Guest Dominik Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 Witam. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dot. projektu Carmen na adres dominik.wvz@gmail.com Pytanie dodatkowe - jesli kupi się kosztorys do stanu surowego to czy zostanie to później odjęte od ceny projektu? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 Witam. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dot. projektu Carmen na adres dominik.wvz@gmail.com Pytanie dodatkowe - jesli kupi się kosztorys do stanu surowego to czy zostanie to później odjęte od ceny projektu? Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Kosztorys dla projektu jest dodatkowo płatny – jego cena nie będzie odliczona od ceny projektu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 Witam, Jaki jest koszt dostosowania projektu z fundamentami na terenie zabudowy o trzeciej kategorii szkód górniczych. Czy projekt przewiduje ogrzewanie podłogowe gazowe? Czy jest możliwość przesunięcia garazu do tyłu o jakies 2 m? tak aby wejście do domu od ogrodzenia było załóżmy 4m a do bramy garażowej 6m? Dziękuję i proszę o informację ile takie adaptacje by kosztowały? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 Witam, Jaki jest koszt dostosowania projektu z fundamentami na terenie zabudowy o trzeciej kategorii szkód górniczych. Czy projekt przewiduje ogrzewanie podłogowe gazowe? Czy jest możliwość przesunięcia garazu do tyłu o jakies 2 m? tak aby wejście do domu od ogrodzenia było załóżmy 4m a do bramy garażowej 6m? Dziękuję i proszę o informację ile takie adaptacje by kosztowały? Witam Proszę o kontakt bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl - udzielą Panu odpowiedzi na powyższe zapytania. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Witam, Jaki jest koszt dostosowania projektu z fundamentami na terenie zabudowy o trzeciej kategorii szkód górniczych. Czy projekt przewiduje ogrzewanie podłogowe gazowe? Czy jest możliwość przesunięcia garazu do tyłu o jakies 2 m? tak aby wejście do domu od ogrodzenia było załóżmy 4m a do bramy garażowej 6m? Dziękuję i proszę o informację ile takie adaptacje by kosztowały? Witam Proszę o kontakt bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl - udzielą Panu odpowiedzi na powyższe zapytania. Pozdrawiam Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres d4rk89@gmail.comDziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres d4rk89@gmail.com Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agata Posted October 1, 2017 Report Share Posted October 1, 2017 Witam. Jesteśmy bardzo zainteresowani państwa projektem. Chcielibyśmy jednak zamienić garaż jednostanowiskowy na dwustanowiskowy oraz zmienić taras nad garażem na dach. Czy proponowane zmiany byłyby możliwe do przeprowadzenia oraz jeśli tak to czy należy je zlecić państwu czy architektowi na etapie adaptacji projektu. Dziękuje za odpowiedz. Proszę rownież o przesłanie szczegółowych rysunków/rzutów na adres agatadziewulska@poczta.onet.pl Agata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Witam. Jesteśmy bardzo zainteresowani państwa projektem. Chcielibyśmy jednak zamienić garaż jednostanowiskowy na dwustanowiskowy oraz zmienić taras nad garażem na dach. Czy proponowane zmiany byłyby możliwe do przeprowadzenia oraz jeśli tak to czy należy je zlecić państwu czy architektowi na etapie adaptacji projektu. Dziękuje za odpowiedz. Proszę rownież o przesłanie szczegółowych rysunków/rzutów na adres agatadziewulska@poczta.onet.pl Agata Witam Proszę o bezpośredni kontakt z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Szymon Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami na maila szymon.myszor@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 2, 2018 Report Share Posted February 2, 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami na maila szymon.myszor@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michał Posted March 1, 2018 Report Share Posted March 1, 2018 Jestem zainteresowany tym projektem, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami na adres mkaminski1977@gmail.com Z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 1, 2018 Report Share Posted March 1, 2018 Jestem zainteresowany tym projektem, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami na adres mkaminski1977@gmail.com Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ALEX Posted March 1, 2018 Report Share Posted March 1, 2018 Witam, poproszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu Carmen na adres: sann-pol@wp.pl i mam jeszcze pytanie czy będzie się w nich zawierało zestawienie materiałów do stanu surowego ? Rewelacyjny projekt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 Witam, poproszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu Carmen na adres: sann-pol@wp.pl i mam jeszcze pytanie czy będzie się w nich zawierało zestawienie materiałów do stanu surowego ? Rewelacyjny projekt Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Oczywiście będzie tam również zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ALEX Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 Mogę prosić o wysłanie jeszcze raz, nic do mnie nie dotarło. Witam, poproszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu Carmen na adres: sann-pol@wp.pl i mam jeszcze pytanie czy będzie się w nich zawierało zestawienie materiałów do stanu surowego ? Rewelacyjny projekt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 Mogę prosić o wysłanie jeszcze raz, nic do mnie nie dotarło. Witam, poproszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu Carmen na adres: sann-pol@wp.pl i mam jeszcze pytanie czy będzie się w nich zawierało zestawienie materiałów do stanu surowego ? Rewelacyjny projekt Witam Materiały wysłane ponownie - zawierają one zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 ALEX, dnia 05 Marz 2018 - 11:24 AM, napisał: Mogę prosić o wysłanie jeszcze raz, nic do mnie nie dotarło. Witam, poproszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu Carmen na adres: sann-pol@wp.pl i mam jeszcze pytanie czy będzie się w nich zawierało zestawienie materiałów do stanu surowego ? Rewelacyjny projekt Witam Materiały wysłane ponownie - zawierają one zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Otrzymaliśmy komunikat zwrotny, że podane konto mailowe jest zablokowane lub nieaktywne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ALEX Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 ALEX, dnia 05 Marz 2018 - 11:24 AM, napisał: Otrzymaliśmy komunikat zwrotny, że podane konto mailowe jest zablokowane lub nieaktywne. w takim razie poproszę na krzys8801@wp.pl lub buczoprzygoda@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 w takim razie poproszę na krzys8801@wp.pl lub buczoprzygoda@gmail.com wysłane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Milena Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres milena04@wp.pl ? Dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 5 godzin temu, Gość Milena napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres milena04@wp.pl ? Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Darek Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 Witam. Czy można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych projektu, wymiary i kosztorys na e-mail: lamchork@poczta.onet.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 14 godzin temu, Gość Darek napisał: Witam. Czy można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych projektu, wymiary i kosztorys na e-mail: lamchork@poczta.onet.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marzpop@autograf.pl Posted March 23, 2019 Report Share Posted March 23, 2019 Witam. Proszę o informacje gdzie można obejrzeć "na żywo" wybudowany dom (niezależnie, która wersja projektu). Adres e-mail: marzpop@autograf.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 24, 2019 Report Share Posted March 24, 2019 14 godzin temu, Gość marzpop@autograf.pl napisał: Witam. Proszę o informacje gdzie można obejrzeć "na żywo" wybudowany dom (niezależnie, która wersja projektu). Adres e-mail: marzpop@autograf.pl Dzień dobry, nie posiadamy takich informacji. Może któryś z inwestorów odezwie się do Pana za pomocą forum. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts