Redaktor Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2014 Projekt domu Justynian Mały II Szczegółowy opis projektu domu Justynian Mały II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/justynianMalyII Link do projektu: Projekt Justynian Mały II Cytuj
Gość JustynaML Napisano 24 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2014 Witam, Jestem zainteresowana projektem - kiedy można liczyć na choć orientacyjny kosztorys? Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2014 Witam, Jestem zainteresowana projektem - kiedy można liczyć na choć orientacyjny kosztorys? Witam W tym tygodniu zlecimy wykonanie wycen kosztorysowych dla domu Justynian Mały II. Zatem w pierwszej połowie września powinniśmy już mieć opracowania. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2014 Witam, Jestem zainteresowana projektem - kiedy można liczyć na choć orientacyjny kosztorys? Witam W tym tygodniu zlecimy wykonanie wycen kosztorysowych dla domu Justynian Mały II. Zatem w pierwszej połowie września powinniśmy już mieć opracowania. Pozdrawiam. Dziękuję za odpowiedź i czekam z niecierpliwością na kosztorys:) Cytuj
Gość Gość Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2014 Witam, Jestem zainteresowana projektem - kiedy można liczyć na choć orientacyjny kosztorys? Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2014 Witam, Jestem zainteresowana projektem - kiedy można liczyć na choć orientacyjny kosztorys? Witam Wyceny kosztorysowe dla domu Justynian Mały II znajdują się przy prezentacji projektu pod adresem https://www.dobredomy.pl/projekt/justynianMalyII/ Pozdrawiam Cytuj
Gość Szymon Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 witam mam pytanie czy ten projekt można by było narysować z stropem gęstożebrowym ???? Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2015 witam mam pytanie czy ten projekt można by było narysować z stropem gęstożebrowym ???? Witam, W projekcie przewidziano zastosowanie stropu gęstożebrowego- Teriva. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2015 Witam, jaki strop przewidzianoo nad garażem? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2015 Witam, jaki strop przewidzianoo nad garażem? Witam Nad garażem zaprojektowano strop lekki z płyt G-K na ruszcie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Beata Napisano 19 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2015 Witam Czy ktoś z państwa buduje już ten dom ? Cytuj
Gość Monika Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2015 Witam, Czy ktoś z Państwa buduje ten dom? Zastanawiamy się nad zakupem projektu, chcielibyśmy zobaczyć zdjęcia z realizacji. Budowę będziemy rozpoczynać na wiosnę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2015 Witam. Rozważam zakup tego projektu. Mam jednak pytania: (1) czy jest możliwa rezygnacja z kominka na tarasie? (2) Czy istnieje możliwość połączenia pomieszczeń zaprojektowanych jako garderoba i wc i uzyskanie w ten sposób większe garderoby? i najważniejsze pytanie (3) czy istnieje możliwość zaprojektowania do tej wersji domu, dachu czterospadowego? Pozdrawiam serdecznie oczekując jednocześnie na odpowiedzi do Państwa. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2015 Witam. Rozważam zakup tego projektu. Mam jednak pytania: (1) czy jest możliwa rezygnacja z kominka na tarasie? (2) Czy istnieje możliwość połączenia pomieszczeń zaprojektowanych jako garderoba i wc i uzyskanie w ten sposób większe garderoby? i najważniejsze pytanie (3) czy istnieje możliwość zaprojektowania do tej wersji domu, dachu czterospadowego? Pozdrawiam serdecznie oczekując jednocześnie na odpowiedzi do Państwa. Witam. Odpowiedzi na pytania poniżej: • czy jest możliwa rezygnacja z kominka na tarasie? TAK • Czy istnieje możliwość połączenia pomieszczeń zaprojektowanych jako garderoba i wc i uzyskanie w ten sposób większe garderoby? TAK • czy istnieje możliwość zaprojektowania do tej wersji domu, dachu czterospadowego? TAK Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Państwa architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Na zmianę kształtu dachu wystawimy bezpłatną zgodę, na pozostałe zmiany nie muszą mieć Państwo dodatkowej zgody. Pozdrawiam Cytuj
Gość Megan Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2016 Witam.Chciałabym dokonać zmian w projekcie ale nie wiem czy są możliwe. Tj. poszerzyć dom o ok. metr aby powiększyć salon, jadalnie i kuchnie. Przenieść kominek na tę samą ścianę lecz po drugiej stronie telewizora. I zastanawiam się gdzie można tutaj zmieścić schody na poddasze ale nie kosztem pomieszczenia? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2016 Witam.Chciałabym dokonać zmian w projekcie ale nie wiem czy są możliwe. Tj. poszerzyć dom o ok. metr aby powiększyć salon, jadalnie i kuchnie. Przenieść kominek na tę samą ścianę lecz po drugiej stronie telewizora. I zastanawiam się gdzie można tutaj zmieścić schody na poddasze ale nie kosztem pomieszczenia? Pozdrawiam Witam Zaproponowane zmiany technicznie możliwe są do zrealizowania - najlepiej na etapie adaptacji projektu. Co do schodów - polecam podejrzeć rozwiązanie w domu Justynian Mały II z poddaszem https://www.dobredomy.pl/projekt/justynianMalyIIp/ Pozdrawiam Cytuj
Gość Aneta Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2016 Witam Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami projektu oraz zestawienie materiałów na adres anwojda@op.pl Dziękuje pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2016 Witam, Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość ROBERT Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2016 witam,czy ktoś buduje ten dom?rozpoczynam budowę,czekam na pozwolenie ze starostwa,byłbym zainteresowany kontaktem z kimś kto jest...dalej z budową...?rw68@onet.eu Cytuj
Gość Marysia Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2016 Witam chciałabym dowiedzieć sie jakieś jest przewidziane ogrzewanie w tym domu? Czy piec na ekoegroszek z podajnikiem jest możliwy? Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2016 Witam chciałabym dowiedzieć sie jakieś jest przewidziane ogrzewanie w tym domu? Czy piec na ekoegroszek z podajnikiem jest możliwy? WITAM W PROJEKCIE PRZEWIDZIANO OGRZEWANIE GAZOWE. ABY ZASTOSOWAĆ PIEC NA EKOGROSZEK SUGERUJEMY WYDŁUŻENIE GARAŻU I PRZENIESIENIE NA JEGO TYŁY WIĘKSZEJ KOTŁOWNI. POZDRAWIAM Cytuj
Gość Marysia Napisano 13 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2016 Witam chciałabym dowiedzieć sie jakieś jest przewidziane ogrzewanie w tym domu? Czy piec na ekoegroszek z podajnikiem jest możliwy? WITAM W PROJEKCIE PRZEWIDZIANO OGRZEWANIE GAZOWE. ABY ZASTOSOWAĆ PIEC NA EKOGROSZEK SUGERUJEMY WYDŁUŻENIE GARAŻU I PRZENIESIENIE NA JEGO TYŁY WIĘKSZEJ KOTŁOWNI. POZDRAWIAM Rozumie, czy w takim razie ta zmianę mozemy nanieść sami w ramach adaptacji czy potrzebę jest dodatkowe pozwolenie od państwa? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2016 Rozumie, czy w takim razie ta zmianę mozemy nanieść sami w ramach adaptacji czy potrzebę jest dodatkowe pozwolenie od państwa? Witam Zmiany można nanieść w ramach adaptacji projektu, nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zuzanna Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami projektu oraz zestawienie materiałów na adres zuzetka1@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi