Redaktor Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Projekt domu Kordelia Szczegółowy opis projektu domu Kordelia znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/kordelia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WOJCIECH Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 WITAM, KIEDY ZAPREZENTUJĄ PAŃSTWO WIZUALIZACJĘ WNĘTRZ PROJEKTU KORDELIA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 WITAM, KIEDY ZAPREZENTUJĄ PAŃSTWO WIZUALIZACJĘ WNĘTRZ PROJEKTU KORDELIA Witam, W przyszłym tygodniu na naszej stronie internetowej będzie dostępna wizualizacja wnętrza głównej sypialni. Projekt Kordelia jest podobny do projektu Ofelia, dla którego mamy już opracowane wizualizacje wnętrz. Zapraszam więc również do zapoznania się z nimi. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomek Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Witam, Czy jest może dostępna wersja domu w zabudowie bliźniaczej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Witam, Czy jest może dostępna wersja domu w zabudowie bliźniaczej? Witam Aby zrealizować dom Kordelia w zabudowie bliźniaczej należy połączyć ze sobą dwie wersje projektu - podstawową i odbicie lustrzane. Do każdej z nich należy zakupić oddzielną dokumentację. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Przemek Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Witam. Kiedy można spodziewać się podania kosztorysu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Witam. Kiedy można spodziewać się podania kosztorysu? Witam Kosztorys powinien być dostępny w drugiej połowie kwietnia. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomaszem Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Witam prosił bym o dokładne wymiary pomieszczeń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Witam Proszę o podanie adresu mailowego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomaszem Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Witam Proszę o podanie adresu mailowego. Pozdrawiam tomek.blyskawica@gmail.com Kornelia wersja lustrzana . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 tomek.blyskawica@gmail.com Kornelia wersja lustrzana . Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna K. Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Witam, Jeśli mogę to ja też proszę o przesłanie na maila dokładnych wymiarów pomieszczeń. Mój mail to monkasta@!wp.pl. Również Interesuję mnie wersja lustrzana. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Witam, Jeśli mogę to ja też proszę o przesłanie na maila dokładnych wymiarów pomieszczeń. Mój mail to monkasta@!wp.pl. Również Interesuję mnie wersja lustrzana. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 Witam,czy będzie dostępny orientacyjny kosztorys budowy tego pięknego domku?Jestem poważnie zainteresowana projektem.Czy ktoś buduje ten dom w woj.opolskim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 Witam,czy będzie dostępny orientacyjny kosztorys budowy tego pięknego domku?Jestem poważnie zainteresowana projektem.Czy ktoś buduje ten dom w woj.opolskim? Witam Kosztorys będzie dostępny najpóźniej w środę 22.04.2015r. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 Dzień dobry, czy kosztorys jest już dostępny? Prosiłbym również o przesłanie na maila rzutów z wymiarowaniem pomieszczeń. pawell_best@tlen.pl Pozdrawiam Paweł R. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Dzień dobry, czy kosztorys jest już dostępny? Prosiłbym również o przesłanie na maila rzutów z wymiarowaniem pomieszczeń. pawell_best@tlen.pl Pozdrawiam Paweł R. Witam Kosztorys jest już dostępny - z wycenami można zapoznać się w tabeli przy prezentacji projektu Kordelia https://www.dobredomy.pl/projekt/kordelia/ . Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamknietego na e-mail: kamil.cieslik@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamknietego na e-mail: kamil.cieslik@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest krystian Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamknietego na e-mail: krystiano2014@wp.pl i jaki jest koszt naniesienia zmian w projekcie odnośnie zmiany kata nachylenia dachu z 35 na 45 stopni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamknietego na e-mail: krystiano2014@wp.pl i jaki jest koszt naniesienia zmian w projekcie odnośnie zmiany kata nachylenia dachu z 35 na 45 stopni. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 Witam, mam dwa pytania czy istnieje możliwość poszerzenia domu o 1m oraz proszę o przesłanie rys wraz z zestawieniami materiałowymi na adres lukashe@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Witam, mam dwa pytania czy istnieje możliwość poszerzenia domu o 1m oraz proszę o przesłanie rys wraz z zestawieniami materiałowymi na adres lukashe@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Budynek można na etapie adaptacji projektu poszerzyć. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krzysztof Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamkniętego na e-mail: staman@icpnet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamkniętego na e-mail: staman@icpnet.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts