Dobre Domy Posted January 24, 2018 Report Posted January 24, 2018 Proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń oraz kosztorysu na adres kamil@kamilwiacek.pl Mam również pytanie czy planują Państwo "powiększenie" projektu domu do około 170-175m2? Pozdrawiam serdecznie Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. W trakcie opracowywania jest właśnie koncepcja architektoniczna domu DAKOTA V o powierzchni 171m2. Na początku lutego projekt pojawi się na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam Quote
Guest Sara Posted January 25, 2018 Report Posted January 25, 2018 Dzień dobry poproszę o szczegółowe rysunki, rzuty, zestawienie materiałów i kosztorys na maila: sara@prestige.soluma.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie Quote
Dobre Domy Posted January 25, 2018 Report Posted January 25, 2018 Dzień dobry poproszę o szczegółowe rysunki, rzuty, zestawienie materiałów i kosztorys na maila: sara@prestige.soluma.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym - na kosztorysy jeszcze czekamy. Pozdrawiam Quote
Guest Tomasz Łosicki Posted January 25, 2018 Report Posted January 25, 2018 Dzień dobry! Poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na e-mail: tomasz.losicki@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted January 26, 2018 Report Posted January 26, 2018 Dzień dobry! Poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na e-mail: tomasz.losicki@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest Katarzyna Posted January 26, 2018 Report Posted January 26, 2018 Dzień dobry. Uprzejmie poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych, zestawienia materiałów i kosztorysu na maila katarzyna.kosma@hotmail.com. Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie Quote
Dobre Domy Posted January 27, 2018 Report Posted January 27, 2018 Dzień dobry. Uprzejmie poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych, zestawienia materiałów i kosztorysu na maila katarzyna.kosma@hotmail.com. Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Rafał Sarna Posted January 28, 2018 Report Posted January 28, 2018 Witam, jestem zainteresowany zakupem tego projektu, proszę przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiałów i kosztorysu na adres rafi75@autograf.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam . Quote
Guest Kamil Posted January 28, 2018 Report Posted January 28, 2018 Dzień dobry. Uprzejmie poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych, zestawienia materiałów i kosztorysu na maila kamils2011@gmail.com. Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie Quote
Dobre Domy Posted January 28, 2018 Report Posted January 28, 2018 Dzień dobry. Uprzejmie poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych, zestawienia materiałów i kosztorysu na maila kamils2011@gmail.com. Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 28, 2018 Report Posted January 28, 2018 Witam, jestem zainteresowany zakupem tego projektu, proszę przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiałów i kosztorysu na adres rafi75@autograf.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam . Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Marcin Posted January 28, 2018 Report Posted January 28, 2018 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych zestawienia materiałów i kosztorysu na maila polanski@vp.pl. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych zestawienia materiałów i kosztorysu na maila polanski@vp.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Dominika Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Dzień dobry, Bardzo prosze o przesłanie dostępnej dokumentacji na temat tego projektu z kosztorysem. Mój mail: maje.dominika@gmail.com Bardzo dziękuję Pozdrawiam, Dominika M. Quote
Dobre Domy Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Dzień dobry, Bardzo prosze o przesłanie dostępnej dokumentacji na temat tego projektu z kosztorysem. Mój mail: maje.dominika@gmail.com Bardzo dziękuję Pozdrawiam, Dominika M. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest jOLA Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Proszę o przesłanie szczególowych rysunków i wymiarów dla tego projektu. Quote
Dobre Domy Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Proszę o przesłanie szczególowych rysunków i wymiarów dla tego projektu. Witam Proszę o podanie adresu mailowego. Pozdrawiam Quote
Guest jola Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Proszę o przesłanie szczególowych rysunków i wymiarów dla tego projektu. Witam Proszę o podanie adresu mailowego. Pozdrawiam jola.m.rucinska@op.pl Quote
Dobre Domy Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 jola.m.rucinska@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Martyna Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Dzień dobry, Na kiedy przewidujecie Państwo premierę większej wersji Dakoty? Pozdrawiam serdecznie Martyna Quote
Guest Tomasz Fiałkowski Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i wymiarów dla tego projektu. megatronik@message.pl Quote
Guest Jola Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 jola.m.rucinska@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Dziękuję za przesłanie materiałów. Mam pytanie. czy Państwo przewidujecie projekt w granicach 180 m/kw. Czy jest szansa na większą kuchnie i łazienke prywatną z oknem zamiast garderoby. Brakuje mi też okna w pralni tzw. biały pokój. Pozdrawiam. JolaP.s. I tak to jest najfajniejszy projekt jaki do tej pory oglądałam Quote
Guest Arek Dudek Posted January 31, 2018 Report Posted January 31, 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie dokumentacji projektu Dakota IV z kosztorysem, na adres: arek.dudek@op.pl. Mam jeszcze pytanie czy przewidujecie Państwo ten projekt z zaadoptowaną górą? Z góry dziękuję i Pozdrawiam. Arkadiusz Dudek. Quote
Dobre Domy Posted January 31, 2018 Report Posted January 31, 2018 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i wymiarów dla tego projektu. megatronik@message.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Dobre Domy Posted January 31, 2018 Report Posted January 31, 2018 Dzień dobry, Na kiedy przewidujecie Państwo premierę większej wersji Dakoty? Pozdrawiam serdecznie Martyna Dzień dobry, w najbliższych dniach powinna się pojawić w ofercie na naszej stronie internetowej Dakota V. Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts