Redaktor Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2015 Projekt domu Hiacynt Szczegółowy opis projektu domu Hiacynt znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/hiacynt Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Redaktor Napisano 21 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Adam Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2015 Witam, jakie są wymiary salonu? Jaki jest wymiar głównego tarasu? Czy można wykonać więźbę prefabrykowaną ze stropem drewnianym? Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2015 Witam, jakie są wymiary salonu? Jaki jest wymiar głównego tarasu? Czy można wykonać więźbę prefabrykowaną ze stropem drewnianym? Witam Proszę o podanie adresu mailowego - prześlemy interesujące wymiary budynku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Skrabson Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2015 Witam , mam pytanie o możliwość adaptacji poddasza a tym samym zmiany poziomu nachylenia dachu do 30-35 stopni? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2015 Witam , mam pytanie o możliwość adaptacji poddasza a tym samym zmiany poziomu nachylenia dachu do 30-35 stopni? Witam Można w projekcie Hiacynt wygospodarować poddasze, poprzez zmianę kata nachylenia dachu i podniesienie ścianki kolankowej. Należy jednak liczyć się z tym, że projekt po zmianach straci proporcje i będzie wyglądał zupełnie inaczej niż w oryginale. Pozdrawiam Cytuj
Gość Żenia Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2015 Witam! Czy można prosić o podanie wyceny? Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2015 Witam! Czy można prosić o podanie wyceny? Dziękuję Dzień dobry, dokumentacja techniczna projektu jest w trakcie opracowywania. Dopiero po skończeniu rysunków będziemy w stanie zlecić wykonanie kosztorysów i podać na stronie szacowany koszt budowy. Takie informacje powinny znaleźć się na stronie w lutym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2016 Czy w Hiacyncie istnieje możliwość zastosowania dachu dwu spadowego o kącie 30 stopni? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2016 Czy w Hiacyncie istnieje możliwość zastosowania dachu dwu spadowego o kącie 30 stopni? witam Proszę zapytanie skierować bezpośrednio do architektów na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Ada Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2016 Witam,bardzo podoba mi się ten projekt, ale ma za mały metraż. Czy jest możliwość powiększenia domu, chodzi mi konkretnie o przesunięcie ściany budynku (od strony pokój, pokój, pom. gospodarcze)? Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2016 Witam,bardzo podoba mi się ten projekt, ale ma za mały metraż. Czy jest możliwość powiększenia domu, chodzi mi konkretnie o przesunięcie ściany budynku (od strony pokój, pokój, pom. gospodarcze)? Witam Można oczywiście wykonać taką zmianę w ramach adaptacji projektu do działki przez projektanta adaptującego lub zamówić ją w naszej pracowni w ramach zakupu projektu. Koszty zmian są określane indywidualnie za każdym razem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2016 Witam, czy mogę także prosić wymiary każdego pomieszczenie "po ścianach"? I info czy można zlikwidować ściankę działową w kuchni? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 Witam, czy mogę także prosić wymiary każdego pomieszczenie "po ścianach"? I info czy można zlikwidować ściankę działową w kuchni? Pozdrawiam Witam Ścianki działowe można dowolnie modyfikować na etapie adaptacji projektu. Proszę o podanie adresu mailowego, ma który będziemy mogli wysłać szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń: student_geo1@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń: student_geo1@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość gość Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2016 Witam. Czy dostępne jest już zestawienie materiałów stanu surowego i orientacyjny koszt budowy? Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Luty 2016 Witam. Czy dostępne jest już zestawienie materiałów stanu surowego i orientacyjny koszt budowy? Witam Nadal czekamy na wycenę z firmy kosztorysowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Radek Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2016 witam radek010787@wp.pl jeżeli można na ten adres podsyłać również nowości związane z tym projektem był bym wdzięczny pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2016 witam radek010787@wp.pl jeżeli można na ten adres podsyłać również nowości związane z tym projektem był bym wdzięczny pozdrawiam i z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Eryk0109 Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń: eryk15@op.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń: eryk15@op.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość marta Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń marta.kott@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń marta.kott@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość gość Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2016 Czy w tym projekcie można zastosować strop żelbetowy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi