Dobre Domy Posted October 15, 2017 Report Posted October 15, 2017 Witam czy mogę dostać bezpłatne materiały dodatkowe dotyczące tego domu - kosztorys i dokładne wymiary na adres kamapaw@wp.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Martyna Posted October 19, 2017 Report Posted October 19, 2017 Witam, czy mogę otrzymać bezpłatne materiały dodatkowe dotyczące tego domku (kosztorys) na adres martynaplussa3@interia.pl? Czy Państwo wykonujecie również poprawki do projektu? Dziękuję. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted October 19, 2017 Report Posted October 19, 2017 Witam, czy mogę otrzymać bezpłatne materiały dodatkowe dotyczące tego domku (kosztorys) na adres martynaplussa3@interia.pl? Czy Państwo wykonujecie również poprawki do projektu? Dziękuję. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmiany na projekt można nanieść na dwa sposoby: - w ramach adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem - zlecić naszym architektom – jest to usługa dodatkowo płatna w zależności od zakresu i stopnia skomplikowania nanoszonych zmian. Pozdrawiam Quote
Guest Kasia Posted October 22, 2017 Report Posted October 22, 2017 Witam, również bym prosiła o dodatkowe materiały na maila: katarzyna_laciak@interia.pl Ponadto chciałabym wprowadzić zmiany w projekcie i prosiłabym róznież o wycene. Quote
Dobre Domy Posted October 22, 2017 Report Posted October 22, 2017 Witam, również bym prosiła o dodatkowe materiały na maila: katarzyna_laciak@interia.pl Ponadto chciałabym wprowadzić zmiany w projekcie i prosiłabym róznież o wycene. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Martyna Posted October 30, 2017 Report Posted October 30, 2017 Dobry wieczór, Dołączam do grona zainteresowanych powyższym projektem. Będę wdzięczna za przesłanie materiałów na adres: martyna.suchon@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted October 31, 2017 Report Posted October 31, 2017 Dobry wieczór, Dołączam do grona zainteresowanych powyższym projektem. Będę wdzięczna za przesłanie materiałów na adres: martyna.suchon@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kasia Posted November 20, 2017 Report Posted November 20, 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów dodatkowych raz jeszcze gdzieś mi uciekły z maila. Adres: Katarzyna_Laciak@interia.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 20, 2017 Report Posted November 20, 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów dodatkowych raz jeszcze gdzieś mi uciekły z maila. Adres: Katarzyna_Laciak@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy ponownie w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Karolina Posted December 28, 2017 Report Posted December 28, 2017 Witam proszę o przesłanie materiałów szczegółowych, powierzchni ścian itp. Pozdrawiam Karolina kpkgastro@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted December 29, 2017 Report Posted December 29, 2017 Witam proszę o przesłanie materiałów szczegółowych, powierzchni ścian itp. Pozdrawiam Karolina kpkgastro@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest Kamil Posted January 1, 2018 Report Posted January 1, 2018 Witam Można prosić o podesłanie dodatkowych materiałów i zestawienie do stanu zamkniętego.Na adres; kozulaaaa@o2.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 2, 2018 Report Posted January 2, 2018 Witam Można prosić o podesłanie dodatkowych materiałów i zestawienie do stanu zamkniętego.Na adres; kozulaaaa@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Magdalena Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji na maila bingunio1@wp.pl Dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted January 22, 2018 Report Posted January 22, 2018 Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji na maila bingunio1@wp.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kamil Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 Czy mogę prosić o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji na maila: ne_mo@op.pl Quote
Dobre Domy Posted February 10, 2018 Report Posted February 10, 2018 Czy mogę prosić o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji na maila: ne_mo@op.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Pat Posted February 11, 2018 Report Posted February 11, 2018 Witam czy istnieje możliwość wykonania w tym projekcie zamiast stropu drewnianego betonowego (gęstożebrowego)? Quote
Guest Magda Posted February 12, 2018 Report Posted February 12, 2018 Witam, poproszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji na maila mag.alucard@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted February 12, 2018 Report Posted February 12, 2018 Witam czy istnieje możliwość wykonania w tym projekcie zamiast stropu drewnianego betonowego (gęstożebrowego)? Witam W naszej ofercie są dwa projekty: - Słodki nowoczesny: z więźbą prefabrykowaną - Słodki tradycyjny: ze stropem gęstożebrowym oraz więźbrą tradycyjną ciesielską. Oprócz konstrukcji różnią się one wykończeniem elewacji. Układ funkcjonalny pomieszczeń jest ten sam. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 12, 2018 Report Posted February 12, 2018 Witam, poproszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji na maila mag.alucard@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Traz Posted March 10, 2018 Report Posted March 10, 2018 Witam Można prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji na maila: traz_1@o2.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 12, 2018 Report Posted March 12, 2018 Witam Można prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji na maila: traz_1@o2.pl Pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym na podany adres zostaną wysłane rysunki do projektu. Quote
Guest Monika Posted March 30, 2018 Report Posted March 30, 2018 Witam Można prosić o podesłanie dodatkowych materiałów i zestawienie do stanu zamkniętego.Na adres; monia1_84@poczta.onet.pl Quote
Dobre Domy Posted March 30, 2018 Report Posted March 30, 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts