Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Dariusz II

Redaktor
 Share

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

czy ktoś budował ten dom? Pozdrawiam
Witam. Wlasnie jestesmy na etapie adaptacji projektu. Czy ktos jeszcze zdecydowal sie na budowe tego domu?  Pozdrawiam

WitamMy z mężem zdecydowalismy sie na ten projekt, ale w wersji z wykuszą. Planujemy zaczac budowe w polowie marca 2015. Wszystkie "formalnosci mamy juz zalatwione.(jesli bedzie potrzebna pomoc prosze smialo pisac, chetnie pomoge:)Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Guest amadzia

Witam. My też chcemy wybudawać ten dom ale dopiero w 2016 roku, także proszę o wpisy odnośnie Waszych kosztów itd, gdyż jeżeli chodzi o ten projekt to nic w necie nie ma, byłabym bardzo wdzięczna :)

Guest amadzia5

Witam

Odpowiedź wraz z rysunkami prześlemy najpóźniej w dniu jutrzejszym na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

Witam. ja równiż poprosze o wysłanie na adres: magda.muzeum@wp.pl

Lecz chciałabym do tego powiększyć domek o wykusz :) czy w takim razie dadzą Państwo coś wykombinować aby powieszchnia odpowiadała wymogom MDM ?

Dziekuję

Witam. ja równiż poprosze o wysłanie na adres: magda.muzeum@wp.pl

Lecz chciałabym do tego powiększyć domek o wykusz :) czy w takim razie dadzą Państwo coś wykombinować aby powieszchnia odpowiadała wymogom MDM ?

Dziekuję

Witam

Zapytanie przesłałam do architektów - odpowiedź otrzyma Pani na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest Grzegorz

witam, proszęo o rysunki z wymiarami, jesli to mozliwe to zestawienie materiałow i bardzo mi zależy na innym rozmieszczeniu ścianek działowych parteru- czy jest możliwość zrobienia małego pokoju na parterze_pytanie do architektów ( adres e-mail: grzesjack@wp.pl)

witam, proszęo o rysunki z wymiarami, jesli to mozliwe to zestawienie materiałow i bardzo mi zależy na innym rozmieszczeniu ścianek działowych parteru- czy jest możliwość zrobienia małego pokoju na parterze_pytanie do architektów ( adres e-mail: grzesjack@wp.pl)

Witam

Odpowiedź prześlemy najpóźniej w dniu jutrzejszym

Pozdrawiam