Redaktor Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2018 Projekt domu Marina Mała II Szczegółowy opis projektu domu Marina Mała II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/marinaMalaII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość daniel Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2018 witam czy ktos z panstwa mieszka w takim domu??????? Cytuj
Gość Marcin Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2018 Witam serdecznie. Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na maila: marcin_kom@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2018 Witam serdecznie. Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na maila: marcin_kom@op.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 4 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2018 witam czy ktos z panstwa mieszka w takim domu??????? Witam, my jesteśmy na etapie załatwiania ostatnich formalności i mam nadzieję, że po 20 maja ruszymy. Cytuj
Gość Anita Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2018 Witam, proszę o wszelkie informacje na temat projektu. Z góry dziękuję. xanthina88@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2018 Witam, proszę o wszelkie informacje na temat projektu. Z góry dziękuję. xanthina88@gmail.com Witam Projekt Marina Mała II aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2018 Witam serdecznie. Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na maila: hahs93@onet.pl Cytuj
Gość Darek Napisano 12 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2018 witam czy ktos z panstwa mieszka w takim domu??????? Witam, my jesteśmy na etapie załatwiania ostatnich formalności i mam nadzieję, że po 20 maja ruszymy. Witam Czy mozna wiedziec gdzie beda Panstwo budowac ten piekny domek ?Ja jestem z wielkopolskiego . Cytuj
Gość Darek Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2018 Witam, my jesteśmy na etapie załatwiania ostatnich formalności i mam nadzieję, że po 20 maja ruszymy. Witam Czy mozna wiedziec gdzie Panstwo beda budowac ten piekny domek ? Ja jestem z wielkopolskiego. Jestem bardzo zainteresownay tym projektem . Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2018 Witam serdecznie. Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na maila: hahs93@onet.pl Projekt MARINA MAŁA II to jeden z nowych projektów w ofercie naszej pracowni. Na dzień dzisiejszy nie została jeszcze opracowana jego dokumentacja techniczna. W związku z tym nie dysponujemy rysunkami szczegółowymi ani kosztorysem. Pełnobranżowa dokumentacja projektowa zostanie przygotowana po wpłynięciu pierwszego zamówienia na projekt. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marek Napisano 3 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2018 Witam,Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o szczegółowe rysunki - mail: deltrium@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2018 Witam, Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o szczegółowe rysunki - mail: deltrium@gmail.com Witam Projekt Marina Mała II aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj
Gość gość Patryk Napisano 22 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2018 witam, czy są już dostępne rysunki szczegółowe oraz wycena ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2018 14 godzin temu, Gość gość Patryk napisał: witam, czy są już dostępne rysunki szczegółowe oraz wycena ? Dzień dobry, rysunki techniczne do projektu Marina Mała II są już dostępne natomiast kosztorys jest w trakcie opracowania. Proszę o podanie adresu email, wówczas prześlemy Panu dostępne materiały. Cytuj
Gość Patryk Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2018 witam proszę o przesłanie rysunków na adres w.i.r.n.borsuk@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 W dniu 25.08.2018 o 11:10, Gość Patryk napisał: witam proszę o przesłanie rysunków na adres w.i.r.n.borsuk@interia.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Monika Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na maila: monika.stasicka@op.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 11 minut temu, Gość Monika napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na maila: monika.stasicka@op.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Sylwia Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na e-mail:sradzikowska@vp.pl Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2018 2 godziny temu, Gość Sylwia napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na e-mail:sradzikowska@vp.pl Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na maila : hahs93@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2018 11 godzin temu, Gość Darek napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na maila : hahs93@onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lolu Napisano 21 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Marina Mala 2 na maila: Lolu8010@gmail.com. Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2018 W dniu 21.09.2018 o 16:03, Gość Lolu napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Marina Mala 2 na maila: Lolu8010@gmail.com. Dziekuje i pozdrawiam. witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi