Guest Xaveh Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina II , uprzejmie proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: xaveh@mailsource.info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 15 godzin temu, Gość Xaveh napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina II , uprzejmie proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: xaveh@mailsource.info Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres ponownie. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monika W Posted July 22, 2019 Report Share Posted July 22, 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Kalina II , uprzejmie proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: mon.rapinczuk@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 22, 2019 Report Share Posted July 22, 2019 Godzinę temu, Gość Monika W napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Kalina II , uprzejmie proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: mon.rapinczuk@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krzysztof Jarosz Posted August 3, 2019 Report Share Posted August 3, 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Kalina II , bardzo proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: avs.technik@gmal.com pozdrawiam Jarosz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 3, 2019 Report Share Posted August 3, 2019 46 minut temu, Gość Krzysztof Jarosz napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Kalina II , bardzo proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: avs.technik@gmal.com pozdrawiam Jarosz Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomek Posted November 12, 2019 Report Share Posted November 12, 2019 Dzień dobry, jestem poważnie zainteresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów uzupełniających na adres timoball@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 13, 2019 Report Share Posted November 13, 2019 15 godzin temu, Gość Tomek napisał: Dzień dobry, jestem poważnie zainteresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów uzupełniających na adres timoball@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mariusz Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 Witam mozna prosić o wysłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych oraz zestawinie materiałów na maila mariusz0408@interia.eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 2 godziny temu, Gość Mariusz napisał: Witam mozna prosić o wysłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych oraz zestawinie materiałów na maila mariusz0408@interia.eu Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kris Posted January 6, 2020 Report Share Posted January 6, 2020 witam , czy istnieje mozliwosc zobaczenia tego projektu life ? czy mozna ewentualnie skontaktowac sie z osoba co wybudowala taki dom ? posiadacie moze takich klijentow , i czy mozna nawiazac z nimi jakis kontakt ? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 7, 2020 Report Share Posted January 7, 2020 15 godzin temu, Gość kris napisał: witam , czy istnieje mozliwosc zobaczenia tego projektu life ? czy mozna ewentualnie skontaktowac sie z osoba co wybudowala taki dom ? posiadacie moze takich klijentow , i czy mozna nawiazac z nimi jakis kontakt ? pozdrawiam Dzień dobry, w związku z ochroną danych osobowych nie możemy udostępnić danych klientów, może któryś z inwestorów odezwie się do Pana pod tym postem. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Witam mozna prosić o wysł Posted February 15, 2020 Report Share Posted February 15, 2020 Witam można prosić o wysłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych oraz zestawianie materiałów na maila polachowski.allegro@wp.pl ? Pozdrawiam Piotr Polachowski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 16, 2020 Report Share Posted February 16, 2020 20 godzin temu, Gość Witam mozna prosić o wysł napisał: Witam można prosić o wysłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych oraz zestawianie materiałów na maila polachowski.allegro@wp.pl ? Pozdrawiam Piotr Polachowski Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PAWEL B Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 WITAM JESTEM ZAINTERESOWANY PROJEKTEM KALINA 2 MOGE PROSIC O WYSLANIE KOSZTORYSU I RYSUNKOW SZCZEGOLOWYCH ORAZ ZESTAWIENIE MATERIALOW NA ADRES pawelbendkowski83@gmail.com pozdrawiam Pawel Bendkowski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 2 minuty temu, Gość PAWEL B napisał: WITAM JESTEM ZAINTERESOWANY PROJEKTEM KALINA 2 MOGE PROSIC O WYSLANIE KOSZTORYSU I RYSUNKOW SZCZEGOLOWYCH ORAZ ZESTAWIENIE MATERIALOW NA ADRES pawelbendkowski83@gmail.com pozdrawiam Pawel Bendkowski Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Aga Posted September 12, 2020 Report Share Posted September 12, 2020 Witam, jestem zainteresowana projektem Kalina 2. Czy można prosić o wysłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych oraz zestawianie materiałów na maila? czako207@wp.pl Pozdrawiam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 12, 2020 Report Share Posted September 12, 2020 43 minuty temu, Gość Aga napisał: Witam, jestem zainteresowana projektem Kalina 2. Czy można prosić o wysłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych oraz zestawianie materiałów na maila? czako207@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszka Posted December 17, 2020 Report Share Posted December 17, 2020 Dnia 6.01.2020 o 18:16, Gość kris napisał: witam , czy istnieje mozliwosc zobaczenia tego projektu life ? czy mozna ewentualnie skontaktowac sie z osoba co wybudowala taki dom ? posiadacie moze takich klijentow , i czy mozna nawiazac z nimi jakis kontakt ? pozdrawiam Witam, Również jestem ciekawa jak ten projekt wygląda na żywo, czekam prawie rok czasu na zdjęcia z realizacji, których nadal nie ma :/ Czy odezwał się do Pana jakiś inwestor ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharus Posted January 22, 2021 Report Share Posted January 22, 2021 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina II. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: lukasnorge@gmail.com. Jestem również ciekaw zdjęć już zrealizowanego projektu, zwłaszcza poddasza. Jeśli są dostępne proszę o podzielenie się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 22, 2021 Report Share Posted January 22, 2021 1 godzinę temu, Pharus napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina II. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: lukasnorge@gmail.com. Jestem również ciekaw zdjęć już zrealizowanego projektu, zwłaszcza poddasza. Jeśli są dostępne proszę o podzielenie się. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dobre Domy Posted July 4, 2021 Report Share Posted July 4, 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Kalina lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/781702432493707 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Projekt Posted October 24, 2021 Report Share Posted October 24, 2021 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina II. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres email anetakopcik@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 13 godzin temu, Gość Projekt napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina II. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres email anetakopcik@o2.pl Dzień dobry, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest proszę o udostępnienie rys Posted September 5 Report Share Posted September 5 Dzień dobry . Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres bernatmarcin@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts