Redaktor Posted January 4, 2018 Report Posted January 4, 2018 Projekt domu Emilian Szczegółowy opis projektu domu Emilian znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/emilian Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest Agnieszka Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Dzień dobry, Czy budował ktoś już ten dom? Quote
Dobre Domy Posted January 31, 2018 Report Posted January 31, 2018 Dzień dobry, Czy budował ktoś już ten dom? Dzień dobry, dokumentacja techniczna budynku Emilian jest na końcowym etapie. W przyszłym tygodniu będzie wysyłana do pierwszych Klientów. Jeszcze nikt nie miał możliwości budować tego domu. Pozdrawiam! Quote
Guest zofia socha Posted February 15, 2018 Report Posted February 15, 2018 Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych + kosztorys oraz inne bezpłatne materiały dla projektu Emilian 2G na adres e-mail: dremar@op.pl Quote
Dobre Domy Posted February 16, 2018 Report Posted February 16, 2018 Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych + kosztorys oraz inne bezpłatne materiały dla projektu Emilian 2G na adres e-mail: dremar@op.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest zofia socha Posted February 16, 2018 Report Posted February 16, 2018 Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych + kosztorys oraz inne bezpłatne materiały dla projektu ( Emilian II) na adres e-mail: dremar@op.pl Quote
Dobre Domy Posted February 16, 2018 Report Posted February 16, 2018 Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych + kosztorys oraz inne bezpłatne materiały dla projektu ( Emilian II) na adres e-mail: dremar@op.pl Witam. Projekt Emilian II jest w trakcie opracowywania. Bardzo proszę o wysłanie zapytania o rysunki szczegółowe drogą mailową na info@dobredomy.pl w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam. Quote
Guest Katarzyna Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem domu Emilian. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe rzuty przekroju tego projektu oraz szacunkowy kosztorys i materiały z bardziej szczegółowa prezentacją projektu. Adres e-mail: kasiabli@interia.eu Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem domu Emilian. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe rzuty przekroju tego projektu oraz szacunkowy kosztorys i materiały z bardziej szczegółowa prezentacją projektu. Adres e-mail: kasiabli@interia.eu Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki szczegółowe. Zestawienia materiałów i koszty budowy będą dostępne w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam! Quote
Guest Agnieszka Posted March 26, 2018 Report Posted March 26, 2018 Dzień dobry. Również poproszę o szczegółowe informacje i kosztorys projektu Emilian na adres agaaa68@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted March 27, 2018 Report Posted March 27, 2018 Dzień dobry. Również poproszę o szczegółowe informacje i kosztorys projektu Emilian na adres agaaa68@o2.pl Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym, kosztorys powinien być opracowany na początku kwietnia. Pozdrawiam Quote
Guest Joanna Posted July 16, 2018 Report Posted July 16, 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie dodatkowe, dostępne informacje dot. projektu (rzuty itp.) na mail: j.bryndza@vp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted July 17, 2018 Report Posted July 17, 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie dodatkowe, dostępne informacje dot. projektu (rzuty itp.) na mail: j.bryndza@vp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted August 17, 2018 Report Posted August 17, 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem domu Emilian. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe rzuty przekroju tego projektu oraz szacunkowy kosztorys i materiały z bardziej szczegółowa prezentacją projektu. Adres e-mail: luki8627@wp.pl Z góry dziękuje. Pozdrawiam.???? Quote
Dobre Domy Posted August 17, 2018 Report Posted August 17, 2018 6 minut temu, Gość Łukasz napisał: Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem domu Emilian. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe rzuty przekroju tego projektu oraz szacunkowy kosztorys i materiały z bardziej szczegółowa prezentacją projektu. Adres e-mail: luki8627@wp.pl Z góry dziękuje. Pozdrawiam.???? Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Bart Posted September 2, 2018 Report Posted September 2, 2018 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz inne bezpłatne materiały dla projektu Emilian na adres bezel1985@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted September 3, 2018 Report Posted September 3, 2018 16 godzin temu, Gość Bart napisał: Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz inne bezpłatne materiały dla projektu Emilian na adres bezel1985@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Michał S. Posted September 29, 2018 Report Posted September 29, 2018 Witam, jestem zainteresowany budową domu Emilian. Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres michal.saletra@gmail.com ? Quote
Dobre Domy Posted October 1, 2018 Report Posted October 1, 2018 W dniu 29.09.2018 o 10:47, Gość Michał S. napisał: Witam, jestem zainteresowany budową domu Emilian. Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres michal.saletra@gmail.com ? Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Anna Posted November 20, 2018 Report Posted November 20, 2018 Witam, Również jestem zainteresowana projektem Emilian II, prośba o przesłanie dostępnych materiałów (rzutów szczegółowych, kosztorysu itd.) na adres annaprofic@gmail.com Czy ktoś z Państwa realizuje projekt? Czy mógłby się podzielić zdjęciami z prac? jakieś opinie, podpowiedzi? Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 21, 2018 Report Posted November 21, 2018 9 godzin temu, Gość Anna napisał: Witam, Również jestem zainteresowana projektem Emilian II, prośba o przesłanie dostępnych materiałów (rzutów szczegółowych, kosztorysu itd.) na adres annaprofic@gmail.com Czy ktoś z Państwa realizuje projekt? Czy mógłby się podzielić zdjęciami z prac? jakieś opinie, podpowiedzi? Pozdrawiam Dzień dobry, dzisiaj otrzyma Pani rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Quote
Guest Patryk Posted February 24, 2019 Report Posted February 24, 2019 Witam serdeczne. Rownież proszę o wysłąnie szczegółowych materiałów dotyczących projektu Emilian na adres patrykpretki@interia.pl Pozdrawiam i dziękuje Quote
Dobre Domy Posted February 25, 2019 Report Posted February 25, 2019 10 godzin temu, Gość Patryk napisał: Witam serdeczne. Rownież proszę o wysłąnie szczegółowych materiałów dotyczących projektu Emilian na adres patrykpretki@interia.pl Pozdrawiam i dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Mikołaj K. Posted June 26, 2019 Report Posted June 26, 2019 Witam, jestem zainteresowany budową domu Emilian. Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres mikolajkelizak@gmail.com ? Quote
Dobre Domy Posted June 27, 2019 Report Posted June 27, 2019 13 godzin temu, Gość Mikołaj K. napisał: Witam, jestem zainteresowany budową domu Emilian. Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres mikolajkelizak@gmail.com ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts