Dobre Domy Posted October 28, 2017 Report Posted October 28, 2017 Witam, prosiłbym o przesłanie dostępnych materiałów na m.zembron86@10g.pl DZIĘKUJĘ jaki jest czas oczekiwania na projekt po zakupie ? Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest mark Posted November 4, 2017 Report Posted November 4, 2017 Witam, prosiłbym o przesłanie dostępnych materiałów na m.zembron86@10g.pl DZIĘKUJĘ jaki jest czas oczekiwania na projekt po zakupie ? Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam proszę o przesłanie m.zembron@10g.pl - błędnie podałem @ . Dziękuję Quote
Dobre Domy Posted November 4, 2017 Report Posted November 4, 2017 Witam proszę o przesłanie m.zembron@10g.pl - błędnie podałem @ . Dziękuję witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Michał Posted November 12, 2017 Report Posted November 12, 2017 Witam, proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres cyganq@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted November 13, 2017 Report Posted November 13, 2017 Witam, proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres cyganq@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest alina Posted December 12, 2017 Report Posted December 12, 2017 prosze o przeslanie szczegolowych rysynkow na adres alinakacprzak@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted December 13, 2017 Report Posted December 13, 2017 prosze o przeslanie szczegolowych rysynkow na adres alinakacprzak@interia.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest orenia Posted December 26, 2017 Report Posted December 26, 2017 Witam, proszę o szczegółowe materiały odn. projektu na adres orenia@poczta.onet.pl Quote
Dobre Domy Posted December 28, 2017 Report Posted December 28, 2017 Witam, proszę o szczegółowe materiały odn. projektu na adres orenia@poczta.onet.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest SERWISAND ADAM KURE Posted February 18, 2018 Report Posted February 18, 2018 Witam, proszę o szczegółowe materiały odn. projektu na adres orenia@poczta.onet.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Mogę i Ja prosić zestawienie materiałów ? Serwisand1@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Mogę i Ja prosić zestawienie materiałów ? Serwisand1@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Michał Posted March 13, 2018 Report Posted March 13, 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie kosztorysu i dostepnych materiałów na adres michal.wychowaniec85@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 13, 2018 Report Posted March 13, 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Daria Posted March 20, 2018 Report Posted March 20, 2018 Witam. Czy mogłabym prosić o szczegółowe materiały tego projektu na adres kariokaa-86@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted March 21, 2018 Report Posted March 21, 2018 Witam. Czy mogłabym prosić o szczegółowe materiały tego projektu na adres kariokaa-86@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted May 25, 2018 Report Posted May 25, 2018 Witam, czy ktoś juz budował Tuliusza Nowego i chciałby podzielić sie zdjęciami bądź sugestiami co do zmian. Serdecznie pozdrawiam. Mój mail siekkarolina@op.pl Quote
Guest Kasia Posted May 28, 2018 Report Posted May 28, 2018 Witam. Czy mogłabym prosić o szczegółowe materiały tego projektu na adres katarzynazawadzka@o2.pl. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted May 29, 2018 Report Posted May 29, 2018 Witam. Czy mogłabym prosić o szczegółowe materiały tego projektu na adres katarzynazawadzka@o2.pl. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Beata Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Witam. Czy mogłabym prosić o szczegółowe materiały tego projektu na adres beata133@onet.eu . Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted June 5, 2018 Report Posted June 5, 2018 Witam. Czy mogłabym prosić o szczegółowe materiały tego projektu na adres beata133@onet.eu . Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Rafał Posted July 3, 2018 Report Posted July 3, 2018 Witam.Ile wynosi ścianka kolankowa na poddaszu.Proszę o przesłanie na meila:rafal.kolda@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted July 4, 2018 Report Posted July 4, 2018 Witam.Ile wynosi ścianka kolankowa na poddaszu.Proszę o przesłanie na meila:rafal.kolda@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Ścianka kolankowa wysoka jest na około 87cm. Pozdrawiam Quote
Guest Jakub Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 Witam. Czy mogłabym prosić o szczegółowe materiały tego projektu na adres jakub_zachara@o2.pl. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted October 6, 2018 Report Posted October 6, 2018 22 godziny temu, Gość Jakub napisał: Witam. Czy mogłabym prosić o szczegółowe materiały tego projektu na adres jakub_zachara@o2.pl. Pozdrawiam. Dzień dobry, Potrzebne materiały zostaną wysłane na podany adres w poniedziałek. Pozdrawiam. Quote
Guest Marta Posted October 14, 2018 Report Posted October 14, 2018 Witam. Czy mogłabym prosić o szczegółowe materiały tego projektu na adres Quote
Recommended Posts