Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 months later...
  • Odpowiedzi 77
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość acosmetica
Napisano

Witam,interesuje mnie ten projekt,proszę powiedzieć kiedy będą dostępne szczegółowe wymiary,przekroje?pozdrawiam

Napisano

Witam,interesuje mnie ten projekt,proszę powiedzieć kiedy będą dostępne szczegółowe wymiary,przekroje?pozdrawiam

Witam

Projekt Beat I aktualnie jest koncepcją - oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do niego wynosi około  6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu szczegółowej dokumentacji dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu.

Pozdrawiam

• 9 months later...
Napisano

witam,

bardzo proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń na adres e.wieckowska@op.pl.

dziękuję

• 2 weeks later...
Napisano

witam.    czy mógłbym prosic o wysłanie szczegułowych wymiarów pomieszczeń plus przekruj na adres  tomek8581@wp.pl   dziekuję.

• 3 weeks later...
Napisano

Witam serdecznie, czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń na adres kol.mart@hotmail.com

Dziękuję

• 3 weeks later...
Napisano

Witam, czy istnieje wersja tego projektu z garażem dwustanowiskowym i czy ewentualnie istnieje możliwość przeprojektowania wersji I tak aby ten garaż otrzymać mam na myśli np. wydłużenie budynku o 2m?

Napisano

Witam, czy istnieje wersja tego projektu z garażem dwustanowiskowym i czy ewentualnie istnieje możliwość przeprojektowania wersji I tak aby ten garaż otrzymać mam na myśli np. wydłużenie budynku o 2m?

Witam

W swojej ofercie aktualnie nie posiadamy domu Beta w wersji z garażem dwustanowiskowym. Można jednak na etapie adaptacji projektu, przy współpracy ze swoim architektem, poszerzyć garaż na dwustanowiskowy.

Pozdrawiam

• 5 weeks later...
Gość michał
Napisano

witam. chciałbym poprosic o rysunki szczegółowe projektu beta I. na adres mailowy m.przybyla07@gmail.com

• 2 weeks later...
Gość sandrek
Napisano

Witam. Mógłbym prosić o wysłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń na adres sandrek30@o2.pl ? Pozdrawiam:)

Napisano

Witam. Mógłbym prosić o wysłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń dla domu BETA I na adres marcus7@wp.pl ? Pozdrawiam:)

• 1 month later...
Napisano

Witam. Mógłbym prosić o wysłanie szczegółowych wymiarów pomieszczen na adres konradczech89@gmail.com

• 2 months later...
Napisano

Witam.

Mogłabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych dla domu BETA I na adres: syla.skok@wp.pl ?

Co znaczy strop mieszany? Czy jest możliwość zmiany na strop monolityczny?

W zakładce nie mogę otworzyć przekroju, prosiłabym również o rysunek.

Pozdrawiam:)

Napisano

Witam. Mogłabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych dla domu BETA I na adres: syla.skok@wp.pl ? Co znaczy strop mieszany? Czy jest możliwość zmiany na strop monolityczny? W zakładce nie mogę otworzyć przekroju, prosiłabym również o rysunek. Pozdrawiam:)

Witam

Materiały dla projektu prześlemy w dniu dzisiejszym.

W projekcie przewidziany jest strop gęstożebrowy Teriva, kawałkiem płyta monolityczna.

Na etapie adaptacji projektu można jednak dokonać zmiany technologii wykonania stropu.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Agnieszka
Napisano

Witam. Bardzo ciekawy projekt - zastanawiamy się z mężem nad zakupem. Czy mogłabym prosić o bardziej szczegółowe dane odnośnie pomieszczeń, zwłaszcza poddasza? Adres e-mail: aga.marchel@tlen.pl

Napisano

Witam. Bardzo ciekawy projekt - zastanawiamy się z mężem nad zakupem. Czy mogłabym prosić o bardziej szczegółowe dane odnośnie pomieszczeń, zwłaszcza poddasza? Adres e-mail: aga.marchel@tlen.pl

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam