Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Napisano

Witam, jakie są wymiary salonu?

Jaki jest wymiar głównego tarasu?

Czy można wykonać więźbę prefabrykowaną ze stropem drewnianym?

Gość Skrabson
Napisano

Witam , mam pytanie o możliwość adaptacji poddasza a tym samym zmiany poziomu nachylenia dachu do 30-35 stopni?

Napisano

Witam , mam pytanie o możliwość adaptacji poddasza a tym samym zmiany poziomu nachylenia dachu do 30-35 stopni?

Witam

Można w projekcie Hiacynt wygospodarować  poddasze, poprzez zmianę kata nachylenia dachu i podniesienie ścianki kolankowej. Należy jednak liczyć się z tym, że projekt po zmianach straci proporcje i będzie wyglądał zupełnie inaczej niż w oryginale.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam! Czy można prosić o podanie wyceny? Dziękuję

Dzień dobry, dokumentacja techniczna projektu jest w trakcie opracowywania. Dopiero po skończeniu rysunków będziemy w stanie zlecić wykonanie kosztorysów i podać na stronie szacowany koszt budowy. Takie informacje powinny znaleźć się na stronie w lutym. Pozdrawiam

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam,bardzo podoba mi się ten projekt, ale ma za mały metraż. Czy jest możliwość powiększenia domu, chodzi mi konkretnie o przesunięcie ściany budynku (od strony pokój, pokój, pom. gospodarcze)?

Napisano

Witam,bardzo podoba mi się ten projekt, ale ma za mały metraż. Czy jest możliwość powiększenia domu, chodzi mi konkretnie o przesunięcie ściany budynku (od strony pokój, pokój, pom. gospodarcze)?

Witam

Można oczywiście wykonać taką zmianę w ramach adaptacji projektu do działki przez projektanta adaptującego lub zamówić ją w naszej pracowni w ramach zakupu projektu. Koszty zmian są określane indywidualnie za każdym razem.

Pozdrawiam

Gość Agata
Napisano

Witam,

czy mogę także prosić wymiary każdego pomieszczenie "po ścianach"? I info czy można zlikwidować ściankę działową w kuchni?

Pozdrawiam

Napisano

Witam,

czy mogę także prosić wymiary każdego pomieszczenie "po ścianach"? I info czy można zlikwidować ściankę działową w kuchni?

Pozdrawiam

Witam

Ścianki działowe można dowolnie modyfikować na etapie adaptacji projektu.

Proszę o podanie adresu mailowego, ma który będziemy mogli wysłać szczegółowe rysunki.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Piotr
Napisano

Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń: student_geo1@o2.pl

Pozdrawiam

Gość gość
Napisano

Witam. Czy dostępne jest już zestawienie materiałów stanu surowego i orientacyjny koszt budowy?

• 3 weeks later...
Napisano

witam radek010787@wp.pl jeżeli można na ten adres podsyłać również nowości związane z tym projektem był bym wdzięczny pozdrawiam i z góry dziękuję

• 3 weeks later...
Gość Eryk0109
Napisano

Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń: eryk15@op.pl

Pozdrawiam