Guest M i N Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Dzień dobry, my również jestesmy zainteresowani zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : mdt.marcindudektarasy@Gmail.com Z góry dziekujemy i pozdrawiamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Dzień dobry, my również jestesmy zainteresowani zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : mdt.marcindudektarasy@Gmail.com Z góry dziekujemy i pozdrawiamy Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gabriela Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Witam, Jestem zainteresowana zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę również o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres gabrielasierant@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 Witam, Jestem zainteresowana zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę również o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres gabrielasierant@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gris Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Dzień dobry, my również jestesmy zainteresowani zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres :grzegorzprzybyła@vp.pl Z góry dziekuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Dzień dobry, my również jestesmy zainteresowani zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres :grzegorzprzybyła@vp.pl Z góry dziekuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jolanta Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Ambrozja Nowa. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentacje proszę przesłać na adres: jolanta.jedrzejczyk@hotmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Ambrozja Nowa. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentacje proszę przesłać na adres: jolanta.jedrzejczyk@hotmail.com Dzień dobry, Koszty budowy są określone na stronie internetowej w formie tabeli. Bezpłatnie udostępniamy zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunki szczegółowe - wysyłam wymienione pliki na wskazany adres. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamil Posted November 16, 2017 Report Share Posted November 16, 2017 Witam czy cena kosztorysu uwzględnia juz działkę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 16, 2017 Report Share Posted November 16, 2017 Witam czy cena kosztorysu uwzględnia juz działkę? Witam Wycena kosztorysowa dotyczy tylko samego budynku, koszt zakupu działki należy doliczyć dodatkowo. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Dzień dobry jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunki szczegółowe w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : mateusz.pluwak@poczta.fm Z góry dziekuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Dzień dobry jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunki szczegółowe w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : mateusz.pluwak@poczta.fm Z góry dziekuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted February 3, 2018 Report Share Posted February 3, 2018 Witam , czy moglbym prosic o wyslanie szczegolowego rzutu fundamentow. Adres: mateusz.pluwak@poczta.fm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 Witam , czy moglbym prosic o wyslanie szczegolowego rzutu fundamentow. Adres: mateusz.pluwak@poczta.fm Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomek Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Witam , czy moglbym prosic o wyslanie szczegolowego rzutu fundamentow. Adres: mateusz.pluwak@poczta.fm Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam witam czy buduje ktoś ten dom w małopolsce ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomek Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 witam ,czy buduje ktoś ten dom w małopolsce lub podkarpaciu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Edward Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 Dzień dobry również jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunki szczegółowe w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres :sadlowski.edward@op.pl Z góry dziekuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 Dzień dobry również jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunki szczegółowe w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres :sadlowski.edward@op.pl Z góry dziekuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Edward Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 Dzień dobry również jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunki szczegółowe w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres :sadlowski.edward@op.pl Z góry dziekuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 Dzień dobry również jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunki szczegółowe w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres :sadlowski.edward@op.pl Z góry dziekuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest agnieszka Posted August 27, 2018 Report Share Posted August 27, 2018 my budujemy w malopolsce okolice Nowego sacza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aga Posted August 27, 2018 Report Share Posted August 27, 2018 witam ,czy buduje ktoś ten dom w małopolsce lub podkarpaciu ? okolice nowego sacza malopolska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomek Posted August 30, 2018 Report Share Posted August 30, 2018 witam ,czy buduje ktoś ten dom w małopolsce lub podkarpaciu ? okolice nowego sacza malopolska mozna prosic adres na maila ja jestem z wojnicza i zamierzamy tez go budowac a chcielibysmy zobaczyc na zywo ;) tomgaw2@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Malgorzata Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 my budujemy w malopolsce okolice Nowego sacza mozna prosic jakis kontakt do Ciebie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomek Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 my budujemy w malopolsce okolice Nowego sacza mozna prosić kontakt do Ciebie Agnieszko jestem z okolic sącza i tez mam w planie kupno tego projektu moj kontakt 884952321 a chciałbym zobaczyć go na żywo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts