Redaktor Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2015 Projekt domu Antonio Szczegółowy opis projektu domu Antonio znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/antonio Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2015 Bardzo podoba mi się ten projekt. Czy istnieje możliwość zmiany garażu na dwustanowiskowy? Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Grudzień 2015 Bardzo podoba mi się ten projekt. Czy istnieje możliwość zmiany garażu na dwustanowiskowy? Witam Oczywiście na etapie adaptacji projektu można poszerzyć garaż na dwustanowiskowy. Nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Grudzień 2015 Witam Oczywiście na etapie adaptacji projektu można poszerzyć garaż na dwustanowiskowy. Nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam To świetnie. Bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Luty 2016 Czy istnieje możliwość oglądnięcia domu ANTONIO w trakcie budowy lub już skończonego, gdzieś na dolnym śląsku? Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2016 Czy istnieje możliwość oglądnięcia domu ANTONIO w trakcie budowy lub już skończonego, gdzieś na dolnym śląsku? Witam Antonio jest naszym nowym projektem, aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że nikt go jeszcze nie zakupił, więc nie ma możliwości obejrzenia jego realizacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość Samir Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2016 A czy wydacie Państwo zgodę na poszerzenie garażu na 2 stanowiska i wydłużenie do lini elewaci tylnej? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2016 A czy wydacie Państwo zgodę na poszerzenie garażu na 2 stanowiska i wydłużenie do lini elewaci tylnej? Dzień dobry, Tak, nasza pracownia wystawia bezpłatne zgody na takie zmiany. Po taką zgodę można się zgłosić w dowolnym momencie pod adresem biuro@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Beata Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2016 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: betisot@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2016 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: betisot@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ewelina Napisano 26 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2016 Ja również proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: e.garkowska@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2016 Ja również proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: e.garkowska@onet.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 2 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2016 Witam Poproszę o wysłanie materiałów szczegółowych na adres jagguss@wp.pl Dziękuję, Cytuj
Gość Konrad Switkowski Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2016 Witam Poproszę o wysłanie materiałów szczegółowych na adres jagguss@wp.pl Dziękuję, Ja również proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres konradswitkowski@gmail.com, dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2016 Witam Poproszę o wysłanie materiałów szczegółowych na adres jagguss@wp.pl Dziękuję, Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2016 Ja również proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres konradswitkowski@gmail.com, dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2016 Ja również proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres 3aapt@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2016 Ja również proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres 3aapt@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość alina Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2017 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: ali-jasinska@wp.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2017 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: ali-jasinska@wp.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2017 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres malgorzata.gebicz@gmail.com, dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres malgorzata.gebicz@gmail.com, dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość damin Napisano 22 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres dchalubinski@qube.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres dchalubinski@qube.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość DOROTA Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2017 roszę o przesłanie rysunkow szczegółowych domu Antonio na adres dorotawezowska@intria.pl. Dziekuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi