Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 weeks later...
Napisano

Dzień dobry, Czy budował ktoś już ten dom?

Dzień dobry,

dokumentacja techniczna budynku Emilian jest na końcowym etapie. W przyszłym tygodniu będzie wysyłana do pierwszych Klientów. Jeszcze nikt nie miał możliwości budować tego domu. Pozdrawiam!

• 3 weeks later...
Gość zofia socha
Napisano

Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych + kosztorys oraz inne bezpłatne materiały dla projektu Emilian 2G na adres e-mail:

dremar@op.pl

Gość zofia socha
Napisano

Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych + kosztorys oraz inne bezpłatne materiały dla projektu ( Emilian II)

na adres e-mail: dremar@op.pl

Napisano

Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych + kosztorys oraz inne bezpłatne materiały dla projektu ( Emilian II) na adres e-mail: dremar@op.pl

Witam. Projekt Emilian II jest w trakcie opracowywania. Bardzo proszę o wysłanie zapytania o rysunki szczegółowe drogą mailową na info@dobredomy.pl w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Gość Katarzyna
Napisano

Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem domu Emilian. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe rzuty przekroju tego projektu oraz szacunkowy kosztorys i materiały z bardziej szczegółowa prezentacją projektu. Adres e-mail: kasiabli@interia.eu Z góry dziękuje. Pozdrawiam.

Napisano

Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem domu Emilian. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe rzuty przekroju tego projektu oraz szacunkowy kosztorys i materiały z bardziej szczegółowa prezentacją projektu. Adres e-mail: kasiabli@interia.eu Z góry dziękuje. Pozdrawiam.

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki szczegółowe. Zestawienia materiałów i koszty budowy będą dostępne w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam!

• 1 month later...
Gość Agnieszka
Napisano

Dzień dobry. Również poproszę o szczegółowe informacje i kosztorys projektu Emilian na adres agaaa68@o2.pl

• 3 months later...
Gość Joanna
Napisano

Witam,

bardzo proszę o przesłanie dodatkowe, dostępne informacje dot. projektu (rzuty itp.) na mail: j.bryndza@vp.pl

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano
Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem domu Emilian. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe rzuty przekroju tego projektu oraz szacunkowy kosztorys i materiały z bardziej szczegółowa prezentacją projektu. Adres e-mail: luki8627@wp.pl Z góry dziękuje. Pozdrawiam.????
Napisano
6 minut temu, Gość Łukasz napisał:

Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem domu Emilian. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe rzuty przekroju tego projektu oraz szacunkowy kosztorys i materiały z bardziej szczegółowa prezentacją projektu. Adres e-mail: luki8627@wp.pl Z góry dziękuje. Pozdrawiam.????

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

• 3 weeks later...
Napisano

Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz inne bezpłatne materiały dla projektu Emilian na adres bezel1985@o2.pl     

Napisano
16 godzin temu, Gość Bart napisał:

Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz inne bezpłatne materiały dla projektu Emilian na adres bezel1985@o2.pl     

Witam
Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Michał S.
Napisano
Witam, jestem zainteresowany budową domu Emilian. Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres michal.saletra@gmail.com ?
Napisano
W dniu 29.09.2018 o 10:47, Gość Michał S. napisał:

Witam, jestem zainteresowany budową domu Emilian. Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres michal.saletra@gmail.com ?

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

• 1 month later...
Napisano

Witam,

Również jestem zainteresowana projektem Emilian II, prośba o przesłanie dostępnych materiałów (rzutów szczegółowych, kosztorysu itd.) na adres annaprofic@gmail.com

Czy ktoś z Państwa realizuje projekt? Czy mógłby się podzielić zdjęciami z prac? jakieś opinie, podpowiedzi?

Pozdrawiam

Napisano
9 godzin temu, Gość Anna napisał:

Witam,

Również jestem zainteresowana projektem Emilian II, prośba o przesłanie dostępnych materiałów (rzutów szczegółowych, kosztorysu itd.) na adres annaprofic@gmail.com

Czy ktoś z Państwa realizuje projekt? Czy mógłby się podzielić zdjęciami z prac? jakieś opinie, podpowiedzi?

Pozdrawiam

Dzień dobry, dzisiaj otrzyma Pani rysunki szczegółowe. Pozdrawiam

• 3 months later...
Gość Patryk
Napisano

Witam serdeczne. Rownież proszę o wysłąnie szczegółowych materiałów dotyczących projektu Emilian na adres patrykpretki@interia.pl 

Pozdrawiam i dziękuje

Napisano
10 godzin temu, Gość Patryk napisał:

Witam serdeczne. Rownież proszę o wysłąnie szczegółowych materiałów dotyczących projektu Emilian na adres patrykpretki@interia.pl 

Pozdrawiam i dziękuje

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 4 months later...
Gość Mikołaj K.
Napisano
Witam, jestem zainteresowany budową domu Emilian. Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres mikolajkelizak@gmail.com ?
Napisano
13 godzin temu, Gość Mikołaj K. napisał:

Witam, jestem zainteresowany budową domu Emilian. Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres mikolajkelizak@gmail.com ?

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam