Guest piotr Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Dzień dobry, zastanawiam się nad wyborem projektu między Atreuszem Małym II a Atreuszem Nowym II, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tych projektów, zestawienia materiałów, wstępnych kosztorysów. Mój adres e-mail: piotrpakulski@poczta.fm. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Dzień dobry, zastanawiam się nad wyborem projektu między Atreuszem Małym II a Atreuszem Nowym II, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tych projektów, zestawienia materiałów, wstępnych kosztorysów. Mój adres e-mail: piotrpakulski@poczta.fm. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciej krawiec Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 witam. Jestem bardzo zainteresowany zakupem tego projektu u Państwa.czy mogę liczyć na przesłanie do mnie rzutów w pdf fundamentów,parteru,poddasza i dachu?i czy jest możliwość zmiany stropu na teriva?jeżeli tak,to tez bym prosił o przesłanie rzutu teriva na meila pod adres maciej@ois.com.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 witam. Jestem bardzo zainteresowany zakupem tego projektu u Państwa.czy mogę liczyć na przesłanie do mnie rzutów w pdf fundamentów,parteru,poddasza i dachu?i czy jest możliwość zmiany stropu na teriva?jeżeli tak,to tez bym prosił o przesłanie rzutu teriva na meila pod adres maciej@ois.com.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmiany technologii wykonania stropu można dokonać na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted April 7, 2019 Report Share Posted April 7, 2019 Dzień dobry, zastanawiam się nad wyborem projektu między Atreuszem Małym II a Atreuszem Nowym II, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tych projektów, zestawienia materiałów, wstępnych kosztorysów. Mój adres e-mail: pawellowu@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 7, 2019 Report Share Posted April 7, 2019 1 godzinę temu, Gość Paweł napisał: Dzień dobry, zastanawiam się nad wyborem projektu między Atreuszem Małym II a Atreuszem Nowym II, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tych projektów, zestawienia materiałów, wstępnych kosztorysów. Mój adres e-mail: pawellowu@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gen_marchewa Posted November 18, 2019 Report Share Posted November 18, 2019 Witam czy mogę prosić o szczegółowo zwymiarowane rysunki dla domu Atreusz Mały II oraz zestawienie materiałów. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 8 godzin temu, gen_marchewa napisał: Witam czy mogę prosić o szczegółowo zwymiarowane rysunki dla domu Atreusz Mały II oraz zestawienie materiałów. Pozdrawiam Dzień dobry, proszę podać adres e-mail. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gen_marchewa Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 adrian_palaszewski@hotmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 6 godzin temu, gen_marchewa napisał: adrian_palaszewski@hotmail.com materiały zostały wysłane, Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Projekt Posted February 24, 2020 Report Share Posted February 24, 2020 Witam jestem zainteresowana tym projektem poproszę o przesłanie więcej szczegółów, zestawienia materiałów, wstępnych kosztorysów (bezpłatnych materialow )) na kinga-szablowska@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 24, 2020 Report Share Posted February 24, 2020 4 godziny temu, Gość Projekt napisał: Witam jestem zainteresowana tym projektem poproszę o przesłanie więcej szczegółów, zestawienia materiałów, wstępnych kosztorysów (bezpłatnych materialow )) na kinga-szablowska@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dobre Domy Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Atreusz lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/805555100352695 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts