Guest Adrian Posted June 11, 2019 Report Share Posted June 11, 2019 Witam czy ktoś już buduje ten projekt? My zaczynamy w październiku i chętnie bym porozmawial z kimś kto już zaczął bądź zaczyna budowe Kontakt adrian.osinski92@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iwona Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 Witam, ja buduję ten dom w mazowieckim , aktualnie czekam na więźbę. Projekt super, jestem bardzo zadowolona , spełnia moje oczekiwania ? zmieniłam tylko strop na drewniany (likwidacja schodów na poddasze), powiększyłam spiżarkę rezygnując z wc , łazienkę sypialnianą połączyłam z pralnią zrobiłam do niej wejście z korytarza i zlikwidowałam okno w garderobie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adam Posted June 23, 2019 Report Share Posted June 23, 2019 Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres adamx100@op.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 23, 2019 Report Share Posted June 23, 2019 2 godziny temu, Gość adam napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres adamx100@op.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marysia Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 Buje ktoś ten domek żeby zobaczyć wnetrze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marysia Posted July 11, 2019 Report Share Posted July 11, 2019 Dnia 20.06.2019 o 18:23, Gość Iwona napisał: Witam, ja buduję ten dom w mazowieckim , aktualnie czekam na więźbę. Projekt super, jestem bardzo zadowolona , spełnia moje oczekiwania ? zmieniłam tylko strop na drewniany (likwidacja schodów na poddasze), powiększyłam spiżarkę rezygnując z wc , łazienkę sypialnianą połączyłam z pralnią zrobiłam do niej wejście z korytarza i zlikwidowałam okno w garderobie. Gdzie dokłądnie jest budowany?można prosić do pani mejla? mam kilka pytań Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iwona Posted July 16, 2019 Report Share Posted July 16, 2019 Dnia 11.07.2019 o 13:19, Gość Marysia napisał: Dnia 11.06.2019 o 20:03, Gość Adrian napisał: Buduję w gminie Prażmów to okolice podwarszawskiego Piaseczna. Mój e-mail: iwona.jrsz@gmail.com Jak skończą wieźbę wrzucę fotki, zobaczyć na żywo oczywiście też można ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marysia Posted July 17, 2019 Report Share Posted July 17, 2019 12 godzin temu, Gość Iwona napisał: Buduję w gminie Prażmów to okolice podwarszawskiego Piaseczna. Mój e-mail: iwona.jrsz@gmail.com Jak skończą wieźbę wrzucę fotki, zobaczyć na żywo oczywiście też można ? już do Pani piszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iwona Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Martyna Posted August 23, 2019 Report Share Posted August 23, 2019 Czy mogę uzyskać wszelkie możliwe bezpłatne materiały dot. projektów: Karol II i Karol IV (e-mail: mar_tyna88@gazeta.pl)? Czy możliwe jest wykonanie antresoli w projekcie Karol II (czy może to zaprojektować mój projektant na etapie adaptacji)? Pozdrawiam, Martyna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 23, 2019 Report Share Posted August 23, 2019 Godzinę temu, Gość Martyna napisał: Czy mogę uzyskać wszelkie możliwe bezpłatne materiały dot. projektów: Karol II i Karol IV (e-mail: mar_tyna88@gazeta.pl)? Czy możliwe jest wykonanie antresoli w projekcie Karol II (czy może to zaprojektować mój projektant na etapie adaptacji)? Pozdrawiam, Martyna. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Można wprowadzać zmiany na etapie adaptacji projektu przez lokalnego architekta. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ewazkozniewa Posted October 19, 2019 Report Share Posted October 19, 2019 Dzień dobry, Poproszę rysunki z wymiarami pomieszczeń na email ewazkozniewa@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 20, 2019 Report Share Posted October 20, 2019 14 godzin temu, Gość ewazkozniewa napisał: Dzień dobry, Poproszę rysunki z wymiarami pomieszczeń na email ewazkozniewa@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Martamazowieckie Posted January 10, 2020 Report Share Posted January 10, 2020 Witam. Proszę o wymiary pomieszczeń Karol 2. martakaminska804@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 11, 2020 Report Share Posted January 11, 2020 20 godzin temu, Gość Martamazowieckie napisał: Witam. Proszę o wymiary pomieszczeń Karol 2. martakaminska804@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Martamazowieckie Posted January 11, 2020 Report Share Posted January 11, 2020 Dobry wieczór, zastanawiamy się nad budową domu Karol II. Jeśli ktoś z Państwa chciałby podzielić się cennymi uwagami, wskazówkami do projektu prosimy o przesłanie na maila: martakaminska804@gmail.com. Chętnie zobaczymy również zdjęcia z budowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rafał New House Posted February 16, 2020 Report Share Posted February 16, 2020 Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres rafal.bober1989@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 17, 2020 Report Share Posted February 17, 2020 14 godzin temu, Gość Rafał New House napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres rafal.bober1989@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Ola Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Dzień dobry, proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na kamykoska900@vp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 4 godziny temu, Gość Gość Ola napisał: Dzień dobry, proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na kamykoska900@vp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mazowieckie Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 Dnia 20.06.2019 o 18:23, Gość Iwona napisał: Witam, ja buduję ten dom w mazowieckim , aktualnie czekam na więźbę. Projekt super, jestem bardzo zadowolona , spełnia moje oczekiwania ? zmieniłam tylko strop na drewniany (likwidacja schodów na poddasze), powiększyłam spiżarkę rezygnując z wc , łazienkę sypialnianą połączyłam z pralnią zrobiłam do niej wejście z korytarza i zlikwidowałam okno w garderobie. Można prosić o maila? jestem na etapie wyboru tego projektu i chciałbym się więcej dowiedzieć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted May 14, 2021 Report Share Posted May 14, 2021 Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres maryjos@wp.pl Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted May 14, 2021 Author Report Share Posted May 14, 2021 Godzinę temu, Gość Marcin napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres maryjos@wp.pl Pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dobre Domy Posted July 4, 2021 Report Share Posted July 4, 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Karol lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/594733334832631 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Prośba o rysunki szczegóło Posted November 15, 2021 Report Share Posted November 15, 2021 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres iza.bialas@interia.pl. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts