Guest Jola B. Posted August 17, 2019 Report Share Posted August 17, 2019 Witam, jestem zainteresowana budową domu Emilian, Proszę o przeslanie materialów szczegółowych na adres jola.bonter@gmail.com. Dziekuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 18, 2019 Report Share Posted August 18, 2019 W dniu 17.08.2019 o 17:33, Gość Jola B. napisał: Witam, jestem zainteresowana budową domu Emilian, Proszę o przeslanie materialów szczegółowych na adres jola.bonter@gmail.com. Dziekuje i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gonzo Posted November 10, 2019 Report Share Posted November 10, 2019 Witam, jestem zainteresowany budową domu Emilian. Proszę o przeslanie materialów szczegółowych na adres ogor4@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 19 godzin temu, Gość Gonzo napisał: Witam, jestem zainteresowany budową domu Emilian. Proszę o przeslanie materialów szczegółowych na adres ogor4@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Natalia M. Posted September 27, 2020 Report Share Posted September 27, 2020 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem domu Emilian. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe rzuty przekroju tego projektu oraz szacunkowy kosztorys i materiały z bardziej szczegółowa prezentacją projektu. Mój email to natipo23@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 28, 2020 Report Share Posted September 28, 2020 11 godzin temu, Gość Natalia M. napisał: Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem domu Emilian. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe rzuty przekroju tego projektu oraz szacunkowy kosztorys i materiały z bardziej szczegółowa prezentacją projektu. Mój email to natipo23@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Szacunkowe koszty budowy domu znajdują się pod projektem na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość tarnow Posted January 10, 2021 Report Share Posted January 10, 2021 Witam jestem zainteresowany budową tego domu czy jest możliwość wysłanie bezpłatnie bardziej szczegółowego opisu z wymiarami wewnętrznymi i więcej materiału na temat tego domu? Mój adres hebdens08@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 15 godzin temu, Gość Gość tarnow napisał: Witam jestem zainteresowany budową tego domu czy jest możliwość wysłanie bezpłatnie bardziej szczegółowego opisu z wymiarami wewnętrznymi i więcej materiału na temat tego domu? Mój adres hebdens08@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppp Posted February 15, 2021 Report Share Posted February 15, 2021 Witam jestem zainteresowany tym projektem czy jest możliwość wysłania bardziej szczegółowego opisu z wymiarami wewnętrznymi i więcej materiału na temat tego domu na adres trzaskowskipt@wp.pl ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 16, 2021 Report Share Posted February 16, 2021 15 godzin temu, ppp napisał: Witam jestem zainteresowany tym projektem czy jest możliwość wysłania bardziej szczegółowego opisu z wymiarami wewnętrznymi i więcej materiału na temat tego domu na adres trzaskowskipt@wp.pl ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorsto Posted April 5, 2021 Report Share Posted April 5, 2021 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Emilian. Dorota112294@wp.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 6, 2021 Report Share Posted April 6, 2021 18 godzin temu, Dorsto napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Emilian. Dorota112294@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko Posted April 22, 2021 Report Share Posted April 22, 2021 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Emilian wraz z przekrojem na mmarekwas@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted April 23, 2021 Author Report Share Posted April 23, 2021 W dniu 22.04.2021 o 12:43, marko napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Emilian wraz z przekrojem na mmarekwas@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dobre Domy Posted June 16, 2021 Report Share Posted June 16, 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Emilian lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/331362411956433 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ania Posted November 22, 2021 Report Share Posted November 22, 2021 Witam, jestem zainteresowana budową domu Emilian. Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres andzia_k10@tlen.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted November 23, 2021 Author Report Share Posted November 23, 2021 13 godzin temu, Gość Ania napisał: Witam, jestem zainteresowana budową domu Emilian. Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres andzia_k10@tlen.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted February 14, 2022 Report Share Posted February 14, 2022 Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektem czy jest możliwość wysłania bardziej szczegółowego opisu z wymiarami wewnętrznymi i więcej materiału na temat tego domu na adres morich@op.pl ? Dziękuję :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted February 15, 2022 Author Report Share Posted February 15, 2022 12 godzin temu, Gość Marcin napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektem czy jest możliwość wysłania bardziej szczegółowego opisu z wymiarami wewnętrznymi i więcej materiału na temat tego domu na adres morich@op.pl ? Dziękuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts