Redaktor Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Projekt domu Hiacynt Szczegółowy opis projektu domu Hiacynt znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/hiacynt Zapraszamy do dyskusji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted October 21, 2015 Author Report Share Posted October 21, 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adam Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Witam, jakie są wymiary salonu? Jaki jest wymiar głównego tarasu? Czy można wykonać więźbę prefabrykowaną ze stropem drewnianym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Witam, jakie są wymiary salonu? Jaki jest wymiar głównego tarasu? Czy można wykonać więźbę prefabrykowaną ze stropem drewnianym? Witam Proszę o podanie adresu mailowego - prześlemy interesujące wymiary budynku. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Skrabson Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Witam , mam pytanie o możliwość adaptacji poddasza a tym samym zmiany poziomu nachylenia dachu do 30-35 stopni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Witam , mam pytanie o możliwość adaptacji poddasza a tym samym zmiany poziomu nachylenia dachu do 30-35 stopni? Witam Można w projekcie Hiacynt wygospodarować poddasze, poprzez zmianę kata nachylenia dachu i podniesienie ścianki kolankowej. Należy jednak liczyć się z tym, że projekt po zmianach straci proporcje i będzie wyglądał zupełnie inaczej niż w oryginale. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Żenia Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Witam! Czy można prosić o podanie wyceny? Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 30, 2015 Report Share Posted December 30, 2015 Witam! Czy można prosić o podanie wyceny? Dziękuję Dzień dobry, dokumentacja techniczna projektu jest w trakcie opracowywania. Dopiero po skończeniu rysunków będziemy w stanie zlecić wykonanie kosztorysów i podać na stronie szacowany koszt budowy. Takie informacje powinny znaleźć się na stronie w lutym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Czy w Hiacyncie istnieje możliwość zastosowania dachu dwu spadowego o kącie 30 stopni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Czy w Hiacyncie istnieje możliwość zastosowania dachu dwu spadowego o kącie 30 stopni? witam Proszę zapytanie skierować bezpośrednio do architektów na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ada Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 Witam,bardzo podoba mi się ten projekt, ale ma za mały metraż. Czy jest możliwość powiększenia domu, chodzi mi konkretnie o przesunięcie ściany budynku (od strony pokój, pokój, pom. gospodarcze)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 Witam,bardzo podoba mi się ten projekt, ale ma za mały metraż. Czy jest możliwość powiększenia domu, chodzi mi konkretnie o przesunięcie ściany budynku (od strony pokój, pokój, pom. gospodarcze)? Witam Można oczywiście wykonać taką zmianę w ramach adaptacji projektu do działki przez projektanta adaptującego lub zamówić ją w naszej pracowni w ramach zakupu projektu. Koszty zmian są określane indywidualnie za każdym razem. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agata Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Witam, czy mogę także prosić wymiary każdego pomieszczenie "po ścianach"? I info czy można zlikwidować ściankę działową w kuchni? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Witam, czy mogę także prosić wymiary każdego pomieszczenie "po ścianach"? I info czy można zlikwidować ściankę działową w kuchni? Pozdrawiam Witam Ścianki działowe można dowolnie modyfikować na etapie adaptacji projektu. Proszę o podanie adresu mailowego, ma który będziemy mogli wysłać szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotr Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń: student_geo1@o2.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń: student_geo1@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gość Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Witam. Czy dostępne jest już zestawienie materiałów stanu surowego i orientacyjny koszt budowy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Witam. Czy dostępne jest już zestawienie materiałów stanu surowego i orientacyjny koszt budowy? Witam Nadal czekamy na wycenę z firmy kosztorysowej. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Radek Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 witam radek010787@wp.pl jeżeli można na ten adres podsyłać również nowości związane z tym projektem był bym wdzięczny pozdrawiam i z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 witam radek010787@wp.pl jeżeli można na ten adres podsyłać również nowości związane z tym projektem był bym wdzięczny pozdrawiam i z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Eryk0109 Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń: eryk15@op.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń: eryk15@op.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marta Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń marta.kott@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 9, 2016 Report Share Posted April 9, 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń marta.kott@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gość Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Czy w tym projekcie można zastosować strop żelbetowy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts