Dobre Domy Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków w lustrzanym odbiciu z wymiarami(wersja demo projektu) i kosztorysu na adres: m0niur@o2.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Radek Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków i kosztorysu na adres: w_radoslaw@o2.pl? Pozdrawiam i dziękuję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Dzień dobry czy mógłbym prosić o podanie dokładnych wymiarów garderoby i pralni na piętrze w projekcie Carmen II B.Z góry bardzo dziękuję i Pozdrawiam pawlo1012@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 Dzień dobry czy mógłbym prosić o podanie dokładnych wymiarów garderoby i pralni na piętrze w projekcie Carmen II B.Z góry bardzo dziękuję i Pozdrawiam pawlo1012@op.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym na podany adres mailowy, zostaną przesłane informacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Milena Posted May 15, 2018 Report Share Posted May 15, 2018 Witam, Rownież poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres milenamaciak@wp.pl . Czy ktoś z okolic Warszawy buduje ten dom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 16, 2018 Report Share Posted May 16, 2018 Witam, Rownież poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres milenamaciak@wp.pl . Czy ktoś z okolic Warszawy buduje ten dom? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monika Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 wITAM, CZY mozna otrzymac aktualny kosztorys? nianiamonika@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 wITAM, CZY mozna otrzymac aktualny kosztorys? nianiamonika@op.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne. Bezpłatnie udostępniamy ogólne zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego - jeśli jest Pani zainteresowana, proszę o kontakt na info@dobredomy.pl. Zwrotnie odeślemy materiały. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Asia Kon Posted September 18, 2018 Report Share Posted September 18, 2018 Dzień dobry, Proszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres: slomczewska.joanna@gmail.com pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 18, 2018 Report Share Posted September 18, 2018 31 minut temu, Gość Asia Kon napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres: slomczewska.joanna@gmail.com pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym na podany adres zostaną wysłane potrzebne materiały. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanman Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Dzień dobry, Poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres: joanman2005@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 38 minut temu, Joanman napisał: Dzień dobry, Poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres: joanman2005@gmail.com Dzień dobry! W dniu dzisiejszym prześlemy materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Imran Sumar Posted November 1, 2018 Report Share Posted November 1, 2018 Good morning, please send me detailed drawings and construction costs to the following address: imranssumar@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 2, 2018 Report Share Posted November 2, 2018 21 godzin temu, Gość Imran Sumar napisał: Good morning, please send me detailed drawings and construction costs to the following address: imranssumar@gmail.com Good morning, Today You will recive detailed materials. Best regards! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ania Posted December 12, 2018 Report Share Posted December 12, 2018 Witam! Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy na adres ania@soybean.pl dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 12, 2018 Report Share Posted December 12, 2018 7 godzin temu, Gość Ania napisał: Witam! Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy na adres ania@soybean.pl dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest angela Posted March 3, 2019 Report Share Posted March 3, 2019 Witam! Czy mogę rownież prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy na adres: pepslja@gmail.com . pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 4, 2019 Report Share Posted March 4, 2019 12 godzin temu, Gość angela napisał: Witam! Czy mogę rownież prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy na adres: pepslja@gmail.com . pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ola Posted May 4, 2019 Report Share Posted May 4, 2019 Witam. Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków w lustrzanym odbiciu z wymiarami (wersja demo projektu) i kosztorysu na adres: aleksandraj377@gmail.com Może posiadacie Państwo zdjęcia z budowy to również prosiłabym o przesłanie na mój adres. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 4, 2019 Report Share Posted May 4, 2019 4 godziny temu, Gość Ola napisał: Witam. Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków w lustrzanym odbiciu z wymiarami (wersja demo projektu) i kosztorysu na adres: aleksandraj377@gmail.com Może posiadacie Państwo zdjęcia z budowy to również prosiłabym o przesłanie na mój adres. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Wszystkie zdjęcia z budowy, które posiadamy znajdują się na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Justyna Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie projektu z wymiarami na adres: gajdamowiczjustyna@gmail.com dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Godzinę temu, Gość Justyna napisał: Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie projektu z wymiarami na adres: gajdamowiczjustyna@gmail.com dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Karolina Posted May 29, 2019 Report Share Posted May 29, 2019 Dzień dobry , czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków z wymiarami na adres: kw30.06@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 29, 2019 Report Share Posted May 29, 2019 1 godzinę temu, Gość Karolina napisał: Dzień dobry , czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków z wymiarami na adres: kw30.06@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts