Redaktor Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2018 Projekt domu Emilian Szczegółowy opis projektu domu Emilian znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/emilian Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2018 Dzień dobry, Czy budował ktoś już ten dom? Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2018 Dzień dobry, Czy budował ktoś już ten dom? Dzień dobry, dokumentacja techniczna budynku Emilian jest na końcowym etapie. W przyszłym tygodniu będzie wysyłana do pierwszych Klientów. Jeszcze nikt nie miał możliwości budować tego domu. Pozdrawiam! Cytuj
Gość zofia socha Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2018 Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych + kosztorys oraz inne bezpłatne materiały dla projektu Emilian 2G na adres e-mail: dremar@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2018 Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych + kosztorys oraz inne bezpłatne materiały dla projektu Emilian 2G na adres e-mail: dremar@op.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość zofia socha Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2018 Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych + kosztorys oraz inne bezpłatne materiały dla projektu ( Emilian II) na adres e-mail: dremar@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2018 Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych + kosztorys oraz inne bezpłatne materiały dla projektu ( Emilian II) na adres e-mail: dremar@op.pl Witam. Projekt Emilian II jest w trakcie opracowywania. Bardzo proszę o wysłanie zapytania o rysunki szczegółowe drogą mailową na info@dobredomy.pl w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem domu Emilian. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe rzuty przekroju tego projektu oraz szacunkowy kosztorys i materiały z bardziej szczegółowa prezentacją projektu. Adres e-mail: kasiabli@interia.eu Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem domu Emilian. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe rzuty przekroju tego projektu oraz szacunkowy kosztorys i materiały z bardziej szczegółowa prezentacją projektu. Adres e-mail: kasiabli@interia.eu Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki szczegółowe. Zestawienia materiałów i koszty budowy będą dostępne w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 26 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2018 Dzień dobry. Również poproszę o szczegółowe informacje i kosztorys projektu Emilian na adres agaaa68@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2018 Dzień dobry. Również poproszę o szczegółowe informacje i kosztorys projektu Emilian na adres agaaa68@o2.pl Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym, kosztorys powinien być opracowany na początku kwietnia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 16 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie dodatkowe, dostępne informacje dot. projektu (rzuty itp.) na mail: j.bryndza@vp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie dodatkowe, dostępne informacje dot. projektu (rzuty itp.) na mail: j.bryndza@vp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 17 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem domu Emilian. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe rzuty przekroju tego projektu oraz szacunkowy kosztorys i materiały z bardziej szczegółowa prezentacją projektu. Adres e-mail: luki8627@wp.pl Z góry dziękuje. Pozdrawiam.???? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2018 6 minut temu, Gość Łukasz napisał: Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem domu Emilian. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe rzuty przekroju tego projektu oraz szacunkowy kosztorys i materiały z bardziej szczegółowa prezentacją projektu. Adres e-mail: luki8627@wp.pl Z góry dziękuje. Pozdrawiam.???? Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Bart Napisano 2 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2018 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz inne bezpłatne materiały dla projektu Emilian na adres bezel1985@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2018 16 godzin temu, Gość Bart napisał: Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz inne bezpłatne materiały dla projektu Emilian na adres bezel1985@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał S. Napisano 29 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2018 Witam, jestem zainteresowany budową domu Emilian. Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres michal.saletra@gmail.com ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2018 W dniu 29.09.2018 o 10:47, Gość Michał S. napisał: Witam, jestem zainteresowany budową domu Emilian. Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres michal.saletra@gmail.com ? Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Anna Napisano 20 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2018 Witam, Również jestem zainteresowana projektem Emilian II, prośba o przesłanie dostępnych materiałów (rzutów szczegółowych, kosztorysu itd.) na adres annaprofic@gmail.com Czy ktoś z Państwa realizuje projekt? Czy mógłby się podzielić zdjęciami z prac? jakieś opinie, podpowiedzi? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2018 9 godzin temu, Gość Anna napisał: Witam, Również jestem zainteresowana projektem Emilian II, prośba o przesłanie dostępnych materiałów (rzutów szczegółowych, kosztorysu itd.) na adres annaprofic@gmail.com Czy ktoś z Państwa realizuje projekt? Czy mógłby się podzielić zdjęciami z prac? jakieś opinie, podpowiedzi? Pozdrawiam Dzień dobry, dzisiaj otrzyma Pani rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patryk Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2019 Witam serdeczne. Rownież proszę o wysłąnie szczegółowych materiałów dotyczących projektu Emilian na adres patrykpretki@interia.pl Pozdrawiam i dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2019 10 godzin temu, Gość Patryk napisał: Witam serdeczne. Rownież proszę o wysłąnie szczegółowych materiałów dotyczących projektu Emilian na adres patrykpretki@interia.pl Pozdrawiam i dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mikołaj K. Napisano 26 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwiec 2019 Witam, jestem zainteresowany budową domu Emilian. Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres mikolajkelizak@gmail.com ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2019 13 godzin temu, Gość Mikołaj K. napisał: Witam, jestem zainteresowany budową domu Emilian. Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres mikolajkelizak@gmail.com ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi