Redaktor Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Projekt domu Ambrozja Nowa Szczegółowy opis projektu domu Ambrozja Nowa znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/ambrozjaInowa Link do projektu: Projekt Ambrozja Nowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Kiedy będzie dostępny projekt Ambrozja Nowa II ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Kiedy będzie dostępny projekt Ambrozja Nowa II ? Witam Projekt Ambrozja Nowa II aktualnie jest koncepcją. Termin oczekiwania na dokumentację do niego obecnie wynosi około 5 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Proszę o informację czy jest już dostępny projekt Ambrozja nowa II? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Proszę o informację czy jest już dostępny projekt Ambrozja nowa II? Witam Projekt Ambrozja Nowa II aktualnie jest w fazie koncepcji. Czas oczekiwana na dokumentację do niego to obecnie około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Witam, mam pytanie o powierzchnię użytkową czy podane metraże na projekcie poszczególnych pomieszczeń są powierzchniami użytkowymi, jeśli nie to proszę o ich podanie. i czy istnieje mozliwość zamówienia projektu Abbrozja Nowa bez garażu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Witam, mam pytanie o powierzchnię użytkową czy podane metraże na projekcie poszczególnych pomieszczeń są powierzchniami użytkowymi, jeśli nie to proszę o ich podanie. i czy istnieje mozliwość zamówienia projektu Abbrozja Nowa bez garażu. Pozdrawiam Witam, Proszę o podanie adresu e-mail, na który będziemy mogli wysłać rysunki z wymiarmi i powierzchnimi pomieszczeń. Wprawdzie nie posiadamy w tej chwili gotowej wersji projektu bez garażu, ale możemy ją przygotować. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Witam jestem zainteresowany kupnem projektu Ambrozja Nowa w odbiciu lustrzanym,bardzo proszę o przesłanie kosztorysu i wymiaru pomieszczeń na adres : betonella@interia.pl Pozdrawiam Wojtek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Witam jestem zainteresowany kupnem projektu Ambrozja Nowa w odbiciu lustrzanym,bardzo proszę o przesłanie kosztorysu i wymiaru pomieszczeń na adres : betonella@interia.pl Pozdrawiam Wojtek Dzień dobry! Wszystkie dostępne materiały wyślemy na podany adres. W naszej ofercie kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Może Pan kupić kosztorys na stan surowy zamknięty lub wykończony. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Uprzejmie prosze o przeslanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztów na adres: piojak108@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Uprzejmie prosze o przeslanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztów na adres: piojak108@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michał Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę również o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres: michal.turkas@wp.pl Dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę również o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres: michal.turkas@wp.pl Dziękuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest matti Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Witam, jestem zintetreswoany kupnem projektu w odbiciu lustrzanym, prosze o przesłanie wszystkich darmowych materiałów (zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu) etc., na adres mateuusz@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Witam, jestem zintetreswoany kupnem projektu w odbiciu lustrzanym, prosze o przesłanie wszystkich darmowych materiałów (zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu) etc., na adres mateuusz@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę również o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : k.banaszek@onet.pl Pozdrawiam. Krzysiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę również o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : k.banaszek@onet.pl Pozdrawiam. Krzysiek Dzień dobry! W dniu dzisiejszym wyślemy do Pana zestawienie materiałów. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : dusza.pawel@gmail.com Pozdrawiam Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : dusza.pawel@gmail.com Pozdrawiam Paweł Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : glab0000@vp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : glab0000@vp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Szymon Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 Również jestem zainteresowany zakupem, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Proszę przesłać na szsz92@onet.pl. Pozdrawiam Szymon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 Również jestem zainteresowany zakupem, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Proszę przesłać na szsz92@onet.pl. Pozdrawiam Szymon Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Luke Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Witam, -czy jest możliwość adaptacji "strychu" nad garażem na pokój? -czy na poddaszu sufit przewidziany jest w postaci płyty regipsowej czy zaprojetkowany jest drugi strop? jeżeli także mógłbym prosić o kosztorys to proszę o przesłanie mochelek@poczta.fm pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Witam, -czy jest możliwość adaptacji "strychu" nad garażem na pokój? -czy na poddaszu sufit przewidziany jest w postaci płyty regipsowej czy zaprojetkowany jest drugi strop? jeżeli także mógłbym prosić o kosztorys to proszę o przesłanie mochelek@poczta.fm pozdrawiam Dzień dobry, można zaadaptować strych na pokój, linią przerywaną zaznaczono przykładowe zagospodarowanie tej przestrzeni. Sufit na poddaszu zaprojektowano z płyt g-k mocowanych na stelażu, konstrukcję stanowią jętki. Zestawienie materiałów do stanu surowego zostało wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts