy można już kupić ten projekt? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2012 Czy można już kupić ten projekt? Witam,Oczywiście, jak najbardziej można już zamówić projekt. Termin zakończenia prac projektowych Artura z pojedynczym garażem został wyznaczony na 06.02.2012. Projekt będziemy mogli do Pani wysłać już tego samego dnia lub w najbliższym terminie wysyłki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2012 A można już kupić ten projekt? Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2012 A można już kupić ten projekt? Witam, Oczywiście można już zamówić projekt. Termin realizacji zamówienia uzależniony jest od zakończenia prac projektowych - 06.02.2012. Po tym terminie prześlemy Państwu projekt. Pozdrawiam Cytuj
Gość Asia Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2012 A można już kupić ten projekt? A jeżeli tak to czy długo trzeba czekać? Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2012 A można już kupić ten projekt? A jeżeli tak to czy długo trzeba czekać? Witam,Oczywiście można już zamówić projekt Artur. Projekt będziemy mogli wysłać do Pani po terminie 06.02.2012. Pozdrawiam Cytuj
Gość olo Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2012 Witam,Oczywiście można już zamówić projekt Artur. Projekt będziemy mogli wysłać do Pani po terminie 06.02.2012.Pozdrawiam hej mamy zamiar z żoną kupić ten projekt i zastanawiamy się nad lustrzanym odbiciem i postawić go z wejściem z boku i garażem od tylnej strony co o tym sądzicie?? czekam na odpowiedzi pozdrawiam Cytuj
Gość daniel Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2012 Ja mam pytanie czy można budować dom w którym ja nie widzę kanałów wentylacyjnych z kuchni czy łazienki może coś przeoczyłem ale mam wątpliwości czy to nie problem?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2012 Ja mam pytanie czy można budować dom w którym ja nie widzę kanałów wentylacyjnych z kuchni czy łazienki może coś przeoczyłem ale mam wątpliwości czy to nie problem?? Witam, Na stronie oraz w katalogu prezentujemy rysunki schematyczne. Oczywiście kuchnia i łazienka są wentylowane za pośrednictwem kanałów wentylacyjnych wyprowadzonych na dach. W razie jakichkolwiek wątpliwości lub pytań proszę o kontakt na adres mailowy: a.jaszczynska@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2012 Czy można kupić już ten projekt? Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2012 Czy można kupić już ten projekt? Witam,Oczywiście można już zamówić projekt Artur. Projekt będziemy mogli wysłać do Państwa po terminie 06.02.2012. Pozdrawiam Cytuj
Gość jarek Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2012 A kiedy będzie można zobaczyć projekt Artur 2 Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2012 A kiedy będzie można zobaczyć projekt Artur 2 Witam,Dokumentacja projektu Artur II jest obecnie opracowywana. Planowany czas zakończenia prac projektowych został określony na 17.02.2012 roku. Niestety w chwili obecnej nie mam możliwości określenia terminu, kiedy jego prezentacja pojawi się na naszej stronie. W razie jakichkolwiek pytań lub uwag odnośnie projektu proszę o kontakt na adres: a.jaszczynska@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość ania Napisano 6 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2012 Kiedy będzie można zobaczyć Artur2 Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2012 Kiedy będzie można zobaczyć Artur2 W chwili obecnej trwają prace nad jego koncepcją i w związku z powyższym nie mam możliwości określenia terminu, kiedy projekt zostanie umieszczony na naszej stronie.Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Artur na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2012 Witam, Zachęcam także do założenia swojego tematu w kategorii forum Załóż swój Dziennik Budowy. Warto podzielić się z innymi swoim doświadczeniem w zakresie prowadzenia i przebiegu budowy domu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2012 WSPANIAŁY PROJEKT-WŁAŚNIE ZACZYNAMY FUNDAMENTY ZALEWAĆ ! Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2012 WSPANIAŁY PROJEKT-WŁAŚNIE ZACZYNAMY FUNDAMENTY ZALEWAĆ ! Witam, Zachęcam do założenia własnego wątku w kategorii Mój Dziennik Budowy. Ciekawie będzie obserwować przebieg inwestycji od fundamentów po stan wykończony. Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi