redakcja Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2011 Projekt domu Agaton Szczegółowy opis projektu domu Agaton znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/agaton Link do projektu: Projekt Agaton Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2011 w środku prawie jak projekt Retro z Krajobrazów. Cytuj
Gość Kamil Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2011 Czy ktoś posiada zdjęcia z realizacji tego projektu?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2011 w środku prawie jak projekt Retro z Krajobrazów. Witam,"Prawie" stanowi często dużą różnicę Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 23 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2011 Zakupiliśmy projekt domu Agaton, jesteśmy w trakcie adaptacji, domek jest idealny a co najważniejsze dla nas "rozwojowy", strych zaprojektowany pod przyszłą adaptację jest dla nas świetnym rozwiązaniem. Cytuj
Gość Aga Napisano 23 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2011 Witam ! Jesteśmy na etapie adaptacji projektu domku Agaton, dla nas dom jest idealny , najważniejsza zaletą tego projektu jest jego " rozwojowość" Strych przygotowany pod przyszłą adaptację to świetne rozwiązanie Cytuj
Gość Gość Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2011 ten dom jest swietny podoba mi sie jak jest wszystko rozmieszczone Cytuj
Marzena1 Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2011 Aga mogę prosić Cię abyś przesłała mi kosztorys na maila: m.baniuch@op.pl? Z góry dziękuję Cytuj
Gość Ryba Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2012 Proszę o jakieś zdjęcia z budowy domu Agaton,z góry dziękuję ninakot16@o2.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2012 WitamA czy ktoś posiada zdjęcia z budowy tego domu? Cytuj
Gość Waldek Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2012 Jakie ogrzewanie jest przewidziane gazowe czy paliwo stałe ?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2012 Jakie ogrzewanie jest przewidziane gazowe czy paliwo stałe ?? Witam, W projekcie przewidzieliśmy ogrzewanie gazowe. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2012 Witam, Zachęcam do umieszczenia zdjęć z budowy domu Agaton na naszym forum internetowym oraz do nadesłania ich do naszej pracowni w celu wzięcia udziału w konkursie fotograficznym. Termin nadsyłania zdjęć mija 31-ego maja. Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody. Szczegóły na stronie https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość Alicja Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2012 Dom bardzo nam się podoba, ale wjazd na działkę jest od strony zachodniej , a wtedy taras byłby od wschodu - czyli w cieniu większą część dnia. Działka ma wymiary 23 x 37. Jak go ustawić? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2012 Najlepszym rozwiązaniem będzie wybór wersji projektu w odbiciu lustrzanym. Przy ustawieniu domu na działce frontem od strony zachodniej pokój dzienny z tarasem wypada po stronie wschodnio południowej. Można wówczas dodatkowo zmienić kształt tarasu i rozbudować go bardziej po stronie południowej. Pozdrawiam, mgr inż. Aldona Dymus Cytuj
Gość Irek Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2013 Witam na forum.Właśnie mam ten domek w stanie surowym.Wygląda bardzo ładnie ,stoi na dosyć dużej działce. Wprowadziłem kilka drobnych zmian,.Jeśli kogoś interesuje, mogę podać szczegóły Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2013 Witam na forum.Właśnie mam ten domek w stanie surowym.Wygląda bardzo ładnie ,stoi na dosyć dużej działce. Wprowadziłem kilka drobnych zmian,.Jeśli kogoś interesuje, mogę podać szczegóły Witam Zachęcam do umieszczenia zdjęć z realizacji na naszym forum internetowym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Irek Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2013 Witam A czy ktoś posiada zdjęcia z budowy tego domu? Witam .Jeśli to jeszcze aktualne, mogę podesłać kilka z budowy. Cytuj
Pablo Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2013 Witam A czy ktoś posiada zdjęcia z budowy tego domu? Witam .Jeśli to jeszcze aktualne, mogę podesłać kilka z budowy. Witam Prośba do pana Irka Zaczynam budowę tego domu w tym roku, mozna prosic o zdjecia stanu surowego jak i kontakt w celu wymiany informacjii? Pozdrawiam (mail Ventr@op,pl) Cytuj
Gość Marcin Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2013 Witam! Bardzo nam się podoba ten projekt. Mam pytanie do tych, którzy już wybudowali lub są w trakcie budowy. Jaki jest koszt stanu surowego zamkniętego i jak rozwiązaliście Państwo kwestię kotłowni na paliwo stałe? Ja tak sobie myślę, że dobrym rozwiązaniem będzie przenieść łazienkę do pomieszczenia gospodarczego, a kotłownię zrobić w łazience z przejściem z garażu... Proszę też o zdjęcia - mój adres: apache9@wp.pl Pozdrawiam! Marcin Cytuj
Gość iwona Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2013 Witam Szukam osoby która posiada zdjęcia z budowy domu Agaton jeszcze nie zaczęłam budowy ,ale chciałabym zobaczyc zdjęcia odbicia lustrzanego . Bardzo prosiłambym o zdjęcia gdyz zaczynamy nie długo ...:)/> No i kosztorys stanu surowego !! adres;idrawert24@wp.pl Cytuj
Gość iwona Napisano 23 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2013 Witam na forum.Właśnie mam ten domek w stanie surowym.Wygląda bardzo ładnie ,stoi na dosyć dużej działce. Wprowadziłem kilka drobnych zmian,.Jeśli kogoś interesuje, mogę podać szczegóły Cytuj
Gość iwona Napisano 23 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2013 Witam Prośba do pana Irka proszę o zdjęcia :)/> Jestem strasznie zainteresowana :)/> Z góry dziekuję i Pozdrawiam !! Cytuj
Gość Marcin Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2013 Witam! Pani Iwono dostała Pani jakieś fotki itp. odnośnie tego projektu? Pozdrawiam! Marcin Cytuj
Gość bartek Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2013 Czy byłby ktoś chetny podeslac kilka zdjec z budowy na tukas@poczta.fm? bylbym bardzo wdzieczny.pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi