Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted

Pani Magdo była by możliwość wysłania parę fotek ma mojego e-mail borj27@wp.pl z góry dziękuje .

• 1 month later...
Posted

Witam!! www.rola2.extradom.pl/galeria/ares-ii-340094.aspx świetna galeria dla budujących dom ARES

Posted

Pani Beato, dzis nie mam zdjęć przy sobie ale postaram się jutro je Pani wysłać.

Posted

Witam!! www.rola2.extradom.pl/galeria/ares-ii-340094.aspx świetna galeria dla budujących dom ARES

Witam,

Zachęcam do umieszczania zdjęć na naszym forum. Jesteśmy bardzo ciekawi, jak wygląda Pani Ares. Dodatkowo warto wziąć udział w kolejnej edycji naszego konkursu fotograficznego. Już niedługo umieścimy informacje na jego temat na naszej stronie.

Pozdrawiam

Posted

Witam Wszystkich szczekliwy posiadaczy Projektu Ares.

My zaczynamy budowę tego domu w marcu 2012.

Czy ktoś ma już mury?.

Bardzo chętnie przejechał bym się na budowę i zobaczył jak to wszystko wygląda na żywo.

Z góry dziękuje za życzliwość.

Pozdrawiam

Lukasz

Posted

Witam,

Mu również budujemy ten dom ale dopier w marcu 2012

Czy była by możliwość przesłani zdiec na e-mail: chlukas@interia.pl

Pozdrawiam i z góry dziękuje.

Lukasz

Posted

W przeciągu miesiąca rozpoczynam budowę owego projektu. Zmiany jakie wprowadziłem to podpiwniczenie całego garażu i umieszczenie tam kotłowni, likwidacja szaf przy wc i jadalni. Zrezygnowałem również z balkonu z tyłu budynku. WC zamierzam przesunąć pod schody a z lewej strony zrobić małą łazienkę. Pozdrawiam wszystkich budujących projekt Ares oraz czekam na wszelkie wskazówki.

Posted

Witam serdecznie.

Buduję Ares II. Jesienią staneliśmy na etapie fundamentów. Wprowadziłam podobne zmiany - piwnica pod garażem, likwidacja szaf oraz powiększyłam przedsionek (gdzie wstawie szafy). Jestem ciekawa na jakim etapie jesteś The Boss. Proszę o kontakt - rodzina.ren@vp.pl

rola2

Posted

Witam!

Dawno nic nie pisałam,ale to tylko dlatego, że czekaliśmy na ekipę budowlaną. Tak więc u nas fundament już wyciągnięty:))). Widać pierwsze zarysy domku i muszę Wam powiedzieć, że wygląda SUPER!!!

Gratuluję wszystkim, którzy kupili ten projekt, dobrego gustu!!!

Pani Magdo, jeśli można chciałbym prosić o zdjęcia tego co macie zrobione - tak dla porównania :) (rodzina.ren@vp.pl) Już nie mogę się doczekać wiosny ....

Anna

Posted

Witam,

My również zakupiliśmy ten projekt. Mam wrażenie ze jest Pan dość awansowany w budowie domu.

Czy była by możliwość podesłani kilku zdiec z budowy na mojego e-mail chlukas@interia.pl .

Pozdrawiam

Lukasz Chrzaszczak

• 2 weeks later...
Posted

witam.Może ktoś z państwa buduje aresa w okolicy Lublina.Chętnie zobaczyłabym przynajmniej jak wygląda parter.Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Andrzej
Posted

Witam Pani Magdo. Mam pytanko czy była by mozliwość obejrzenia fundamentów, gdyż chciałbym zobaczyc jad dom wygląda w zarysie. Projekt bardzo ciekawy ale wizualizacja na "żywo" pewnie da pełny obraz. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź .Andrzej

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Gość
Posted

WITAM! TAKŻE KUPIŁAM TEN PROJEKT I BARDZO PROSIŁABYM O PRZESŁANIE ZDJĘĆ Z BUDOWY TEGO DOMKU.piotrowskaagnieszka1@wp.pl

Posted

Witam. Również będę budowała ten domek. Bardzo prosiłabym o zdjęcia z realizacji.

piotrowskaagnieszka1@wp.pl.

A może buduje ktoś w kujawsko-pomorskim ten domek? Pozdrawiam!

Guest The Boss
Posted

Witam

Właśnie kończe część budowlaną i przygotowuje się do wylewania stropu nad całym domem. Aresa buduje w kujawsko-pomorskim w okolicach Rypina. Pozdrawiam !

Posted

Do the Boss

A może ma Pan jakieś zdjęcia z budowy domku? Bardzo bym prosiła o przesłanie na e-maila.

• 1 month later...
Guest kamil
Posted

Do the Boss

A może ma Pan jakieś zdjęcia z budowy domku? Bardzo bym prosiła o przesłanie na e-maila.

Guest kamil
Posted

a czy i ja mogę prosic p zdjęcia na adres ktelus@wp.pl z góry dziekuje i pozdrawiam za wszelkie fotki

• 2 months later...
Guest Sylwia
Posted

Pani Beato! My budujemy się w Świętokrzyskiem, więc dzieli nas jakieś 550 km.:)! Kawałek, ale oczywiście jak tylko będą mury to zapraszamy:)))! My w tym roku mamy zamiar tylko "wyjść z ziemi", a z resztą ruszymy pełną parą na wiosnę. Pozdrawiam i życzę cierpliwości przy załatwianiu spraw związanych z domkiem:)!

Witam Czy mogłabym wiedziec gdzie kąkretnie budują się Państwo w Świętokrzyskim? My rówmież zaczynamy budowę i z miłą chęcią zobaczylibyśmy domek na żywo.
Guest Sylwia
Posted

Pani Beato! My budujemy się w Świętokrzyskiem, więc dzieli nas jakieś 550 km.:)! Kawałek, ale oczywiście jak tylko będą mury to zapraszamy:)))! My w tym roku mamy zamiar tylko "wyjść z ziemi", a z resztą ruszymy pełną parą na wiosnę. Pozdrawiam i życzę cierpliwości przy załatwianiu spraw związanych z domkiem:)!

Witam

My właśnie zakupiliśmy projekt domu Ares i jesteśmy na etapie kompletowania dokumentów jeśli nie było by to kłopotem z miłą chęcią wybralibyśmy się z mężem na państwa budowę aby zobaczyć domek na żywo,tylko w jakiej miejscowości pańswo budują domek?

PS. My również jesteśmy ze Świętokrzyskiego

• 1 month later...
Posted

Witam! Zastanawiamy sie z mężem nad budową domu ARES II. Jeśli ktoś ma zdjęcia poddasza to proszę przełać. Interesuje mnie wielkosć tych pokoi przy takim dachu.

Pozdrawiam

sabina28z@vp.pl

• 5 months later...
Posted

Witam!

Dawno nic nie pisałam,ale to tylko dlatego, że czekaliśmy na ekipę budowlaną. Tak więc u nas fundament już wyciągnięty:))). Widać pierwsze zarysy domku i muszę Wam powiedzieć, że wygląda SUPER!!!

Gratuluję wszystkim, którzy kupili ten projekt, dobrego gustu!!!

Witam!!!

my właśnie zakupiliśmy ten projekt:)))) niedługo zaczynamy budowe:))) cz yła by możliwość przesłać nam kilka fotek ??? (meil: ankaramcia@wp.pl) z góry dziękuje, pozdrawiam:))