Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiedy będzie dostępny projekt Ambrozja Nowa II ?

Witam

Projekt Ambrozja Nowa II aktualnie jest koncepcją. Termin oczekiwania na dokumentację do niego obecnie wynosi około 5 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt.

Pozdrawiam

• 5 months later...
Posted

Proszę o informację czy jest już dostępny projekt Ambrozja nowa II?

Witam

Projekt Ambrozja Nowa II aktualnie jest w fazie koncepcji. Czas oczekiwana na dokumentację do niego to obecnie około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt.

Pozdrawiam

• 3 months later...
Guest Gość
Posted

Witam,

mam pytanie o powierzchnię użytkową czy podane metraże na projekcie poszczególnych pomieszczeń są powierzchniami użytkowymi, jeśli nie to proszę o ich podanie. i czy istnieje mozliwość zamówienia projektu Abbrozja Nowa bez garażu.

Pozdrawiam

Posted

Witam, mam pytanie o powierzchnię użytkową czy podane metraże na projekcie poszczególnych pomieszczeń są powierzchniami użytkowymi, jeśli nie to proszę o ich podanie. i czy istnieje mozliwość zamówienia projektu Abbrozja Nowa bez garażu. Pozdrawiam

Witam,

Proszę o podanie adresu e-mail, na który będziemy mogli wysłać rysunki z wymiarmi i powierzchnimi pomieszczeń.

Wprawdzie nie posiadamy w tej chwili  gotowej wersji projektu bez garażu, ale możemy ją przygotować.

Pozdrawiam

Guest Gość
Posted

Witam jestem zainteresowany kupnem projektu Ambrozja Nowa w odbiciu lustrzanym,bardzo proszę o przesłanie kosztorysu i wymiaru pomieszczeń na adres : betonella@interia.pl Pozdrawiam Wojtek

Posted

Witam jestem zainteresowany kupnem projektu Ambrozja Nowa w odbiciu lustrzanym,bardzo proszę o przesłanie kosztorysu i wymiaru pomieszczeń na adres : betonella@interia.pl Pozdrawiam Wojtek

Dzień dobry! Wszystkie dostępne materiały wyślemy na podany adres. W naszej ofercie kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Może Pan kupić kosztorys na stan surowy zamknięty lub wykończony. Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Posted

Uprzejmie prosze o przeslanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztów na adres: piojak108@gmail.com

• 2 weeks later...
Guest Michał
Posted

Witam,

Jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę również o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres: michal.turkas@wp.pl

Dziękuje

Posted

Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę również o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres: michal.turkas@wp.pl Dziękuje

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest matti
Posted

Witam, jestem zintetreswoany kupnem projektu w odbiciu lustrzanym, prosze o przesłanie wszystkich darmowych materiałów (zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu) etc., na adres mateuusz@gmail.com

Posted

Witam, jestem zintetreswoany kupnem projektu w odbiciu lustrzanym, prosze o przesłanie wszystkich darmowych materiałów (zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu) etc., na adres mateuusz@gmail.com

Witam

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Gość
Posted

Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę również o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : k.banaszek@onet.pl

Pozdrawiam. Krzysiek

Posted

Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę również o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : k.banaszek@onet.pl Pozdrawiam. Krzysiek

Dzień dobry! W dniu dzisiejszym wyślemy do Pana zestawienie materiałów. Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest Paweł
Posted

Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : dusza.pawel@gmail.com Pozdrawiam Paweł

Posted

Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : dusza.pawel@gmail.com Pozdrawiam Paweł

Witam

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Marcin
Posted

Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : glab0000@vp.pl

Posted

Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : glab0000@vp.pl

Witam

Pozdrawiam

• 6 months later...
Guest Szymon
Posted

Również jestem zainteresowany zakupem, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Proszę przesłać na szsz92@onet.pl.

Pozdrawiam Szymon

Posted

Również jestem zainteresowany zakupem, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Proszę przesłać na szsz92@onet.pl. Pozdrawiam Szymon

Witam

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

Witam,

-czy jest możliwość adaptacji "strychu" nad garażem na pokój?

-czy na poddaszu sufit przewidziany jest w postaci płyty regipsowej czy zaprojetkowany jest drugi strop?

jeżeli także mógłbym prosić o kosztorys to proszę o przesłanie

mochelek@poczta.fm

pozdrawiam

Posted

Witam,

-czy jest możliwość adaptacji "strychu" nad garażem na pokój?

-czy na poddaszu sufit przewidziany jest w postaci płyty regipsowej czy zaprojetkowany jest drugi strop?

jeżeli także mógłbym prosić o kosztorys to proszę o przesłanie

mochelek@poczta.fm

pozdrawiam

Dzień dobry,

można zaadaptować strych na pokój, linią przerywaną zaznaczono przykładowe zagospodarowanie tej przestrzeni.

Sufit na poddaszu zaprojektowano z płyt g-k mocowanych na stelażu, konstrukcję stanowią jętki.

Zestawienie materiałów do stanu surowego zostało wysłane na podany adres. Pozdrawiam