Dariusz Napisano 2 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2019 Pompa ciepła Daikin Altherm 3.W przyszłym roku dołączy fotowoltaika.Myślę że "będzie pan zadowolony". Cytuj
Borys Napisano 4 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2019 No bardzo ładnie. Też już czekamy na instalatora, który na dniach ma przyjechać by zainstalować pompę. Po wielu poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na pompę firmy panasonic i też jako kolejny krok planujemy fotowoltaikę, która pozwoli na ogrzewanie domu pompą naprawdę małym kosztem. Będzie Pan zadowolony ? Pozdrawiam 1 Cytuj
markast Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2019 Witam. Również planuję montaż pompy ciepła do swojej Hawany. Proszę o informację ile kw ma Pana pompa i jaki był koszt razem z instalacją. Pozdrawiam. Mariusz Cytuj
Dariusz Napisano 13 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2019 W dniu 4.12.2019 o 21:47, Borys napisał: No bardzo ładnie. Też już czekamy na instalatora, który na dniach ma przyjechać by zainstalować pompę. Po wielu poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na pompę firmy panasonic i też jako kolejny krok planujemy fotowoltaikę, która pozwoli na ogrzewanie domu pompą naprawdę małym kosztem. Będzie Pan zadowolony ? Pozdrawiam Również bardzo dobry wybór. Pozdrawiam. Cytuj
Dariusz Napisano 13 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2019 W dniu 11.12.2019 o 20:29, markast napisał: Witam. Również planuję montaż pompy ciepła do swojej Hawany. Proszę o informację ile kw ma Pana pompa i jaki był koszt razem z instalacją. Pozdrawiam. Mariusz Dzień dobry. Pompa o mocy 6kw.Koszt to 23tyś. pompa + 5 tyś. montaż.Oczywiście ceny netto.Jeszcze się nie rozliczyłem ale zakup wraz montażem powinien być na 8%. Pozdrawiam. Cytuj
Kostiel Napisano 14 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2021 Również wychodzi mi mniej więcej na 8%. Sam montowałem fotowoltaikę od nich i wyszło mi mniej więcej tyle samo https://instapv.pl/kontakt/fotowoltaika-gliwice Cytuj
Maniulka Napisano 5 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2021 A gdzie ustawiliście urządzenie zewnętrzne? Cytuj
Dariusz Napisano 7 Kwiecień 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2021 W dniu 5.04.2021 o 12:08, Maniulka napisał: A gdzie ustawiliście urządzenie zewnętrzne? Za ścianą kotłowni. Cytuj
Maniulka Napisano 26 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2021 Czy możesz pokazać jak "prezentuje" się urządzenie zewnętrzne na tle domu? Cytuj
Paulina1304 Napisano 1 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2021 6 godzin temu, Dariusz napisał: Witam , jaki koszt ogrzewania domu samą pompa ciepla A jaki koszt razem z fotowoltaika? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi