Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Guest Michał
Posted

witam, również proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu. z góry dziękuję.

Srutka16@wp.pl

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witam

Bardzo ładny dom. Proszę o przesłanie rysunków, rzutów, kosztorysu na: tori@autograf.pl

Pozdrwiam

Guest Łukasz
Posted

Dzień dobry, również jestem zainteresowany projektem Miriam III i bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu i zestawienia materiałów projektu Miriam III na adres e-mail: lukasz.balicki@gmail.com.

Serdecznie pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest edyta27.11@interia.pl
Posted

Witam, projekt kupiłam w styczniu, czy była by możliwość wymiany na inny? Powodem są niewystarczające wymiary działki. Interesuje mnie mniejszy dom. Proszę o odpowiedź na e-mail. Z góry dziękuję.

Posted

Witam, projekt kupiłam w styczniu, czy była by możliwość wymiany na inny? Powodem są niewystarczające wymiary działki. Interesuje mnie mniejszy dom. Proszę o odpowiedź na e-mail. Z góry dziękuję.

Witam

Proszę o kontakt bezpośrednio z działem sprzedaży pod adresem biuro@dobredomy.pl bądź pod nr telefonu 71 352 0440.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Łukasz
Posted

Dzień dobry.

Czy w tym projekcie jest możliwa przeróbka do ewentualnej adaptacji poddasza.

Proszę o odpowiedź na lukaszkantorski@o2.pl

Posted

Dzień dobry. Czy w tym projekcie jest możliwa przeróbka do ewentualnej adaptacji poddasza. Proszę o odpowiedź na lukaszkantorski@o2.pl

Witam

Odpowiedź prześlemy na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Aneta
Posted

Piękny domek, który zamierzam wybudować, ale zanim to zrobię proszę o opinię osób które go wybudowały. proszę pisać na e-maila anet120507@onet.pl

Guest Paweł
Posted

Dzień dobry,

Czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na @ (eppfff@gmail.com) dla odbicia lustrzanego projektu MIRIAM III

• 2 weeks later...
Guest Martyna
Posted

Witam ,czy mozna prosić o przesłanie materiałów szczegółowych dotyczących kosztów budowy tego projektu na adres martyna.adamska1405@wp.pl Pozdrawiam.

Posted

Witam ,czy mozna prosić o przesłanie materiałów szczegółowych dotyczących kosztów budowy tego projektu na adres martyna.adamska1405@wp.pl Pozdrawiam.

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • 1 month later...
Guest Paweł
Posted

Witam

Czy ktoś realizuje ten projekt w okolicach (100 km) Wrocławia

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Robert
Posted
Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu dla projektu Miriam III na adres robert.frk@gmail.com
Posted
3 godziny temu, Gość Robert napisał:

Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu dla projektu Miriam III na adres robert.frk@gmail.com

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

Posted
Czy ktoś realizował już ten projekt? Mają może Państwo na stronie zdjęcia z budowy?
  • 3 weeks later...
Guest gosc Piotr
Posted

Witam proszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu miriam III na adres kuras87@o2.pl

• 2 weeks later...
Posted
Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu dla projektu MIRIAM III na adres alekasblach@gmail.com
Posted
22 minuty temu, Gość Ola napisał:

Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu dla projektu MIRIAM III na adres alekasblach@gmail.com

Dzień dobry,

W dniu dzisiejszym na podany adres zostaną wysłane materiały.

Pozdrawiam.