Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Guest Justyna
Posted

Dzień dobry,  czy mogłabym prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2. justyna.jb@gmail.com Z góry dziękuję.

Pozdrawiam 

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
11 godzin temu, Gość Justyna napisał:

Dzień dobry,  czy mogłabym prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2. justyna.jb@gmail.com Z góry dziękuję.

Pozdrawiam 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Guest Piotrek
Posted

Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres kadas132@wp.pl  Dziękuje i pozdrawiam

Posted
30 minut temu, Gość Piotrek napisał:

Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres kadas132@wp.pl  Dziękuje i pozdrawiam

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Agnieszka
Posted

Witam,

Zastanawiamy się nad budową projektu Maksymilian II. Poproszę o przesłądnie rysunkó szczegółowych tego projektu oraz kosztorysu do stanu surowego zamkniętego na email : aguaga1234@o2.pl

Czy jest możliwość usunięcia balkonu?

Serdecznie pozdrawiam

Posted
W dniu 19.12.2020 o 15:38, Gość Agnieszka napisał:

Witam,

Zastanawiamy się nad budową projektu Maksymilian II. Poproszę o przesłądnie rysunkó szczegółowych tego projektu oraz kosztorysu do stanu surowego zamkniętego na email : aguaga1234@o2.pl

Czy jest możliwość usunięcia balkonu?

Serdecznie pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Tego typu zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji projektu.

Pozdrawiam

Posted

Witam. Poprosze o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres  citron255@wp.pl  domu Maksymilian II

Posted
12 godzin temu, Gość Jacek napisał:

Witam. Poprosze o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres  citron255@wp.pl  domu Maksymilian II

Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam

Posted

Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres olo2411@wp.pl ? Pozdrawiam Robert

Posted
11 godzin temu, Gość olo napisał:

Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres olo2411@wp.pl ? Pozdrawiam Robert

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest Łukasz
Posted

Dzień dobry. Czy mogłbym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres aktywacja83@gmail.com  Dziękuje i pozdrawiam

Posted
21 godzin temu, Gość Łukasz napisał:

Dzień dobry. Czy mogłbym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres aktywacja83@gmail.com  Dziękuje i pozdrawiam

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Posted

Dzień dobry, 

Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekroju budynku na adres kasia_waw@onet.eu 

z góry bardzo dziękuje. 

Posted
9 godzin temu, Gość Kasia napisał:

Dzień dobry, 

Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekroju budynku na adres kasia_waw@onet.eu 

z góry bardzo dziękuje. 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest mary.ska
Posted

Dzień dobry. 

Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekroju budynku na adres mary.ska@vp.pl.

Bardzo dziękuję. 

Posted
W dniu 17.02.2021 o 23:46, Gość mary.ska napisał:

Dzień dobry. 

Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekroju budynku na adres mary.ska@vp.pl.

Bardzo dziękuję. 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Posted

Dzień dobry,  Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekroju budynku na adres akgancarczyk@gmail.com  z góry bardzo dziękuje. 

Posted
7 minut temu, Gość Ania napisał:

Dzień dobry,  Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekroju budynku na adres akgancarczyk@gmail.com  z góry bardzo dziękuje. 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest SEBASTIAN RATMAN
Posted

Dzień dobry,  Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekroju budynku Maksymilian 2 na adres procha@o2.pl

Dziękuje. 

Posted
10 godzin temu, Gość SEBASTIAN RATMAN napisał:

Dzień dobry,  Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekroju budynku Maksymilian 2 na adres procha@o2.pl

Dziękuje. 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest dizzy71
Posted

Witam,

Czy kosztorysy uwzględnione w projekcie są aktualne na 2021r.? 
Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami oraz innych dostępnych dokumentów na adres: dizzy71@o2.pl

Pozdrawiam.

Posted
W dniu 9.04.2021 o 15:51, Gość dizzy71 napisał:

Witam,

Czy kosztorysy uwzględnione w projekcie są aktualne na 2021r.? 
Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami oraz innych dostępnych dokumentów na adres: dizzy71@o2.pl

Pozdrawiam.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorys został opracowany w kwietniu 2017 roku.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Kasia
Posted

Dobry wieczor. Prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych (rzuty,przekroje)  na mojego  maila: cekasiak@yahoo.co.uk

Dziekuje i pozdrawiam.