redakcja Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Projekt domu Agaton Szczegółowy opis projektu domu Agaton znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/agaton Link do projektu: Projekt Agaton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 w środku prawie jak projekt Retro z Krajobrazów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamil Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Czy ktoś posiada zdjęcia z realizacji tego projektu?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 w środku prawie jak projekt Retro z Krajobrazów. Witam,"Prawie" stanowi często dużą różnicę Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Zakupiliśmy projekt domu Agaton, jesteśmy w trakcie adaptacji, domek jest idealny a co najważniejsze dla nas "rozwojowy", strych zaprojektowany pod przyszłą adaptację jest dla nas świetnym rozwiązaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Aga Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Witam ! Jesteśmy na etapie adaptacji projektu domku Agaton, dla nas dom jest idealny , najważniejsza zaletą tego projektu jest jego " rozwojowość" Strych przygotowany pod przyszłą adaptację to świetne rozwiązanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 ten dom jest swietny podoba mi sie jak jest wszystko rozmieszczone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marzena1 Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Aga mogę prosić Cię abyś przesłała mi kosztorys na maila: m.baniuch@op.pl? Z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ryba Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Proszę o jakieś zdjęcia z budowy domu Agaton,z góry dziękuję ninakot16@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 WitamA czy ktoś posiada zdjęcia z budowy tego domu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Waldek Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Jakie ogrzewanie jest przewidziane gazowe czy paliwo stałe ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Jakie ogrzewanie jest przewidziane gazowe czy paliwo stałe ?? Witam, W projekcie przewidzieliśmy ogrzewanie gazowe. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Witam, Zachęcam do umieszczenia zdjęć z budowy domu Agaton na naszym forum internetowym oraz do nadesłania ich do naszej pracowni w celu wzięcia udziału w konkursie fotograficznym. Termin nadsyłania zdjęć mija 31-ego maja. Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody. Szczegóły na stronie https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alicja Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Dom bardzo nam się podoba, ale wjazd na działkę jest od strony zachodniej , a wtedy taras byłby od wschodu - czyli w cieniu większą część dnia. Działka ma wymiary 23 x 37. Jak go ustawić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Najlepszym rozwiązaniem będzie wybór wersji projektu w odbiciu lustrzanym. Przy ustawieniu domu na działce frontem od strony zachodniej pokój dzienny z tarasem wypada po stronie wschodnio południowej. Można wówczas dodatkowo zmienić kształt tarasu i rozbudować go bardziej po stronie południowej. Pozdrawiam, mgr inż. Aldona Dymus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Irek Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Witam na forum.Właśnie mam ten domek w stanie surowym.Wygląda bardzo ładnie ,stoi na dosyć dużej działce. Wprowadziłem kilka drobnych zmian,.Jeśli kogoś interesuje, mogę podać szczegóły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Witam na forum.Właśnie mam ten domek w stanie surowym.Wygląda bardzo ładnie ,stoi na dosyć dużej działce. Wprowadziłem kilka drobnych zmian,.Jeśli kogoś interesuje, mogę podać szczegóły Witam Zachęcam do umieszczenia zdjęć z realizacji na naszym forum internetowym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Irek Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Witam A czy ktoś posiada zdjęcia z budowy tego domu? Witam .Jeśli to jeszcze aktualne, mogę podesłać kilka z budowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Witam A czy ktoś posiada zdjęcia z budowy tego domu? Witam .Jeśli to jeszcze aktualne, mogę podesłać kilka z budowy. Witam Prośba do pana Irka Zaczynam budowę tego domu w tym roku, mozna prosic o zdjecia stanu surowego jak i kontakt w celu wymiany informacjii? Pozdrawiam (mail Ventr@op,pl) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Witam! Bardzo nam się podoba ten projekt. Mam pytanie do tych, którzy już wybudowali lub są w trakcie budowy. Jaki jest koszt stanu surowego zamkniętego i jak rozwiązaliście Państwo kwestię kotłowni na paliwo stałe? Ja tak sobie myślę, że dobrym rozwiązaniem będzie przenieść łazienkę do pomieszczenia gospodarczego, a kotłownię zrobić w łazience z przejściem z garażu... Proszę też o zdjęcia - mój adres: apache9@wp.pl Pozdrawiam! Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iwona Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Witam Szukam osoby która posiada zdjęcia z budowy domu Agaton jeszcze nie zaczęłam budowy ,ale chciałabym zobaczyc zdjęcia odbicia lustrzanego . Bardzo prosiłambym o zdjęcia gdyz zaczynamy nie długo ...:)/> No i kosztorys stanu surowego !! adres;idrawert24@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iwona Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Witam na forum.Właśnie mam ten domek w stanie surowym.Wygląda bardzo ładnie ,stoi na dosyć dużej działce. Wprowadziłem kilka drobnych zmian,.Jeśli kogoś interesuje, mogę podać szczegóły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iwona Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Witam Prośba do pana Irka proszę o zdjęcia :)/> Jestem strasznie zainteresowana :)/> Z góry dziekuję i Pozdrawiam !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Witam! Pani Iwono dostała Pani jakieś fotki itp. odnośnie tego projektu? Pozdrawiam! Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bartek Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Czy byłby ktoś chetny podeslac kilka zdjec z budowy na tukas@poczta.fm? bylbym bardzo wdzieczny.pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts