Dariusz Posted December 2, 2019 Report Share Posted December 2, 2019 Pompa ciepła Daikin Altherm 3.W przyszłym roku dołączy fotowoltaika.Myślę że "będzie pan zadowolony". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borys Posted December 4, 2019 Report Share Posted December 4, 2019 No bardzo ładnie. Też już czekamy na instalatora, który na dniach ma przyjechać by zainstalować pompę. Po wielu poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na pompę firmy panasonic i też jako kolejny krok planujemy fotowoltaikę, która pozwoli na ogrzewanie domu pompą naprawdę małym kosztem. Będzie Pan zadowolony ? Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markast Posted December 11, 2019 Report Share Posted December 11, 2019 Witam. Również planuję montaż pompy ciepła do swojej Hawany. Proszę o informację ile kw ma Pana pompa i jaki był koszt razem z instalacją. Pozdrawiam. Mariusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dariusz Posted December 13, 2019 Author Report Share Posted December 13, 2019 W dniu 4.12.2019 o 21:47, Borys napisał: No bardzo ładnie. Też już czekamy na instalatora, który na dniach ma przyjechać by zainstalować pompę. Po wielu poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na pompę firmy panasonic i też jako kolejny krok planujemy fotowoltaikę, która pozwoli na ogrzewanie domu pompą naprawdę małym kosztem. Będzie Pan zadowolony ? Pozdrawiam Również bardzo dobry wybór. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dariusz Posted December 13, 2019 Author Report Share Posted December 13, 2019 W dniu 11.12.2019 o 20:29, markast napisał: Witam. Również planuję montaż pompy ciepła do swojej Hawany. Proszę o informację ile kw ma Pana pompa i jaki był koszt razem z instalacją. Pozdrawiam. Mariusz Dzień dobry. Pompa o mocy 6kw.Koszt to 23tyś. pompa + 5 tyś. montaż.Oczywiście ceny netto.Jeszcze się nie rozliczyłem ale zakup wraz montażem powinien być na 8%. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostiel Posted March 14, 2021 Report Share Posted March 14, 2021 Również wychodzi mi mniej więcej na 8%. Sam montowałem fotowoltaikę od nich i wyszło mi mniej więcej tyle samo https://instapv.pl/kontakt/fotowoltaika-gliwice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniulka Posted April 5, 2021 Report Share Posted April 5, 2021 A gdzie ustawiliście urządzenie zewnętrzne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dariusz Posted April 7, 2021 Author Report Share Posted April 7, 2021 W dniu 5.04.2021 o 12:08, Maniulka napisał: A gdzie ustawiliście urządzenie zewnętrzne? Za ścianą kotłowni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniulka Posted May 26, 2021 Report Share Posted May 26, 2021 Czy możesz pokazać jak "prezentuje" się urządzenie zewnętrzne na tle domu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dariusz Posted June 1, 2021 Author Report Share Posted June 1, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulina1304 Posted June 1, 2021 Report Share Posted June 1, 2021 6 godzin temu, Dariusz napisał: Witam , jaki koszt ogrzewania domu samą pompa ciepla A jaki koszt razem z fotowoltaika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts