Redaktor Posted April 17, 2018 Report Posted April 17, 2018 Projekt domu Marina Mała II Szczegółowy opis projektu domu Marina Mała II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/marinaMalaII Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest daniel Posted April 17, 2018 Report Posted April 17, 2018 witam czy ktos z panstwa mieszka w takim domu??????? Quote
Guest Marcin Posted April 28, 2018 Report Posted April 28, 2018 Witam serdecznie. Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na maila: marcin_kom@op.pl Quote
Dobre Domy Posted April 28, 2018 Report Posted April 28, 2018 Witam serdecznie. Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na maila: marcin_kom@op.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Ania Posted May 4, 2018 Report Posted May 4, 2018 witam czy ktos z panstwa mieszka w takim domu??????? Witam, my jesteśmy na etapie załatwiania ostatnich formalności i mam nadzieję, że po 20 maja ruszymy. Quote
Guest Anita Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Witam, proszę o wszelkie informacje na temat projektu. Z góry dziękuję. xanthina88@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Witam, proszę o wszelkie informacje na temat projektu. Z góry dziękuję. xanthina88@gmail.com Witam Projekt Marina Mała II aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Quote
Guest Darek Posted May 11, 2018 Report Posted May 11, 2018 Witam serdecznie. Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na maila: hahs93@onet.pl Quote
Guest Darek Posted May 12, 2018 Report Posted May 12, 2018 witam czy ktos z panstwa mieszka w takim domu??????? Witam, my jesteśmy na etapie załatwiania ostatnich formalności i mam nadzieję, że po 20 maja ruszymy. Witam Czy mozna wiedziec gdzie beda Panstwo budowac ten piekny domek ?Ja jestem z wielkopolskiego . Quote
Guest Darek Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 Witam, my jesteśmy na etapie załatwiania ostatnich formalności i mam nadzieję, że po 20 maja ruszymy. Witam Czy mozna wiedziec gdzie Panstwo beda budowac ten piekny domek ? Ja jestem z wielkopolskiego. Jestem bardzo zainteresownay tym projektem . Quote
Dobre Domy Posted May 14, 2018 Report Posted May 14, 2018 Witam serdecznie. Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na maila: hahs93@onet.pl Projekt MARINA MAŁA II to jeden z nowych projektów w ofercie naszej pracowni. Na dzień dzisiejszy nie została jeszcze opracowana jego dokumentacja techniczna. W związku z tym nie dysponujemy rysunkami szczegółowymi ani kosztorysem. Pełnobranżowa dokumentacja projektowa zostanie przygotowana po wpłynięciu pierwszego zamówienia na projekt. Pozdrawiam. Quote
Guest Marek Posted June 3, 2018 Report Posted June 3, 2018 Witam,Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o szczegółowe rysunki - mail: deltrium@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted June 3, 2018 Report Posted June 3, 2018 Witam, Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o szczegółowe rysunki - mail: deltrium@gmail.com Witam Projekt Marina Mała II aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Quote
Guest gość Patryk Posted August 22, 2018 Report Posted August 22, 2018 witam, czy są już dostępne rysunki szczegółowe oraz wycena ? Quote
Dobre Domy Posted August 23, 2018 Report Posted August 23, 2018 14 godzin temu, Gość gość Patryk napisał: witam, czy są już dostępne rysunki szczegółowe oraz wycena ? Dzień dobry, rysunki techniczne do projektu Marina Mała II są już dostępne natomiast kosztorys jest w trakcie opracowania. Proszę o podanie adresu email, wówczas prześlemy Panu dostępne materiały. Quote
Guest Patryk Posted August 25, 2018 Report Posted August 25, 2018 witam proszę o przesłanie rysunków na adres w.i.r.n.borsuk@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 W dniu 25.08.2018 o 11:10, Gość Patryk napisał: witam proszę o przesłanie rysunków na adres w.i.r.n.borsuk@interia.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Monika Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na maila: monika.stasicka@op.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 11 minut temu, Gość Monika napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na maila: monika.stasicka@op.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Sylwia Posted September 5, 2018 Report Posted September 5, 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na e-mail:sradzikowska@vp.pl Z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted September 5, 2018 Report Posted September 5, 2018 2 godziny temu, Gość Sylwia napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na e-mail:sradzikowska@vp.pl Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Darek Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na maila : hahs93@onet.pl Quote
Dobre Domy Posted September 20, 2018 Report Posted September 20, 2018 11 godzin temu, Gość Darek napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na maila : hahs93@onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Lolu Posted September 21, 2018 Report Posted September 21, 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Marina Mala 2 na maila: Lolu8010@gmail.com. Dziekuje i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 W dniu 21.09.2018 o 16:03, Gość Lolu napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Marina Mala 2 na maila: Lolu8010@gmail.com. Dziekuje i pozdrawiam. witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts