Redaktor Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2017 Projekt domu Kalina II Szczegółowy opis projektu domu Kalina II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/kalinaII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość EWA Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2018 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu jeżeli to możliwe Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu jeżeli to możliwe Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Kalina II. Projekt powinien być gotowy w połowie marca - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Basia Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2018 Witam. Po opracowaniu będzie dostępny od ręki, czy czy również będzie jakis czas oczekiwania? Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2018 Witam. Po opracowaniu będzie dostępny od ręki, czy czy również będzie jakis czas oczekiwania? Witam Po opracowaniu dokumentacji projekt będzie dostępny od ręki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krystian Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2018 Witam, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Kalina II LUSTRO na adres poczta5000@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Cezary Górka Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2018 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu jeżeli to możliwe AbaratFCI@WP.PL Cytuj
Gość Miłosz Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2018 Proszę o wysłanie darmowych materiałów, czy ten projekt mozna wykonac z drewnianym stropem? Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2018 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu jeżeli to możliwe AbaratFCI@WP.PL Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Kosztorys i zestawienia materiałowe do projektu są w trakcie opracowywania. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2018 Proszę o wysłanie darmowych materiałów, czy ten projekt mozna wykonac z drewnianym stropem? Witam. Proszę podać adres mailowy w celu wysłania materiałów pokazowych do projektu, lub proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl. Rozpiętość stropu w domu KALINA II sięga 6m. Ponadto strop przenosi reakcje ze słupów więźby dachowej. W związku z tym uważam wykonanie stropu drewnianego za nieekonomiczne. Niemniej jednak zmiana taka jest możliwa do zaprojektowania. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2018 witam czy mozna prosić o rysunki szczegółowe na meila ewka8811@op.pl i czy jest jakaś przykładowa aranżacja pomieszczen? Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2018 witam czy mozna prosić o rysunki szczegółowe na meila ewka8811@op.pl i czy jest jakaś przykładowa aranżacja pomieszczen? Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Aktualnie nie posiadamy wizualizacji wnętrz dla domu Kalina II, są tylko dla domu Kalina. Pozdrawiam Cytuj
Gość aleksandra Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2018 witam czy mozna prosić o rysunki szczegółowe na meila ewka8811@op.pl i czy jest jakaś przykładowa aranżacja pomieszczen? Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Aktualnie nie posiadamy wizualizacji wnętrz dla domu Kalina II, są tylko dla domu Kalina. Pozdrawiam dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Kalina II odbicie lustrzane. proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu i zestawień materiałowych na adres: a.sajur@o2.pl dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2018 17 godzin temu, Gość aleksandra napisał: Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Aktualnie nie posiadamy wizualizacji wnętrz dla domu Kalina II, są tylko dla domu Kalina. Pozdrawiam dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Kalina II odbicie lustrzane. proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu i zestawień materiałowych na adres: a.sajur@o2.pl dziękuję Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karol Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Kalina II odbicie lustrzane, proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres: majlo.ice@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2018 11 godzin temu, Gość Karol napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem Kalina II odbicie lustrzane, proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres: majlo.ice@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Sylwia Żyrkowska Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2019 Witam. Jestem zainteresowana projektem Kalina II , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres: sylwiazyrkowska@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2019 14 godzin temu, Gość Sylwia Żyrkowska napisał: Witam. Jestem zainteresowana projektem Kalina II , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres: sylwiazyrkowska@gmail.com Dzień dobry, rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów do stanu surowego oraz tabelka z uproszczonym zestawieniem kosztów budowy zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy dostępne są natomiast w naszej pracowni odpłatnie. Pozdrawiam Cytuj
Gość MadziaS Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2019 witam, jestem zainteresowana projektem Kalina II odbicie lustrzane. proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu i zestawień materiałowych na adres: matysiuk90@gmail.com. pozdrawiam i dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2019 8 godzin temu, Gość MadziaS napisał: witam, jestem zainteresowana projektem Kalina II odbicie lustrzane. proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu i zestawień materiałowych na adres: matysiuk90@gmail.com. pozdrawiam i dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania. Napisano 28 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Kalina II odbicie lustrzane. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu i zestawień materiałowych na adres: ania2130@interia.pl pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2019 5 godzin temu, Gość Ania. napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Kalina II odbicie lustrzane. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu i zestawień materiałowych na adres: ania2130@interia.pl pozdrawiam i dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Xaveh Napisano 22 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina II , uprzejmie proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: xaveh@mailsource.info Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2019 50 minut temu, Gość Xaveh napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina II , uprzejmie proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: xaveh@mailsource.info Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi