Guest Ewa Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń?ewunia2712@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń?ewunia2712@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest monika Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Witam, czy istnieje mozliwosc dolaczenia garazu do projektu? Quote
Guest Aneta Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń? aneta.poniatowska.92@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń? aneta.poniatowska.92@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Witam, czy istnieje mozliwosc dolaczenia garazu do projektu? Wutam Na etapie adaptacji projektu można doprojektować do budynku garaż na zasadzie podobnej jak w projekcie Gwiazdka. Pozdrawiam Quote
Guest Maciek Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń? zwłaszcza poddasza, oraz wysokość ścianki kolankowej dziękuje. mfugas@wp.pl Quote
Guest Marta Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń na marta.jarosz@onet.eu Quote
Dobre Domy Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń? zwłaszcza poddasza, oraz wysokość ścianki kolankowej dziękuje. mfugas@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń na marta.jarosz@onet.eu Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Danuta Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Witam. Również proszę o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń. Mój mail: d_rola@wp.pl. Dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Witam. Również proszę o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń. Mój mail: d_rola@wp.pl. Dziękuję. Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Andzela Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Witam czy mogę poprosić o plan rozmieszczenia pomieszczeń,szerokość i wysokość domu. Moj email: endzi0404@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Witam czy mogę poprosić o plan rozmieszczenia pomieszczeń,szerokość i wysokość domu. Moj email: endzi0404@wp.pl Witam, materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Joanna Poręba Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Witam poproszę o plan rozmieszczenia pomieszczeń,szerokość,długość i wysokość domu dla lustrzanego odbicia. Mój email joannaporeba@onet.eu. Czy niewielka korekta garderoby byłaby w cenie projektu ? Quote
Dobre Domy Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Witam poproszę o plan rozmieszczenia pomieszczeń,szerokość,długość i wysokość domu dla lustrzanego odbicia. Mój email joannaporeba@onet.eu. Czy niewielka korekta garderoby byłaby w cenie projektu ? Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Edyta Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Witam ma pytanie czy mogłabym otrzymać rysunki szczegółowe budynku , m.in wysokość ścianek kolankowych oraz szczegółowe wymiary pomieszczeń dla lustrzanego odbicia? mój mail: b.edyta.96@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 Witam ma pytanie czy mogłabym otrzymać rysunki szczegółowe budynku , m.in wysokość ścianek kolankowych oraz szczegółowe wymiary pomieszczeń dla lustrzanego odbicia? mój mail: b.edyta.96@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Grzesiek Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, wymiary pomieszczeń itd. rudzik21@onet.eu pozdrawiam Quote
Guest Adam Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Witam, czy mógłbym prosić o podanie ilości bloczków potrzebnych na ściany zewnętrzne i wewnętrzne? Moj email: adamminkina1990@interia.eu Quote
Dobre Domy Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, wymiary pomieszczeń itd. rudzik21@onet.eu pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Witam, czy mógłbym prosić o podanie ilości bloczków potrzebnych na ściany zewnętrzne i wewnętrzne? Moj email: adamminkina1990@interia.eu Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Magdalena Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, wymiary pomieszczeń na e-mail : madzia0031@op.pę Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, wymiary pomieszczeń na e-mail : madzia0031@op.pę Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Adam Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, wymiary pomieszczeń na e-mail : adam.wino@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Quote
Recommended Posts