Dobre Domy Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Witam. Mogoł bym prosić o zarys specyfikacji stropu do projektu Amor III. Bartussss21@interia.pl Witam Zapytanie przekazuję do architektów - odpowiedź otrzyma Pan na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bartek Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 Dzien dobry. Mógł bym prosić któregoś z Szanownych Inewstorów projektu Amor III o informacji gdzie ów projekt jest realizowany bądź zdjęcia jak wygląda w realu? Jestem zainteresowany tym projektem, a zdjęcia poglądowe to tylko zdjęcia, możliwość obejrzenia go w rzeczywistości strasznie ułatwiło by mi dalsze podjęcie decyzji odnośnie zakupu projektu... Prosił bym o odpowiedź na adres mailowy Bartussss21@Interia.pl Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valentyna Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Dzien dobry. Mógł bym prosić któregoś z Szanownych Inewstorów projektu Amor III o informacji gdzie ów projekt jest realizowany bądź zdjęcia jak wygląda w realu? Jestem zainteresowany tym projektem, a zdjęcia poglądowe to tylko zdjęcia, możliwość obejrzenia go w rzeczywistości strasznie ułatwiło by mi dalsze podjęcie decyzji odnośnie zakupu projektu... Prosił bym o odpowiedź na adres mailowy Bartussss21@Interia.pl Pozdrawiam. sww2211@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Barbara Posted May 7, 2017 Report Share Posted May 7, 2017 Amor III projekt domu Witam. Projekt Amor III dostępny jest w naszej ofercie od 2011 roku i został już kilka razy zakupiony. Rysunki pokazowe przesyłam na podany adres mailowy. Pozdrawiam Witam również proszę o zdjęcia wybudowanego już projektu Amor III adres meilowy. b.mazur90@onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Barbara Posted May 7, 2017 Report Share Posted May 7, 2017 Dzien dobry. Mógł bym prosić któregoś z Szanownych Inewstorów projektu Amor III o informacji gdzie ów projekt jest realizowany bądź zdjęcia jak wygląda w realu? Jestem zainteresowany tym projektem, a zdjęcia poglądowe to tylko zdjęcia, możliwość obejrzenia go w rzeczywistości strasznie ułatwiło by mi dalsze podjęcie decyzji odnośnie zakupu projektu... Prosił bym o odpowiedź na adres mailowy Bartussss21@Interia.pl Pozdrawiam. b.mazur90@onet.pl również poproszę o zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Barbara M. Posted May 7, 2017 Report Share Posted May 7, 2017 Witam, czy już ktoś zakupił ten projekt ? Czy jest możliwość przesłania zdjęć w realu jak wygląda ten dom ? Bardzo ułatwi mi to podjęcie decyzji przed zakupem. Proszę o kontakt b.mazur90@onet.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest roma Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Dzień dobry. Bardzo proszę kogoś kto wybudował lub jest w trakcie budowy domu, wg projektu Amor III, o udzielenie informacji gdzie ten projekt jest realizowany albo chociaż zdjęcia jak wygląda w rzeczywistości? Jestem bardzo zainteresowana tym projektem, proszę o kontakt na adres romazawierucha2@wp.pl pozdrawiam roma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts