Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest janusz
Posted

Dzień dobry, bardzo bym prosił o szczegółowe wymiary pomieszczeń domu janusz1410 @o2.pl

Posted
15 godzin temu, Gość janusz napisał:

Dzień dobry, bardzo bym prosił o szczegółowe wymiary pomieszczeń domu janusz1410 @o2.pl

Dzień dobry,
Karol II jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 7 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe oraz koszty budowy.
Pozdrawiam!

• 1 month later...
Posted

witam

czy jest juz jakies zainteresowanie tym projektem?

zamuwil ktos ten projekt?

Posted
23 godziny temu, Gość mateusz napisał:

witam

czy jest juz jakies zainteresowanie tym projektem?

zamuwil ktos ten projekt?

Dzień dobry,

Na dzień dzisiejszy projekt jest w fazie koncepcji , co oznacza, że nie został zamówiony. 

Pozdrawiam. 

• 3 weeks later...
Posted
Witam, jestem zainteresowana tym projektem, pytanie jak dlugo czeka sie na projekt?Czy sa juz wymiary wewnętrzne pomieszczeń?kosztorys? Potrzebuje go dosyć pilnie . Dziekuje
Guest Mateusz
Posted

Witam, jestem zainteresowany projektem Karol II - odbicie lustrzane. Chciałbym się dowiedzieć, czy w tym projekcie, jest możliwość:

1) ogrzewania domu pompą ciepła z instalacją podłogową,

2) zabudowania drzwi w garderobie,

3) połączenia pralni z łazienką o powierzchni 3,4 m2 w jedno pomieszczenie,

4) usytuowania spiżarni jak w projekcie Karol I tj. przy kuchni, a obok wc o powierzchni 1,9 m2 utworzenia garderoby.

Pozdrawiam.

Posted
22 godziny temu, Gość Iza napisał:

Witam, jestem zainteresowana tym projektem, pytanie jak dlugo czeka sie na projekt?Czy sa juz wymiary wewnętrzne pomieszczeń?kosztorys? Potrzebuje go dosyć pilnie . Dziekuje

Dzień dobry!

Projekt Karol II jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi około 8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe oraz koszty budowy.

Pozdrawiam! 

Posted
19 godzin temu, Gość Mateusz napisał:

Witam, jestem zainteresowany projektem Karol II - odbicie lustrzane. Chciałbym się dowiedzieć, czy w tym projekcie, jest możliwość:

1) ogrzewania domu pompą ciepła z instalacją podłogową,

2) zabudowania drzwi w garderobie,

3) połączenia pralni z łazienką o powierzchni 3,4 m2 w jedno pomieszczenie,

4) usytuowania spiżarni jak w projekcie Karol I tj. przy kuchni, a obok wc o powierzchni 1,9 m2 utworzenia garderoby.

Pozdrawiam.

Dzień dobry!

Zmiany, o których Pan pisze są możliwe do zaprojektowania.

Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu.

Wybrany przez Pana architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt.

Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian.

Pozdrawiam!

Posted
Witam kiedy będą dostępne przykładowe zdjęcia urządzonych wnętrz z tego projektu? :)
Posted
2 godziny temu, Gość Joanna napisał:

Witam kiedy będą dostępne przykładowe zdjęcia urządzonych wnętrz z tego projektu? :)

Dzień dobry,

projekt Karol II jest nowością w naszej ofercie i aktualnie nie posiadamy do niego wizualizacji wnętrz. Zapraszamy do zapoznania się z projektem Karolina. Jest to podobny dom, który posiada już projekt wnętrz i z pewnością będzie dla Pani pomocny.

Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Guest Łukasz88
Posted
Witam, jestem zainteresowany projektem Karol II. Czy jeśli zamówię taki projekt to jestem zobowiązany go zakupić mimo iż np. przekroczy nasz budżet jeśli chodzi o kosztorys? Czy można go oddać/wymienić na inny?
Posted
Godzinę temu, Gość Łukasz88 napisał:

Witam, jestem zainteresowany projektem Karol II. Czy jeśli zamówię taki projekt to jestem zobowiązany go zakupić mimo iż np. przekroczy nasz budżet jeśli chodzi o kosztorys? Czy można go oddać/wymienić na inny?

Dzień dobry,
Projekt Karol II jest w fazie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta przystąpimy do opracowania dokumentacji technicznej, a 2-3 tygodnie po jej zakończeniu stworzony jest kosztorys. Może Pan złożyć zamówienie projektu z adnotacją, że chciałby Pan otrzymać projekt wraz z kosztorysem. Płatność następuje bezpośrednio przy wysyłce gotowego projektu.
Na zapoznanie się z otrzymanym projektem ma Pan 14 dni, licząc od momentu odebrania przesyłki. W tym czasie może Pan go zwrócić w stanie nienaruszonym, bez podania przyczyny. Po upływie tego czasu, w ciągu 90 dni możliwa jest wymiana na inny projekt. Dokładnie jest to opisane na naszej stronie internetowej, w zakładce Informacje w punkcie Zwrot i wymiana projektu.
Pozdrawiam!

Guest Łukasz88
Posted
Godzinę temu, Gość Łukasz88 napisał: Witam, jestem zainteresowany projektem Karol II. Czy jeśli zamówię taki projekt to jestem zobowiązany go zakupić mimo iż np. przekroczy nasz budżet jeśli chodzi o kosztorys? Czy można go oddać/wymienić na inny?
Dzień dobry, Projekt Karol II jest w fazie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta przystąpimy do opracowania dokumentacji technicznej, a 2-3 tygodnie po jej zakończeniu stworzony jest kosztorys. Może Pan złożyć zamówienie projektu z adnotacją, że chciałby Pan otrzymać projekt wraz z kosztorysem. Płatność następuje bezpośrednio przy wysyłce gotowego projektu. Na zapoznanie się z otrzymanym projektem ma Pan 14 dni, licząc od momentu odebrania przesyłki. W tym czasie może Pan go zwrócić w stanie nienaruszonym, bez podania przyczyny. Po upływie tego czasu, w ciągu 90 dni możliwa jest wymiana na inny projekt. Dokładnie jest to opisane na naszej stronie internetowej, w zakładce Informacje w punkcie Zwrot i wymiana projektu. Pozdrawiam!

Czy cena będzie również promocyjna (mam na myśli 300 zł taniej jak w promocji) jeśli projekt będzie gotowy dopiero za kilka tygodni?
Guest Łukasz88
Posted
Chciałbym się zapytać czy jeśli zamówię projekt Karol II i będzie gotowy dopiero za kilka tygodni czy cena będzie nadal promocyjna? Co oznacza, że projekt jest w fazie koncepcji? Czy w momencie zakupu projektu dostaniemy wszelkie potrzebne materiały również z kosztorysami? Czy jest to projekt pod konkretny system ogrzewania jeśli chodzi o przekroje kominów? Czy istnieje możliwość ogrzewania np ekogroszkiem?
Posted
43 minuty temu, Gość Łukasz88 napisał:
Dzień dobry, Projekt Karol II jest w fazie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta przystąpimy do opracowania dokumentacji technicznej, a 2-3 tygodnie po jej zakończeniu stworzony jest kosztorys. Może Pan złożyć zamówienie projektu z adnotacją, że chciałby Pan otrzymać projekt wraz z kosztorysem. Płatność następuje bezpośrednio przy wysyłce gotowego projektu. Na zapoznanie się z otrzymanym projektem ma Pan 14 dni, licząc od momentu odebrania przesyłki. W tym czasie może Pan go zwrócić w stanie nienaruszonym, bez podania przyczyny. Po upływie tego czasu, w ciągu 90 dni możliwa jest wymiana na inny projekt. Dokładnie jest to opisane na naszej stronie internetowej, w zakładce Informacje w punkcie Zwrot i wymiana projektu. Pozdrawiam!

Czy cena będzie również promocyjna (mam na myśli 300 zł taniej jak w promocji) jeśli projekt będzie gotowy dopiero za kilka tygodni?

Witam,
Cena projektu obowiązuje z dnia złożenia zamówienia.
Przykładowo: może Pan złożyć zamówienie w najbliższych dniach w promocyjnej cenie. Wybiera Pan wówczas sposób opłaty: za pobraniem lub przelewem, a opłata następuje dopiero za kilka tygodni, gdy projekt będzie zakończony i gotowy do wysyłki.
Cena projektu przestanie być w promocji -300zł, gdy jego dokumentacja zostanie zakończona.
Pozdrawiam!

Posted
43 minuty temu, Gość Łukasz88 napisał:

Chciałbym się zapytać czy jeśli zamówię projekt Karol II i będzie gotowy dopiero za kilka tygodni czy cena będzie nadal promocyjna? Co oznacza, że projekt jest w fazie koncepcji? Czy w momencie zakupu projektu dostaniemy wszelkie potrzebne materiały również z kosztorysami? Czy jest to projekt pod konkretny system ogrzewania jeśli chodzi o przekroje kominów? Czy istnieje możliwość ogrzewania np ekogroszkiem?

Witam,
Cena projektu przestanie być w promocji -300zł, gdy jego dokumentacja zostanie zakończona. Projekty w fazie koncepcji nie mają zakończonej dokumentacji technicznej - są w trakcie opracowania. Wspomniana promocja rekompensuje dłuższy czas oczekiwania na projekt.
Szczegółowe informacje o zawartości dokumentacji oraz o dodatkach znajdzie Pan na naszej stronie w zakładce: Informacje, w punkcie: Co zawiera projekt domu? Pełne kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne.
Każdy nasz projekt zakłada ogrzewanie kotłem dwufunkcyjnym na gaz ziemny. Znajduje się on w pomieszczeniu gospodarczym. W ramach adaptacji projektu do działki można wprowadzić inny system ogrzewania, oczywiście zgodnie z obowiązującymi przepisami.
Pozdrawiam!

• 3 weeks later...
Posted
W dniu 10.11.2018 o 19:34, Gość Adrian napisał:

Jaki strop ??

Dzień dobry, projekt Karol II jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Na etapie koncepcji założony został strop Teriva natomiast przy opracowywaniu dokumentacji może ulec zmianie. Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted
Witam ,proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres email baszczyj@gmail.com
Posted
10 godzin temu, Gość Marek napisał:

Witam ,proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres email baszczyj@gmail.com

Dzień dobry, projekt Karol II jest w fazie opracowywania dokumentacji technicznej. W związku z tym nie jestem w stanie udostępnić materiałów, o które Pan prosi.
Projekt będzie gotowy w przyszłym tygodniu. Proszę o przypomnienie się w tym terminie o rysunki szczegółowe. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Posted

witam, jestem zainteresowana zakupem projektu Karol II, czy jest już dostępny? Czy nadal czas oczekiwania to kilka tygodni? 

Posted
24 minuty temu, Gość Iwona napisał:

witam, jestem zainteresowana zakupem projektu Karol II, czy jest już dostępny? Czy nadal czas oczekiwania to kilka tygodni? 

Dzień dobry, projekt jest już dostępny. Pozdrawiam.

Posted

Witam ponownie, poproszę o rzuty szczegółowe na adres: iwona.jrsz@gmail.com

Z góry dziękuję

Ps. Piękny projekt ?

Posted
12 godzin temu, Gość Iwona napisał:

Witam ponownie, poproszę o rzuty szczegółowe na adres: iwona.jrsz@gmail.com

Z góry dziękuję

Ps. Piękny projekt ?

Dzień dobry, materiały wyślemy w dniu jutrzejszym. Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiam.