Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted

Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń?ewunia2712@o2.pl

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń?

aneta.poniatowska.92@o2.pl

Posted

Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń? zwłaszcza poddasza, oraz wysokość ścianki kolankowej dziękuje. mfugas@wp.pl

Posted

Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń na marta.jarosz@onet.eu

Posted

Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń? zwłaszcza poddasza, oraz wysokość ścianki kolankowej dziękuje. mfugas@wp.pl

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Posted

Witam. Również proszę o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń. Mój mail: d_rola@wp.pl. Dziękuję.

Guest Andzela
Posted

Witam czy mogę poprosić o plan rozmieszczenia pomieszczeń,szerokość i wysokość domu. Moj email: endzi0404@wp.pl

Guest Joanna Poręba
Posted

Witam poproszę o plan rozmieszczenia pomieszczeń,szerokość,długość i wysokość domu dla lustrzanego odbicia. Mój email joannaporeba@onet.eu. Czy niewielka korekta garderoby byłaby w cenie projektu ?

Posted

Witam poproszę o plan rozmieszczenia pomieszczeń,szerokość,długość i wysokość domu dla lustrzanego odbicia. Mój email joannaporeba@onet.eu. Czy niewielka korekta garderoby byłaby w cenie projektu ?

Witam

Pozdrawiam

Posted

Witam ma pytanie czy mogłabym otrzymać rysunki szczegółowe budynku , m.in wysokość ścianek kolankowych oraz szczegółowe wymiary pomieszczeń dla lustrzanego odbicia? mój mail: b.edyta.96@wp.pl

Posted

Witam ma pytanie czy mogłabym otrzymać rysunki szczegółowe budynku , m.in wysokość ścianek kolankowych oraz szczegółowe wymiary pomieszczeń dla lustrzanego odbicia? mój mail: b.edyta.96@wp.pl

Witam

Pozdrawiam

Guest Grzesiek
Posted

Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, wymiary pomieszczeń itd.    rudzik21@onet.eu

pozdrawiam

Posted

Witam, czy mógłbym prosić o podanie ilości bloczków potrzebnych na ściany zewnętrzne i wewnętrzne? Moj email: adamminkina1990@interia.eu

Guest Magdalena
Posted

Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, wymiary pomieszczeń na e-mail :   madzia0031@op.pę

Dziękuję i pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, wymiary pomieszczeń na e-mail : adam.wino@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam