Dobre Domy Posted April 30, 2020 Report Share Posted April 30, 2020 18 godzin temu, Gość wik napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie projektu (rzuty, przekroje) na mail: kaczor.wiktorpk@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maksymilian Posted May 1, 2020 Report Share Posted May 1, 2020 Witam . Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na kafarszczak88@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 1, 2020 Report Share Posted May 1, 2020 4 godziny temu, Gość Maksymilian napisał: Witam . Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na kafarszczak88@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maksymilian II Posted May 17, 2020 Report Share Posted May 17, 2020 Witam, czy jest tu ktoś, kto zrealizował projekt Maksymilian II i mieszka w tym domu już jakiś czas? Mam pytanie w kwestii praktycznej, a mianowicie, czy doświetlenie sypialni na piętrze (te po 14 m.2 ) poprzez okna dachowe jest absolutnie niezbędne, czy można je sobie darować? Dziękuję za podzielenie się opinią, pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 18, 2020 Report Share Posted May 18, 2020 11 godzin temu, Gość Maksymilian II napisał: Witam, czy jest tu ktoś, kto zrealizował projekt Maksymilian II i mieszka w tym domu już jakiś czas? Mam pytanie w kwestii praktycznej, a mianowicie, czy doświetlenie sypialni na piętrze (te po 14 m.2 ) poprzez okna dachowe jest absolutnie niezbędne, czy można je sobie darować? Dziękuję za podzielenie się opinią, pozdrawiam. Dzień dobry, okna dachowe są w tym przypadku niezbędne do zapewnienia odpowiedniego oświetlenia pomieszczenia według Warunków Technicznych. Można również powiększyć okna balkonowe, żeby zachować odpowiedni stosunek powierzchni szklenia do powierzchni pokoju. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Balkon Posted May 28, 2020 Report Share Posted May 28, 2020 Dzień dobry, czy jest możliwe usunięcie przez architekta balkonu na piętrze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 28, 2020 Report Share Posted May 28, 2020 59 minut temu, Gość Balkon napisał: Dzień dobry, czy jest możliwe usunięcie przez architekta balkonu na piętrze? Dzień dobry, można wprowadzić taką zmianę na etapie adaptacji. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kosz budowy 2020 Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Dzień dobry, po otrzymaniu dodatkowych dokumentów zauważyłam że koszty budowy podane w projekcie są z 2017 r. Czy są Pańswto w stanie oszacować jak zmieniły się te koszty w stosunku do roku 2020? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 4 godziny temu, Gość Kosz budowy 2020 napisał: Dzień dobry, po otrzymaniu dodatkowych dokumentów zauważyłam że koszty budowy podane w projekcie są z 2017 r. Czy są Pańswto w stanie oszacować jak zmieniły się te koszty w stosunku do roku 2020? Dzień dobry, należy doliczyć około 15-20 % ceny budowy domu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylwia Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres mierzwasylwia.m@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 2 godziny temu, Gość Sylwia napisał: Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów na adres mierzwasylwia.m@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomasz Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 Dzień dobry . Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na tmierzwa1980@gmail.com dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 4 godziny temu, Gość Tomasz napisał: Dzień dobry . Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na tmierzwa1980@gmail.com dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterdzix Posted August 9, 2020 Report Share Posted August 9, 2020 Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres masterdzix@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 10, 2020 Report Share Posted August 10, 2020 15 godzin temu, masterdzix napisał: Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres masterdzix@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek G Posted August 12, 2020 Report Share Posted August 12, 2020 Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów na adres bartek.g86@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 13, 2020 Report Share Posted August 13, 2020 22 godziny temu, Bartek G napisał: Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów na adres bartek.g86@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted August 26, 2020 Report Share Posted August 26, 2020 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowych informacji na temat projektu (wysokość ścianki kolankowej, rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów) na adres pawel.kolbiarz@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 27, 2020 Report Share Posted August 27, 2020 15 godzin temu, Gość Paweł napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowych informacji na temat projektu (wysokość ścianki kolankowej, rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów) na adres pawel.kolbiarz@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Prośba Posted August 29, 2020 Report Share Posted August 29, 2020 Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2 głównie chodzi mi o fundamenty na adres krzys-siwy@wp.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 29, 2020 Report Share Posted August 29, 2020 10 godzin temu, Gość Prośba napisał: Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2 głównie chodzi mi o fundamenty na adres krzys-siwy@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Nie udostępniamy materiałów konstrukcyjnych do projektów Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jacek Posted August 30, 2020 Report Share Posted August 30, 2020 WItam mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałowe projektu maksymilian 2 na adres e-mail jacinho94@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 30, 2020 Report Share Posted August 30, 2020 14 minut temu, Gość Jacek napisał: WItam mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałowe projektu maksymilian 2 na adres e-mail jacinho94@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted September 14, 2020 Report Share Posted September 14, 2020 Dzień dobry, czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2. mateuszstank@gmail.com Z góry dziękuję Pozdrawiam Mateusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 11 godzin temu, Gość Mateusz napisał: Dzień dobry, czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe projektu Maksymilian 2. mateuszstank@gmail.com Z góry dziękuję Pozdrawiam Mateusz Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts