Redaktor Posted November 16, 2017 Report Posted November 16, 2017 Projekt domu Kalina II Szczegółowy opis projektu domu Kalina II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/kalinaII Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest EWA Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu jeżeli to możliwe Quote
Dobre Domy Posted January 8, 2018 Report Posted January 8, 2018 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu jeżeli to możliwe Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Kalina II. Projekt powinien być gotowy w połowie marca - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Quote
Guest Basia Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 Witam. Po opracowaniu będzie dostępny od ręki, czy czy również będzie jakis czas oczekiwania? Quote
Dobre Domy Posted February 10, 2018 Report Posted February 10, 2018 Witam. Po opracowaniu będzie dostępny od ręki, czy czy również będzie jakis czas oczekiwania? Witam Po opracowaniu dokumentacji projekt będzie dostępny od ręki. Pozdrawiam Quote
Guest Krystian Posted March 22, 2018 Report Posted March 22, 2018 Witam, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Kalina II LUSTRO na adres poczta5000@o2.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Cezary Górka Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu jeżeli to możliwe AbaratFCI@WP.PL Quote
Guest Miłosz Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 Proszę o wysłanie darmowych materiałów, czy ten projekt mozna wykonac z drewnianym stropem? Quote
Dobre Domy Posted May 14, 2018 Report Posted May 14, 2018 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu jeżeli to możliwe AbaratFCI@WP.PL Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Kosztorys i zestawienia materiałowe do projektu są w trakcie opracowywania. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted May 14, 2018 Report Posted May 14, 2018 Proszę o wysłanie darmowych materiałów, czy ten projekt mozna wykonac z drewnianym stropem? Witam. Proszę podać adres mailowy w celu wysłania materiałów pokazowych do projektu, lub proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl. Rozpiętość stropu w domu KALINA II sięga 6m. Ponadto strop przenosi reakcje ze słupów więźby dachowej. W związku z tym uważam wykonanie stropu drewnianego za nieekonomiczne. Niemniej jednak zmiana taka jest możliwa do zaprojektowania. Pozdrawiam Quote
Guest Ewa Posted June 15, 2018 Report Posted June 15, 2018 witam czy mozna prosić o rysunki szczegółowe na meila ewka8811@op.pl i czy jest jakaś przykładowa aranżacja pomieszczen? Quote
Dobre Domy Posted June 16, 2018 Report Posted June 16, 2018 witam czy mozna prosić o rysunki szczegółowe na meila ewka8811@op.pl i czy jest jakaś przykładowa aranżacja pomieszczen? Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Aktualnie nie posiadamy wizualizacji wnętrz dla domu Kalina II, są tylko dla domu Kalina. Pozdrawiam Quote
Guest aleksandra Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 witam czy mozna prosić o rysunki szczegółowe na meila ewka8811@op.pl i czy jest jakaś przykładowa aranżacja pomieszczen? Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Aktualnie nie posiadamy wizualizacji wnętrz dla domu Kalina II, są tylko dla domu Kalina. Pozdrawiam dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Kalina II odbicie lustrzane. proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu i zestawień materiałowych na adres: a.sajur@o2.pl dziękuję Quote
Dobre Domy Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 17 godzin temu, Gość aleksandra napisał: Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Aktualnie nie posiadamy wizualizacji wnętrz dla domu Kalina II, są tylko dla domu Kalina. Pozdrawiam dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Kalina II odbicie lustrzane. proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu i zestawień materiałowych na adres: a.sajur@o2.pl dziękuję Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Karol Posted December 5, 2018 Report Posted December 5, 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Kalina II odbicie lustrzane, proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres: majlo.ice@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted December 6, 2018 Report Posted December 6, 2018 11 godzin temu, Gość Karol napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem Kalina II odbicie lustrzane, proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres: majlo.ice@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Sylwia Żyrkowska Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 Witam. Jestem zainteresowana projektem Kalina II , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres: sylwiazyrkowska@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted January 31, 2019 Report Posted January 31, 2019 14 godzin temu, Gość Sylwia Żyrkowska napisał: Witam. Jestem zainteresowana projektem Kalina II , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres: sylwiazyrkowska@gmail.com Dzień dobry, rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów do stanu surowego oraz tabelka z uproszczonym zestawieniem kosztów budowy zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy dostępne są natomiast w naszej pracowni odpłatnie. Pozdrawiam Quote
Guest MadziaS Posted April 14, 2019 Report Posted April 14, 2019 witam, jestem zainteresowana projektem Kalina II odbicie lustrzane. proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu i zestawień materiałowych na adres: matysiuk90@gmail.com. pozdrawiam i dziękuję Quote
Dobre Domy Posted April 14, 2019 Report Posted April 14, 2019 8 godzin temu, Gość MadziaS napisał: witam, jestem zainteresowana projektem Kalina II odbicie lustrzane. proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu i zestawień materiałowych na adres: matysiuk90@gmail.com. pozdrawiam i dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Ania. Posted April 28, 2019 Report Posted April 28, 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Kalina II odbicie lustrzane. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu i zestawień materiałowych na adres: ania2130@interia.pl pozdrawiam i dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted April 28, 2019 Report Posted April 28, 2019 5 godzin temu, Gość Ania. napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Kalina II odbicie lustrzane. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu i zestawień materiałowych na adres: ania2130@interia.pl pozdrawiam i dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Xaveh Posted May 22, 2019 Report Posted May 22, 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina II , uprzejmie proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: xaveh@mailsource.info Quote
Dobre Domy Posted May 22, 2019 Report Posted May 22, 2019 50 minut temu, Gość Xaveh napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina II , uprzejmie proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: xaveh@mailsource.info Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts