Dobre Domy Posted May 18, 2018 Report Posted May 18, 2018 Dzień dobry, rozważamy budowę domu w wersji Dakota IV.Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów + wyceny - mój adres: kucharskakatarzyna87@gmail.com. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Marta Posted May 27, 2018 Report Posted May 27, 2018 My właśnie adaptujemy projekt, stawiamy w kwietniu lub maju jeśli ktoś będzie miał pytania lub chciałby zobaczyc jak nam idzie zapraszam do kontaktu projekt najlepszy na świecie! Pani Basiu, czy ruszyliście już z budową ? w jakim województwie buidujecie? Pozdrawiam marta Quote
Guest Żaneta Posted May 30, 2018 Report Posted May 30, 2018 My właśnie adaptujemy projekt, stawiamy w kwietniu lub maju jeśli ktoś będzie miał pytania lub chciałby zobaczyc jak nam idzie zapraszam do kontaktu projekt najlepszy na świecie! Pani Basiu, czy ruszyliście już z budową ? w jakim województwie buidujecie? Pozdrawiam marta Dzień dobry. Zastanawiamy się nad wyborem tego projektu. Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów wraz z wyceną na adres zania10@op.pl. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 31, 2018 Report Posted May 31, 2018 Dzień dobry. Zastanawiamy się nad wyborem tego projektu. Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów wraz z wyceną na adres zania10@op.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy jutro. Pozdrawiam Quote
Guest Roland Posted June 13, 2018 Report Posted June 13, 2018 Rozważamy budowę domu w wersji Dakota IV.Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów + wyceny rtconsulting@interia.eu Quote
Dobre Domy Posted June 13, 2018 Report Posted June 13, 2018 Rozważamy budowę domu w wersji Dakota IV.Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów + wyceny rtconsulting@interia.eu Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam Quote
Guest Miłosz Posted June 21, 2018 Report Posted June 21, 2018 Witam Czy jest możliwość zastosowania konstrukcji dachu w technologii wiązarów? Wymaga to zmian w projekcie? Quote
Dobre Domy Posted June 22, 2018 Report Posted June 22, 2018 Witam Czy jest możliwość zastosowania konstrukcji dachu w technologii wiązarów? Wymaga to zmian w projekcie? Witam, w projekcie Dakota IV można zastosować wiązary. Wymaga to zmian w konstrukcji dachu. Projekt wiązarów możemy Panu zaoferować jako dodatek (rozwiązanie alternatywne) do dokumentacji projektowej domu katalogowego. Quote
Guest Łukasz Smutek Posted July 1, 2018 Report Posted July 1, 2018 Witam razem z żoną jesteśmy zdecydowani na budowę domu z projektu Dakota IV. Wcześniej jednak przed zakupem proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów + wyceny z góry bardzo dziękuję oto mój meil lukasz.smutek@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted July 1, 2018 Report Posted July 1, 2018 Witam razem z żoną jesteśmy zdecydowani na budowę domu z projektu Dakota IV. Wcześniej jednak przed zakupem proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów + wyceny z góry bardzo dziękuję oto mój meil lukasz.smutek@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Robert Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 Dzień dobry. Rozważam budowę domu Dakota lub Dakota IV. Czy mógłbym prosić o bezpłatne materiały wraz z wycenami na adres r.jasinski85@gmail.com ? Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted July 3, 2018 Report Posted July 3, 2018 Dzień dobry. Rozważam budowę domu Dakota lub Dakota IV. Czy mógłbym prosić o bezpłatne materiały wraz z wycenami na adres r.jasinski85@gmail.com ? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Bartek Posted July 4, 2018 Report Posted July 4, 2018 Dzień dobry Jestem zainteresowany projektem Dakota IV. Czy można prosić o bezpłatne materiały?Mój adres: bartosz.studenny@gmail.com. I mam pytanie co do Państwa kosztorysów. Interesuje mnie opcja "pod klucz". Jak dużą poprawkę należy wziąć przy Państwa kalkulacjach? Czy to są wahania 10% czy większe? Pozdrawiam i z góry dziękuję Quote
Dobre Domy Posted July 5, 2018 Report Posted July 5, 2018 Dzień dobry Jestem zainteresowany projektem Dakota IV. Czy można prosić o bezpłatne materiały? Mój adres: bartosz.studenny@gmail.com. I mam pytanie co do Państwa kosztorysów. Interesuje mnie opcja "pod klucz". Jak dużą poprawkę należy wziąć przy Państwa kalkulacjach? Czy to są wahania 10% czy większe? Pozdrawiam i z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Wyceny kosztorysowe dla naszych projektów przygotowuje zewnętrzna firma kosztorysowa w oparciu o szczegółową dokumentację. Nie zajmujemy się budową domów, więc niestety nie mamy odnośnika do kosztów ponoszonych w rzeczywistości. Pozdrawiam Quote
Guest Mateusz Posted July 19, 2018 Report Posted July 19, 2018 Dzień Dobry, jesteśmy zainteresowani budową domu według projektu Dakota IV. Bardzo prosze o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres emgaj@interia.pl oraz informację czy jest mozliwość zmiany kąta nachylenia dachu na 30 stopni? Takie mamy wymagania w planie zagospodarowania przestrzennego. Pozdrawiam, Quote
Dobre Domy Posted July 20, 2018 Report Posted July 20, 2018 Dzień Dobry, jesteśmy zainteresowani budową domu według projektu Dakota IV. Bardzo prosze o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres emgaj@interia.pl oraz informację czy jest mozliwość zmiany kąta nachylenia dachu na 30 stopni? Takie mamy wymagania w planie zagospodarowania przestrzennego. Pozdrawiam, Dzień dobry, Dzisiaj otrzyma Pan materiały dotyczące projektu. W ramach adaptacji jest możliwość zmiany kąta nachylenia dachu. Zmiana konta nachylenia do 5 stopni nie wymaga zgody naszej pracowni. Pozdrawiam Quote
Guest Adamsar Posted August 5, 2018 Report Posted August 5, 2018 Witam, proszę o przesłanie materiałów wraz z kosztorysem na adres assiwek@gmail.com pzdr Quote
Dobre Domy Posted August 6, 2018 Report Posted August 6, 2018 17 godzin temu, Gość Adamsar napisał: Witam, proszę o przesłanie materiałów wraz z kosztorysem na adres assiwek@gmail.com pzdr Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Piotrek Posted August 8, 2018 Report Posted August 8, 2018 Witam, 1) Czy istnieje możliwość takiej adaptacji projektu, aby zlikwidować/zamknąć zewnętrzny kominek i zamiast niego doprowadzić instalację gazową i zamontować na stałe grill gazowy do zabudowy? 2) Czy można tak zaadoptować taras, aby zrobić z niego całoroczny ogród zimowy (otwierany "na lato") z możliwością przebywania (grillowania) przez cały rok? Ewentualnie z tarasu zrobić zamknięty ogród zimowy i jako jego wydłużenie dorobić taras zewnętrzny niezadaszony (jako wyjście z ogrodu zimowego)? Nie wiem, czy to co napisałem ma sens?:) Chodzi mi tylko o tą część tarasu zadaszą, pod filarami. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, Piotrek Quote
Dobre Domy Posted August 8, 2018 Report Posted August 8, 2018 3 godziny temu, Gość Piotrek napisał: Witam, 1) Czy istnieje możliwość takiej adaptacji projektu, aby zlikwidować/zamknąć zewnętrzny kominek i zamiast niego doprowadzić instalację gazową i zamontować na stałe grill gazowy do zabudowy? 2) Czy można tak zaadoptować taras, aby zrobić z niego całoroczny ogród zimowy (otwierany "na lato") z możliwością przebywania (grillowania) przez cały rok? Ewentualnie z tarasu zrobić zamknięty ogród zimowy i jako jego wydłużenie dorobić taras zewnętrzny niezadaszony (jako wyjście z ogrodu zimowego)? Nie wiem, czy to co napisałem ma sens?:) Chodzi mi tylko o tą część tarasu zadaszą, pod filarami. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, Piotrek Witam W sprawie możliwości wprowadzenia zmian proszę o kontakt bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote
Guest Ania Posted August 9, 2018 Report Posted August 9, 2018 Bardzo proszę o przesłanie wymiarów domu i pomieszczeń z rysunkami na adres email: sanusxd@onet.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Ania Quote
Dobre Domy Posted August 10, 2018 Report Posted August 10, 2018 7 godzin temu, Gość Ania napisał: Bardzo proszę o przesłanie wymiarów domu i pomieszczeń z rysunkami na adres email: sanusxd@onet.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Ania Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest zacho11 Posted August 23, 2018 Report Posted August 23, 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie,ogólnego stanu kosztorysu surowego, szczegółowych rzutów i przekroje, projektu na adres zacho11@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted August 24, 2018 Report Posted August 24, 2018 13 godzin temu, Gość zacho11 napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie,ogólnego stanu kosztorysu surowego, szczegółowych rzutów i przekroje, projektu na adres zacho11@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym wyślemy materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Paweł Kuklewski Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 Dzień Dobry, Czy mógłbym prosić o więcej materiałów tego projekty "Dakota IV" . Chodzi mi o rysunki techniczne, opisy rozwiązań, Wszystko to, o Państwo oferują jako bezpłatną prezentację.Oraz wszystko to czego nie ma na stronie. Z góry dziękuję i pozdrawiam pkuklewski@wp.pl Pzweł Kuklewski Quote
Recommended Posts