Guest Jarek Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Witam. Czy mogę dostać wycenę oraz szczegółowe rzuty pomieszczeń. Jarek mój email jozek522@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Witam. Czy mogę dostać wycenę oraz szczegółowe rzuty pomieszczeń. Jarek mój email jozek522@wp.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Witam Dom bardzo ładny i funkcjonalny. Razem z żoną jesteśmy nim zauroczeni, zwłaszcza kominkiem i tarasem. Poproszę o przesłanie wyceny oraz szczegółowych rzutów pomieszczeń na adres: nikkobar@op.pl Pozdrawiam Łukasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 Witam Dom bardzo ładny i funkcjonalny. Razem z żoną jesteśmy nim zauroczeni, zwłaszcza kominkiem i tarasem. Poproszę o przesłanie wyceny oraz szczegółowych rzutów pomieszczeń na adres: nikkobar@op.pl Pozdrawiam Łukasz Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Natalia Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 witam, uprzejmie prosze o przeslanie rysunkow i wyceny na kowalska.natalia180@gmail.com. Z gory dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 25, 2017 Report Share Posted April 25, 2017 witam, uprzejmie prosze o przeslanie rysunkow i wyceny na kowalska.natalia180@gmail.com. Z gory dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sandra Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Witam. Uprzejmnie proszę o przesłanie wyceny oraz szczegółowych rzutów pomieszczeń na sandrapietraszko@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Witam. Uprzejmnie proszę o przesłanie wyceny oraz szczegółowych rzutów pomieszczeń na sandrapietraszko@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Katarzyna Posted May 20, 2017 Report Share Posted May 20, 2017 witam, uprzejmie proszę o przesłanie rzutów i wyceny, katarzyna.nerc@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 witam, uprzejmie proszę o przesłanie rzutów i wyceny, katarzyna.nerc@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Joanna Sz Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie wyceny oraz szczegółowych rzutów pomieszczeń na joanna1991@onet.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie wyceny oraz szczegółowych rzutów pomieszczeń na joanna1991@onet.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Witam, czy jest możliwość obejrzenia domu który już jest wybudowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomek Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Witam, proszę o przesłanie mi wyceny i rzutów domu tomasz_kas@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Witam, proszę o przesłanie mi wyceny i rzutów domu tomasz_kas@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Karolina Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rzutów pomieszczeń na kubu52@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rzutów pomieszczeń na kubu52@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dawid Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Witam, czy można gdzieś zobaczyć ten dom juz wybudowany? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Judyta Posted November 1, 2017 Report Share Posted November 1, 2017 Witam. Czy mogę dostać wycenę oraz szczegółowe rzuty pomieszczeń? Mój mail: aldhissla@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 2, 2017 Report Share Posted November 2, 2017 Witam. Czy mogę dostać wycenę oraz szczegółowe rzuty pomieszczeń? Mój mail: aldhissla@wp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dawid Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 witam czy jest możliwość wysłania wizualizacji zewnętrznej projektu frodo z garażem jednostanowiskowym na adres dawidszafranski11@interia.pl? dziękuje, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 4, 2017 Report Share Posted December 4, 2017 witam czy jest możliwość wysłania wizualizacji zewnętrznej projektu frodo z garażem jednostanowiskowym na adres dawidszafranski11@interia.pl? dziękuje, pozdrawiam Witam Niestety w swojej ofercie nie posiadamy takiej wersji domu Frodo. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Czy przy zakupie projektu dostajemy rowniez zgode autorow na dokonywanie zmian w projekcie ? Prosze rowniez o przeslanie wyceny na lukaszlukasik4@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Czy przy zakupie projektu dostajemy rowniez zgode autorow na dokonywanie zmian w projekcie ? Prosze rowniez o przeslanie wyceny na lukaszlukasik4@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Wraz z projektem otrzymuje Pan zgodę na standardowe zmiany w projekcie (można się z nimi zapoznać tutaj: https://www.dobredomy.pl/informacje/dopuszczalne-zmiany-w-projekcie/ ). Na zmiany spoza tego zakresu wystawiamy bezpłatnie indywidualną imienną zgodę. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotr Posted April 16, 2018 Report Share Posted April 16, 2018 Witam czy jest ktoś w trakcie budowy takiego domu?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts