Redaktor Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2017 Projekt domu Miriam III Szczegółowy opis projektu domu Miriam III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/miriamIII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Slawomir Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2017 Witam, czy myślicie Panstwo o zagospodarowaniu poddasza w projektach typu Miriam lub Fabia? Myslę że stworzenie nowej wersji poprzez zwiększenie kąta dachu (np do 30 st) i dodanie poddasza w projektach Miriam lub Fabia byłoby dobrym pomysłem. Cytuj
Gość Marta Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2017 Witam, kiedy dostępny będzie kosztorys dla tego projektu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2017 Witam, kiedy dostępny będzie kosztorys dla tego projektu? Witam Projekt Miriam III aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2017 Witam, czy myślicie Panstwo o zagospodarowaniu poddasza w projektach typu Miriam lub Fabia? Myslę że stworzenie nowej wersji poprzez zwiększenie kąta dachu (np do 30 st) i dodanie poddasza w projektach Miriam lub Fabia byłoby dobrym pomysłem. Witam W projektach Fabia VI i Fabia VII możliwe jest zagospodarowanie poddasza na użytkowe (przykładowa lokalizacja schodów wrysowana jest na rzutach parteru). Domy te konstrukcyjnie przystosowane są do takiej opcji. Projektem podobnym z gotową już adaptacją poddasza jest np. dom Julita II. Pozdrawiam Cytuj
Gość Elżbieta Napisano 19 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu MIRIAM III, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: ela.sz@poczta.onet.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu MIRIAM III, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: ela.sz@poczta.onet.eu Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2018 Witam, również jestem zainteresowana projektem Miriam III, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres e-mail martus21@autograf.pl. Z gory dziekuje. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2018 Witam, również jestem zainteresowana projektem Miriam III, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres e-mail martus21@autograf.pl. Z gory dziekuje. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej K Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem Miriam III, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres e-mail m.kuc@polskiecentrumdachowe.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem Miriam III, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres e-mail m.kuc@polskiecentrumdachowe.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dariusz Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2018 Witam,jestem zainteresowany projektem domu Miriam III bardzo proszę o przesłanie kosztorysu i szczegółowych rysunków na adres dmizpol@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 Witam,jestem zainteresowany projektem domu Miriam III bardzo proszę o przesłanie kosztorysu i szczegółowych rysunków na adres dmizpol@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2018 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres: monika_zawadzka28@o2.pl Dziękuję z góry. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2018 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych na adres: monika_zawadzka28@o2.pl Dziękuję z góry. Pozdrawiam! Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2018 Witambardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu Miriam III na adres e-mail: karolcia96@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2018 Witambardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu Miriam III na adres e-mail: karolcia96@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Edyta Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2018 Witam, proszę o przesłanie kosztorysów i szczegółowych rysunków na adres Edyta.wojtczak1990@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2018 Witam, proszę o przesłanie kosztorysów i szczegółowych rysunków na adres Edyta.wojtczak1990@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2018 Witam. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu Miriam III na adres e-mail: mlody1960@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2018 Witam. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu Miriam III na adres e-mail: mlody1960@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość kamalaa17@wp.pl Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2018 dzień dobre, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu miriam III na kamalaa17@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2018 dzień dobre, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu miriam III na kamalaa17@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2018 Witam proszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu miriam III m.kuc@polskiecentrumdachowe.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi