redakcja Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Projekt Amor III Szczegółowy opis projektu domu Amor III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/amorIII Link do projektu: Projekt Amor III Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maciek Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 A gdzie można znaleźć pozostałe wersje z garażami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 A gdzie można znaleźć pozostałe wersje z garażami? Witam, Zostaną one w najbliższym czasie umieszczone na naszej stronie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie: czy projekt jest nowy czy już ktoś go zakupił? Czy jest szansa otrzymać rysunki szczegółowe (przekroje) na maila?Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie: czy projekt jest nowy czy już ktoś go zakupił? Czy jest szansa otrzymać rysunki szczegółowe (przekroje) na maila? Pozdrawiam Witam, Bardzo proszę o podanie adresu mailowego. Postaramy się przesłać dodatkowe informacje na temat wersji projektu Amor. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 tam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Amor III na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kaska200 Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Witam, Zostaną one w najbliższym czasie umieszczone na naszej stronie. Pozdrawiam Witam Chyba ten najbliższy czas troche się przedłużył bo jakoś jeszcze nie ma dostępnych wersji z garażami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Witam wybrałem ten projekt dla siebie mam zamiar go kupić w najbliższym czasie, mam pytanie czy można poznać kosztorys?? Czy można wybudować dom z porotherm i dać na dach gont lub blachodachówkę?? Witam Wycena kosztorysowa dla domu Amor III znajduje się przy jego prezentacji na stronie www pod adresem https://www.dobredomy.pl/projekt/amorIII/ Zestawienia materiałowe mogę Panu przesłać mailowo - proszę o kontakt w tej sprawie na adres info@dobredomy.pl Zarówno zmiana technologii wykonania ścian jak i zmiana materiału na pokrycie dachowe możliwe są do wprowadzenia w projekcie. Najlepiej wykonać je na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylwester Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Witam!!! Interesuje mnie projekt Amor III. czy istnieje możliwość zmiany konta nachylenia dachu z 30 na min. 35 stopni ??? Jaki jest koszt takiej zmiany. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Witam!!! Interesuje mnie projekt Amor III. czy istnieje możliwość zmiany konta nachylenia dachu z 30 na min. 35 stopni ??? Jaki jest koszt takiej zmiany. Pozdrawiam. Witam Zmiana kąta nachylenia dachu jest jak najbardziej możliwa. Można ją wykonać na dwa sposoby: na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem, bądź zlecić naszym architektom. W sprawie wyceny takiej zmiany u nas w biurze proszę o kontakt na adres mailowy info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Ołdakowski Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Witam. Czy w tym domu jest możliwość wykorzystania poddasza??? Ile miało by mkw?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Witam. Czy w tym domu jest możliwość wykorzystania poddasza??? Ile miało by mkw?? Witam Zaadaptowanie poddasza w tym projekcie jest możliwe. Powierzchnia użytkowa tej części to około 71m2. Przestrzeń na schody można wygospodarować kosztem części szaf mieszczących się w korytarzu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Witam serdecznie ! Juz w najblizszych dniach mamy zamiar zakupic ten projekt Amor III i mam takie pytanie - czy jest mozliwosc z panstwa strony zaaranzowanie powiezchni uzytkowej poddasza ? Dzekuje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Witam serdecznie ! Juz w najblizszych dniach mamy zamiar zakupic ten projekt Amor III i mam takie pytanie - czy jest mozliwosc z panstwa strony zaaranzowanie powiezchni uzytkowej poddasza ? Dzekuje . Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres mailowy info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewelina Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Witam, czy dysponuje ktoś zdjęciami z realizacji tego projektu? Chodzi mi o zdjęcia wewnątrz poszczególnych pomieszczeń jak i zewnętrznych budynku. Może ktoś już wybudował ten dom na południu Polski i udostępniłby możliwość obejrzenia go na żywo? Pozdrawiam ewelina.hromik@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewelina Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Witam, czy dysponuje ktoś zdjęciami z realizacji tego projektu? Chodzi mi o zdjęcia wewnątrz poszczególnych pomieszczeń jak i zewnętrznych budynku. Może ktoś już wybudował ten dom na południu Polski i udostępniłby możliwość obejrzenia go na żywo? Pozdrawiam ewelina.hromik@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Walentyna Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Mam pytanie: czy projekt jest nowy czy już ktoś go zakupił? Czy jest szansa otrzymać rysunki szczegółowe na maila (sww2211@gmail.com)? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Witam. Projekt Amor III dostępny jest w naszej ofercie od 2011 roku i został już kilka razy zakupiony. Rysunki pokazowe przesyłam na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest michal Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 Dzień dobry Proszę o udostępnienie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz zwymiarowane rysunki dla projektu Amor III na adres warzywo2@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 Dzień dobry Proszę o udostępnienie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz zwymiarowane rysunki dla projektu Amor III na adres warzywo2@op.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bartek Posted October 15, 2016 Report Share Posted October 15, 2016 Dzień dobry Proszę o udostępnienie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz zwymiarowane rysunki dla projektu Amor III na adres Bartussss21@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 16, 2016 Report Share Posted October 16, 2016 Dzień dobry Proszę o udostępnienie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz zwymiarowane rysunki dla projektu Amor III na adres Bartussss21@interia.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maciej Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Witam, czy istnieje możliwość przesłania zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunków zwymiarowanych na adres: maciejonek@o2.pl. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Witam, czy istnieje możliwość przesłania zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunków zwymiarowanych na adres: maciejonek@o2.pl. Dziękuję. Dzień dobry, oczywiście w dniu dzisiejszym otrzyma Pan wspomniane materiały dotyczące projektu Amor III. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bartek Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 Witam. Mogoł bym prosić o zarys specyfikacji stropu do projektu Amor III. Bartussss21@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts