Dobre Domy Posted December 15, 2016 Report Posted December 15, 2016 Witam, proszę o przesłanie wszystkich dostępnych informacji dotyczących materiałów, kosztorysu, rysunków dostępnych przed zakupem projektu na adres lideczkapl@o2.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Jacek Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 Witam, jestem zainteresowany zakupem Państwa projektu. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres jot1990@wp.plZ góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted December 30, 2016 Report Posted December 30, 2016 Witam, jestem zainteresowany zakupem Państwa projektu. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres jot1990@wp.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest Sebastian Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych dotyczących projektu (Dalila) na adres - klubix36@gmail.com. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych dotyczących projektu (Dalila) na adres - klubix36@gmail.com. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Supero Posted July 25, 2017 Report Posted July 25, 2017 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu projekty Dariusz Mały na adres anubis1986@tlen.pl Quote
Dobre Domy Posted July 26, 2017 Report Posted July 26, 2017 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu projekty Dariusz Mały na adres anubis1986@tlen.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Krzysztof Tomasik Posted August 10, 2017 Report Posted August 10, 2017 Witam, jestem zainteresowany zakupem Państwa projektu DARIUSZ II. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami i szacowanym czasem realizacji) dotyczących tego projektu na adres e-mail: krzysztof.tomasik@interia.pl. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam . Quote
Dobre Domy Posted August 11, 2017 Report Posted August 11, 2017 Witam, jestem zainteresowany zakupem Państwa projektu DARIUSZ II. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami i szacowanym czasem realizacji) dotyczących tego projektu na adres e-mail: krzysztof.tomasik@interia.pl. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam . Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Pozdrawiam Posted August 15, 2017 Report Posted August 15, 2017 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu projekty Dariusz 2 na adres dominik.sek@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted August 15, 2017 Report Posted August 15, 2017 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu projekty Dariusz 2 na adres dominik.sek@gmail.com Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Quote
Guest Lechu Posted August 29, 2017 Report Posted August 29, 2017 Witam .Proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu projektu oraz planu z wymiarami na adres leszekzgodka82@wp.pl pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Witam .Proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu projektu oraz planu z wymiarami na adres leszekzgodka82@wp.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kamila Posted January 24, 2018 Report Posted January 24, 2018 Witam. Czy można prosić o rysunki z dokładnymi wymiarami pomieszczeń? grosskamila@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted January 25, 2018 Report Posted January 25, 2018 Witam. Czy można prosić o rysunki z dokładnymi wymiarami pomieszczeń? grosskamila@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Robert Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Witam. Czy można prosić o rysunki z dokładnymi wymiarami pomieszczeń? Proszę o wysyłkę na dommarzenpniewo@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Witam. Czy można prosić o rysunki z dokładnymi wymiarami pomieszczeń? Proszę o wysyłkę na dommarzenpniewo@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Katarzyna Posted April 15, 2018 Report Posted April 15, 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu Dariusz II. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres katarzynadobosz@o2.pl. W przypadku chęci wprowadzenia zmian do projektu i jego zakupu (miasto Rzeszów), gdzie możemy się z mężem udać, aby takowych dokonać?Bardzo dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu Dariusz II. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres katarzynadobosz@o2.pl. W przypadku chęci wprowadzenia zmian do projektu i jego zakupu (miasto Rzeszów), gdzie możemy się z mężem udać, aby takowych dokonać? Bardzo dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmiany na projekt można nanieść w ramach adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Listę naszych przedstawicieli, którzy oferują również tego typu usługi znajdzie Pani tutaj: https://www.dobredomy.pl/o-nas/nasi-przedstawiciele/ (podział województwami). Pozdrawiam Quote
Guest tomo Posted January 22, 2019 Report Posted January 22, 2019 Witam, jestem zainteresowany zakupem Państwa projektu. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres smok55@vp.pl Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 22, 2019 Report Posted January 22, 2019 33 minuty temu, Gość tomo napisał: Witam, jestem zainteresowany zakupem Państwa projektu. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres smok55@vp.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Quote
Guest Radosław Sikora Posted March 10, 2019 Report Posted March 10, 2019 Witam. Czy można przesłać dokładne rysunki projektu DARIUSZ II.Jestem zainteresowany tym projektem oraz mam pytanie? Czy na parterze jest możliwa zamiana okna z spiżarni do wc gdyż chciałbym mieć okno w wc a niekoniecznie w spiżarni. pozdrawiam.Adres e mail SIKORECZEK83@WP.PL Quote
Dobre Domy Posted March 10, 2019 Report Posted March 10, 2019 14 minut temu, Gość Radosław Sikora napisał: Witam. Czy można przesłać dokładne rysunki projektu DARIUSZ II.Jestem zainteresowany tym projektem oraz mam pytanie? Czy na parterze jest możliwa zamiana okna z spiżarni do wc gdyż chciałbym mieć okno w wc a niekoniecznie w spiżarni. pozdrawiam.Adres e mail SIKORECZEK83@WP.PL Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Można wprowadzić taką zmianę do projektu- tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts