Guest Michał Posted March 16, 2018 Report Posted March 16, 2018 witam, również proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu. z góry dziękuję. Srutka16@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted March 16, 2018 Report Posted March 16, 2018 witam, również proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu. z góry dziękuję. Srutka16@wp.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym zostaną wysłane na podany adres materiały. Quote
Guest tori Posted March 27, 2018 Report Posted March 27, 2018 Witam Bardzo ładny dom. Proszę o przesłanie rysunków, rzutów, kosztorysu na: tori@autograf.pl Pozdrwiam Quote
Dobre Domy Posted March 28, 2018 Report Posted March 28, 2018 Witam Bardzo ładny dom. Proszę o przesłanie rysunków, rzutów, kosztorysu na: tori@autograf.pl Pozdrwiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted March 29, 2018 Report Posted March 29, 2018 Dzień dobry, również jestem zainteresowany projektem Miriam III i bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu i zestawienia materiałów projektu Miriam III na adres e-mail: lukasz.balicki@gmail.com. Serdecznie pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 30, 2018 Report Posted March 30, 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest edyta27.11@interia.pl Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 Witam, projekt kupiłam w styczniu, czy była by możliwość wymiany na inny? Powodem są niewystarczające wymiary działki. Interesuje mnie mniejszy dom. Proszę o odpowiedź na e-mail. Z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 Witam, projekt kupiłam w styczniu, czy była by możliwość wymiany na inny? Powodem są niewystarczające wymiary działki. Interesuje mnie mniejszy dom. Proszę o odpowiedź na e-mail. Z góry dziękuję. Witam Proszę o kontakt bezpośrednio z działem sprzedaży pod adresem biuro@dobredomy.pl bądź pod nr telefonu 71 352 0440. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted May 5, 2018 Report Posted May 5, 2018 Dzień dobry. Czy w tym projekcie jest możliwa przeróbka do ewentualnej adaptacji poddasza. Proszę o odpowiedź na lukaszkantorski@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted May 7, 2018 Report Posted May 7, 2018 Dzień dobry. Czy w tym projekcie jest możliwa przeróbka do ewentualnej adaptacji poddasza. Proszę o odpowiedź na lukaszkantorski@o2.pl Witam Odpowiedź prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Aneta Posted May 19, 2018 Report Posted May 19, 2018 Piękny domek, który zamierzam wybudować, ale zanim to zrobię proszę o opinię osób które go wybudowały. proszę pisać na e-maila anet120507@onet.pl Quote
Guest Paweł Posted May 20, 2018 Report Posted May 20, 2018 Dzień dobry, Czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na @ (eppfff@gmail.com) dla odbicia lustrzanego projektu MIRIAM III Quote
Dobre Domy Posted May 20, 2018 Report Posted May 20, 2018 Dzień dobry, Czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na @ (eppfff@gmail.com) dla odbicia lustrzanego projektu MIRIAM III Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Martyna Posted June 3, 2018 Report Posted June 3, 2018 Witam ,czy mozna prosić o przesłanie materiałów szczegółowych dotyczących kosztów budowy tego projektu na adres martyna.adamska1405@wp.pl Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted June 3, 2018 Report Posted June 3, 2018 Witam ,czy mozna prosić o przesłanie materiałów szczegółowych dotyczących kosztów budowy tego projektu na adres martyna.adamska1405@wp.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted July 8, 2018 Report Posted July 8, 2018 Witam Czy ktoś realizuje ten projekt w okolicach (100 km) Wrocławia Pozdrawiam Quote
Guest Robert Posted August 6, 2018 Report Posted August 6, 2018 Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu dla projektu Miriam III na adres robert.frk@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted August 6, 2018 Report Posted August 6, 2018 3 godziny temu, Gość Robert napisał: Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu dla projektu Miriam III na adres robert.frk@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Kinga Posted August 13, 2018 Report Posted August 13, 2018 Czy ktoś realizował już ten projekt? Mają może Państwo na stronie zdjęcia z budowy? Quote
Guest gosc Piotr Posted September 4, 2018 Report Posted September 4, 2018 Witam proszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu miriam III na adres kuras87@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted September 4, 2018 Report Posted September 4, 2018 Godzinę temu, Gość gosc Piotr napisał: Witam proszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu miriam III na adres kuras87@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Ola Posted September 18, 2018 Report Posted September 18, 2018 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu dla projektu MIRIAM III na adres alekasblach@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted September 18, 2018 Report Posted September 18, 2018 22 minuty temu, Gość Ola napisał: Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu dla projektu MIRIAM III na adres alekasblach@gmail.com Dzień dobry, W dniu dzisiejszym na podany adres zostaną wysłane materiały. Pozdrawiam. Quote
Guest Krzysiek Posted September 18, 2018 Report Posted September 18, 2018 Czy mogę prosić o to samo, adres krzysiek@nt1.pl Quote
Dobre Domy Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 13 godzin temu, Gość Krzysiek napisał: Czy mogę prosić o to samo, adres krzysiek@nt1.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts