Guest ewa grzankowska Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Witam! Ja również od następnego roku buduję DOM ARTUR .Chętnie zobaczę Państwa zdjęcia z realizacji budowy domu.Z góry dziękuję i pozdrawiam ! Anita ( anita_sebek@wp.pl) zaraz wyślę ale tylko elewacyjne gdyż środek nic nie był robiony dopiero w tym roku jak zdrowie pozwoli . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Basia Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Witam Pani Ewo ! Czy również mogę prosić o zdjęcia z realizacji projektu Artur? basia8954@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Witam Pani Ewo ! Czy również mogę prosić o zdjęcia z realizacji projektu Artur? basia8954@op.pl Witam Pani Barbaro . Przepraszam że dopiero teraz odpisuję lecz miałam kłopoty z komputerem . Jeśli sobie Pani życzy wyślę jej fotki gotowego budynku z tym że dom jest lustrzanką Artura. Zaraz wyślę foto a teraz pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jola. Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Witam! Jeżeli ktoś z Państwa chciałby zobaczyć kilka zdjęć z realizacji Artura II to zapraszam ! www.domnaskrajupuszczy.mojabudowa.pl/ Pozdrawiam. Witam Zachęcamy do przesłania nam zdjęć drogą mailową badź na płycie - chętnie umieścimy je również na naszej stronie www.dobredomy.pl Pozdrawiam Witam . Ewa i Dariusz Grzankowscy z ŻELECH gmina . Sochocin ; pow. Płońsk. postawiliśmy dom o nazwie Artur . Jesteśmy z niego dumni lecz wprowadziliśmy trochę ulepszeń wartych uwagi dla Autora- łazienka pod schodami nie wypaliła i na pół piętrze też; przy tym modelu schodów łazienka tu gdzie pokój a kuchnia i jadalnia tu gdzie salon, natomiast gdzie kuchnia tam koncik tv. Łazienka nad garażem na piętrze równo z wejściem na górę a obok pokoju widny korytarz .Wymiana okna balkonowego na zwykłe z mojej kuchni, spiżarnia okrągłe okno, drożej nas wyniosła budowa i materiały gdyż położyliśmy dachówkę betonową i drzewo pod nią jest większe i mocniejsze za razem unieśliśmy też o 1 max poddasze ; komin klinkierem obłożony. Zapraszam do obejrzenia osobistego Autora. Pozdrawiam i Życzę WIELE KLIENTÓW-SUKCESÓW Witam proszę o przesłanie zdjęć z z góry dziękuję aneta_22@interia.pl Witam, czy również mogę poprosić o zdjęcia? Z góry dziękuję katarzyna.stasiak@poczta.onet.eu Witam. Panią Anetę, wysłałam fotki na e-mail podany . Pozdrawiam Witam. czy ja też mogę prosić o zdjęcia z realizacji budowy domu Artur na adres jola714@onet.eu z góry dziękuję za przesłane zdjęcia. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Witam. Czy ja też mogę prosić o fotki z realizacji budowy domu Artrur na adres jola714@onet.eu Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Witam, poproszę także fotki na meila, bo również chcemy budować ten dom: aga_lus@wp.pl. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Witam. Czy ja też mogę prosić o fotki z realizacji budowy domu Artur na adres marcinb121@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszka Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 jeśli jest taka możliwość to ja również proszę o zdjęcia Artura na adres mors688@interia.pl Dziękuję z góry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszka Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Witam. Czy ja też mogę prosić o fotki z realizacji budowy domu Artrur na adres jola714@onet.eu Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam! Czy ja również mogę poprosić o przesłane zdjęć z realizacji budowy domu Artur na adres agnieszkadomin@op.pl. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomek Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Witam. Czy moge prosic o kilka fotek z realizacji budowy Artura? Moj adres: tomibogi28@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewa Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Witam, ja też bardzo proszę o zdjęcia z budowy Artura. Jeżeli znajdzie się ktoś życzliwy to podaje adres: ewab86@tlen.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adam Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Witam! Czy ja też mogę prosić o fotki z realizacji budowy domu Artur /zwłaszcza jeśli chodzi o wystrój wnętrz/ na adres adaroh@wp.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 www.dobredomy.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krzysiek Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Witam serdecznie.Jeśli macie zdjęcia z budowy jaki i stanu wykończonego domu proszę o przesłanie ich na maila:Krzysiekmsz@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Witam serdecznie.Jeśli macie zdjęcia z budowy jaki i stanu wykończonego domu proszę o przesłanie ich na maila:Krzysiekmsz@o2.pl Witam. Niestety nie posiadamy zdjęć z budowy domu ARTUR. Na stronie dostępne są natomiast zdjęcia domu ARTUR II: https://www.dobredomy.pl/projekt/arturII/#realizacje (dzięki uprzejmości klientów którzy przesłali nam zdjęcia z realizacji swojego domu). Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Natalia Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Czy może ktoś w okolicy Krakowa, budował Artura lub Artur2? Bardzo proszę o namiary... pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Roman Posted October 13, 2017 Report Share Posted October 13, 2017 Proszę przesłanie wymiarów pomieszczeń oraz rozmieszenia kominów wentylacyjnych na adres: romuuss998@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 14, 2017 Report Share Posted October 14, 2017 Proszę przesłanie wymiarów pomieszczeń oraz rozmieszenia kominów wentylacyjnych na adres: romuuss998@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ANNA Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 Proszę o wysłanie materiałów na adres amiaalicka1@tlen.pl. dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 Proszę o wysłanie materiałów na adres amiaalicka1@tlen.pl. dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts