Guest Beata Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Pani Magdo była by możliwość wysłania parę fotek ma mojego e-mail borj27@wp.pl z góry dziękuje . Quote
Guest beata Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 Witam!! www.rola2.extradom.pl/galeria/ares-ii-340094.aspx świetna galeria dla budujących dom ARES Quote
Guest Magda Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Pani Beato, dzis nie mam zdjęć przy sobie ale postaram się jutro je Pani wysłać. Quote
Dobre Domy Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Witam!! www.rola2.extradom.pl/galeria/ares-ii-340094.aspx świetna galeria dla budujących dom ARES Witam, Zachęcam do umieszczania zdjęć na naszym forum. Jesteśmy bardzo ciekawi, jak wygląda Pani Ares. Dodatkowo warto wziąć udział w kolejnej edycji naszego konkursu fotograficznego. Już niedługo umieścimy informacje na jego temat na naszej stronie. Pozdrawiam Quote
Guest lukasz Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Witam Wszystkich szczekliwy posiadaczy Projektu Ares. My zaczynamy budowę tego domu w marcu 2012. Czy ktoś ma już mury?. Bardzo chętnie przejechał bym się na budowę i zobaczył jak to wszystko wygląda na żywo. Z góry dziękuje za życzliwość. Pozdrawiam Lukasz Quote
Guest Lukasz Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Witam, Mu również budujemy ten dom ale dopier w marcu 2012 Czy była by możliwość przesłani zdiec na e-mail: chlukas@interia.pl Pozdrawiam i z góry dziękuje. Lukasz Quote
Guest Gość Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 Witam prosil bym o zdiecia z realizacji Projektu. Quote
Guest rola2 Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 W przeciągu miesiąca rozpoczynam budowę owego projektu. Zmiany jakie wprowadziłem to podpiwniczenie całego garażu i umieszczenie tam kotłowni, likwidacja szaf przy wc i jadalni. Zrezygnowałem również z balkonu z tyłu budynku. WC zamierzam przesunąć pod schody a z lewej strony zrobić małą łazienkę. Pozdrawiam wszystkich budujących projekt Ares oraz czekam na wszelkie wskazówki. Quote
Guest rola2 Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Witam serdecznie. Buduję Ares II. Jesienią staneliśmy na etapie fundamentów. Wprowadziłam podobne zmiany - piwnica pod garażem, likwidacja szaf oraz powiększyłam przedsionek (gdzie wstawie szafy). Jestem ciekawa na jakim etapie jesteś The Boss. Proszę o kontakt - rodzina.ren@vp.pl rola2 Quote
Guest rola2 Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Witam! Dawno nic nie pisałam,ale to tylko dlatego, że czekaliśmy na ekipę budowlaną. Tak więc u nas fundament już wyciągnięty:))). Widać pierwsze zarysy domku i muszę Wam powiedzieć, że wygląda SUPER!!! Gratuluję wszystkim, którzy kupili ten projekt, dobrego gustu!!! Pani Magdo, jeśli można chciałbym prosić o zdjęcia tego co macie zrobione - tak dla porównania (rodzina.ren@vp.pl) Już nie mogę się doczekać wiosny ....Anna Quote
Guest Lukasz Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Witam, My również zakupiliśmy ten projekt. Mam wrażenie ze jest Pan dość awansowany w budowie domu. Czy była by możliwość podesłani kilku zdiec z budowy na mojego e-mail chlukas@interia.pl . Pozdrawiam Lukasz Chrzaszczak Quote
Guest edyta Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 witam.Może ktoś z państwa buduje aresa w okolicy Lublina.Chętnie zobaczyłabym przynajmniej jak wygląda parter.Pozdrawiam Quote
Guest Andrzej Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Witam Pani Magdo. Mam pytanko czy była by mozliwość obejrzenia fundamentów, gdyż chciałbym zobaczyc jad dom wygląda w zarysie. Projekt bardzo ciekawy ale wizualizacja na "żywo" pewnie da pełny obraz. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź .Andrzej Quote
Dobre Domy Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Ares na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 WITAM! TAKŻE KUPIŁAM TEN PROJEKT I BARDZO PROSIŁABYM O PRZESŁANIE ZDJĘĆ Z BUDOWY TEGO DOMKU.piotrowskaagnieszka1@wp.pl Quote
Guest Aga Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 Witam. Również będę budowała ten domek. Bardzo prosiłabym o zdjęcia z realizacji. piotrowskaagnieszka1@wp.pl. A może buduje ktoś w kujawsko-pomorskim ten domek? Pozdrawiam! Quote
Guest The Boss Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Witam Właśnie kończe część budowlaną i przygotowuje się do wylewania stropu nad całym domem. Aresa buduje w kujawsko-pomorskim w okolicach Rypina. Pozdrawiam ! Quote
Guest Aga Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 Do the Boss A może ma Pan jakieś zdjęcia z budowy domku? Bardzo bym prosiła o przesłanie na e-maila. Quote
Guest Aga Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 Ja będę budowała Aresa koło Brodnicy. Quote
Guest kamil Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Do the Boss A może ma Pan jakieś zdjęcia z budowy domku? Bardzo bym prosiła o przesłanie na e-maila. Quote
Guest kamil Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 a czy i ja mogę prosic p zdjęcia na adres ktelus@wp.pl z góry dziekuje i pozdrawiam za wszelkie fotki Quote
Guest Sylwia Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Pani Beato! My budujemy się w Świętokrzyskiem, więc dzieli nas jakieś 550 km.! Kawałek, ale oczywiście jak tylko będą mury to zapraszamy:)))! My w tym roku mamy zamiar tylko "wyjść z ziemi", a z resztą ruszymy pełną parą na wiosnę. Pozdrawiam i życzę cierpliwości przy załatwianiu spraw związanych z domkiem:)! Witam Czy mogłabym wiedziec gdzie kąkretnie budują się Państwo w Świętokrzyskim? My rówmież zaczynamy budowę i z miłą chęcią zobaczylibyśmy domek na żywo. Quote
Guest Sylwia Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Pani Beato! My budujemy się w Świętokrzyskiem, więc dzieli nas jakieś 550 km.! Kawałek, ale oczywiście jak tylko będą mury to zapraszamy:)))! My w tym roku mamy zamiar tylko "wyjść z ziemi", a z resztą ruszymy pełną parą na wiosnę. Pozdrawiam i życzę cierpliwości przy załatwianiu spraw związanych z domkiem:)! Witam My właśnie zakupiliśmy projekt domu Ares i jesteśmy na etapie kompletowania dokumentów jeśli nie było by to kłopotem z miłą chęcią wybralibyśmy się z mężem na państwa budowę aby zobaczyć domek na żywo,tylko w jakiej miejscowości pańswo budują domek? PS. My również jesteśmy ze Świętokrzyskiego Quote
Guest Sabina Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 Witam! Zastanawiamy sie z mężem nad budową domu ARES II. Jeśli ktoś ma zdjęcia poddasza to proszę przełać. Interesuje mnie wielkosć tych pokoi przy takim dachu. Pozdrawiam sabina28z@vp.pl Quote
Guest Ania Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 Witam! Dawno nic nie pisałam,ale to tylko dlatego, że czekaliśmy na ekipę budowlaną. Tak więc u nas fundament już wyciągnięty:))). Widać pierwsze zarysy domku i muszę Wam powiedzieć, że wygląda SUPER!!! Gratuluję wszystkim, którzy kupili ten projekt, dobrego gustu!!! Witam!!! my właśnie zakupiliśmy ten projekt:)))) niedługo zaczynamy budowe:))) cz yła by możliwość przesłać nam kilka fotek ??? (meil: ankaramcia@wp.pl) z góry dziękuje, pozdrawiam:)) Quote
Recommended Posts