Redaktor Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 Projekt domu Talita Szczegółowy opis projektu domu Talita znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/talita Zapraszamy do dyskusji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gomez Posted January 20, 2017 Report Share Posted January 20, 2017 Witam, proszę o wysłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku,i czy będzie dostępna wizualizacja wnętrza ? pijok16@poczta.onet.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Witam, proszę o wysłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku,i czy będzie dostępna wizualizacja wnętrza ? pijok16@poczta.onet.pl Pozdrawiam Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Talita. Projekt powinien być gotowy w I połowie lutego - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gomez Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 Witam, poproszę o wysłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku, na pijok16@poczta.onet.pl dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Witam, poproszę o wysłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku, na pijok16@poczta.onet.pl dziękuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest artur Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 witam poproszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku na artek2@tlen.pl dziekuje i pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 witam poproszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku na artek2@tlen.pl dziekuje i pzdr. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agata Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Witam, poproszę o wysłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku, na agt07@wp.pl dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Witam, poproszę o wysłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku, na agt07@wp.pl dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres, marzec@onet.eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres, marzec@onet.eu Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotrek Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 Witam. Proszę o przesłanie kompletnego kosztorysu na adres piotr.piatek83@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 Witam. Proszę o przesłanie kompletnego kosztorysu na adres piotr.piatek83@wp.pl Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzegorz Posted May 12, 2017 Report Share Posted May 12, 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres, grzegoorz.b@wp.pl, dziekuje. Grzegorz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres, grzegoorz.b@wp.pl, dziekuje. Grzegorz Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Klaudia Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres, grzegoorz.b@wp.pl, dziekuje. Grzegorz Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam serdecznie,Jeszcze nie tak dawno prosiłam o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Adele. Dziś proszę o Talite Moje plany się zmieniły, a Talita wydaje się byż bardziej funkcjonalna, gdyż posiada dużą kuchnię i spiżarnię.Proszę o przesłanie materiałów na adres yassou2@op.plpozdrawiam,Klaudia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Witam serdecznie, Jeszcze nie tak dawno prosiłam o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Adele. Dziś proszę o Talite Moje plany się zmieniły, a Talita wydaje się byż bardziej funkcjonalna, gdyż posiada dużą kuchnię i spiżarnię. Proszę o przesłanie materiałów na adres yassou2@op.pl pozdrawiam, Klaudia Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawel Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres ludwiczek07@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres ludwiczek07@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jacek Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku,na adres jacek0805w@tlen.pl. dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Witam jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku,na adres jacek0805w@tlen.pl. dziękuję. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wojtek Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków domu na adres mwojtek@onet.eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków domu na adres mwojtek@onet.eu Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały pomocnicze. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 Dzień dobry, Wybraliśmy ten projekt... proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków domu na adres asinmp@vp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 Dzień dobry, Wybraliśmy ten projekt... proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków domu na adres asinmp@vp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts