Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Kordelia

Redaktor
 Share

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

WITAM, KIEDY ZAPREZENTUJĄ PAŃSTWO WIZUALIZACJĘ WNĘTRZ PROJEKTU KORDELIA

Witam,

W przyszłym tygodniu na naszej stronie internetowej będzie dostępna wizualizacja wnętrza głównej sypialni.

Projekt Kordelia jest podobny do projektu Ofelia, dla którego mamy już opracowane wizualizacje wnętrz. Zapraszam więc również do zapoznania się z nimi.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Guest Anna K.

Witam,

Jeśli mogę to ja też proszę o przesłanie na maila dokładnych wymiarów pomieszczeń. Mój mail to monkasta@!wp.pl.

Również Interesuję mnie wersja lustrzana.

Pozdrawiam.

Guest Gość

Witam,czy będzie dostępny orientacyjny kosztorys budowy tego pięknego domku?Jestem poważnie zainteresowana projektem.Czy ktoś buduje ten dom w woj.opolskim?

Guest Gość

Dzień dobry, czy kosztorys jest już dostępny? Prosiłbym również o przesłanie na maila rzutów z wymiarowaniem pomieszczeń. pawell_best@tlen.pl

Pozdrawiam

Paweł R.

Dzień dobry, czy kosztorys jest już dostępny? Prosiłbym również o przesłanie na maila rzutów z wymiarowaniem pomieszczeń. pawell_best@tlen.pl Pozdrawiam Paweł R.

Witam

Kosztorys jest już dostępny - z wycenami można zapoznać się w tabeli przy prezentacji projektu Kordelia https://www.dobredomy.pl/projekt/kordelia/ .

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Guest Gość

Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamknietego na e-mail: kamil.cieslik@gmail.com

• 3 weeks later...
Guest krystian

Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamknietego na e-mail: krystiano2014@wp.pl i jaki jest koszt naniesienia zmian w projekcie odnośnie zmiany kata nachylenia dachu z 35 na 45 stopni.

Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamknietego na e-mail: krystiano2014@wp.pl i jaki jest koszt naniesienia zmian w projekcie odnośnie zmiany kata nachylenia dachu z 35 na 45 stopni.

Witam

Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 5 weeks later...
Guest Łukasz

Witam,

mam dwa pytania czy istnieje możliwość poszerzenia domu o 1m oraz proszę o przesłanie rys wraz z zestawieniami materiałowymi na adres lukashe@o2.pl

Guest Krzysztof

Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamkniętego na e-mail: staman@icpnet.pl