redakcja Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2010 Projekt Amor III Szczegółowy opis projektu domu Amor III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/amorIII Link do projektu: Projekt Amor III Cytuj
Gość Maciek Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2010 A gdzie można znaleźć pozostałe wersje z garażami? Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2010 A gdzie można znaleźć pozostałe wersje z garażami? Witam, Zostaną one w najbliższym czasie umieszczone na naszej stronie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2010 Dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie: czy projekt jest nowy czy już ktoś go zakupił? Czy jest szansa otrzymać rysunki szczegółowe (przekroje) na maila?Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2010 Dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie: czy projekt jest nowy czy już ktoś go zakupił? Czy jest szansa otrzymać rysunki szczegółowe (przekroje) na maila? Pozdrawiam Witam, Bardzo proszę o podanie adresu mailowego. Postaramy się przesłać dodatkowe informacje na temat wersji projektu Amor. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2012 tam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Amor III na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość Kaska200 Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2013 Witam, Zostaną one w najbliższym czasie umieszczone na naszej stronie. Pozdrawiam Witam Chyba ten najbliższy czas troche się przedłużył bo jakoś jeszcze nie ma dostępnych wersji z garażami Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2014 Witam wybrałem ten projekt dla siebie mam zamiar go kupić w najbliższym czasie, mam pytanie czy można poznać kosztorys?? Czy można wybudować dom z porotherm i dać na dach gont lub blachodachówkę?? Witam Wycena kosztorysowa dla domu Amor III znajduje się przy jego prezentacji na stronie www pod adresem https://www.dobredomy.pl/projekt/amorIII/ Zestawienia materiałowe mogę Panu przesłać mailowo - proszę o kontakt w tej sprawie na adres info@dobredomy.pl Zarówno zmiana technologii wykonania ścian jak i zmiana materiału na pokrycie dachowe możliwe są do wprowadzenia w projekcie. Najlepiej wykonać je na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwester Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2015 Witam!!! Interesuje mnie projekt Amor III. czy istnieje możliwość zmiany konta nachylenia dachu z 30 na min. 35 stopni ??? Jaki jest koszt takiej zmiany. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2015 Witam!!! Interesuje mnie projekt Amor III. czy istnieje możliwość zmiany konta nachylenia dachu z 30 na min. 35 stopni ??? Jaki jest koszt takiej zmiany. Pozdrawiam. Witam Zmiana kąta nachylenia dachu jest jak najbardziej możliwa. Można ją wykonać na dwa sposoby: na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem, bądź zlecić naszym architektom. W sprawie wyceny takiej zmiany u nas w biurze proszę o kontakt na adres mailowy info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Ołdakowski Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2015 Witam. Czy w tym domu jest możliwość wykorzystania poddasza??? Ile miało by mkw?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2015 Witam. Czy w tym domu jest możliwość wykorzystania poddasza??? Ile miało by mkw?? Witam Zaadaptowanie poddasza w tym projekcie jest możliwe. Powierzchnia użytkowa tej części to około 71m2. Przestrzeń na schody można wygospodarować kosztem części szaf mieszczących się w korytarzu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2015 Witam serdecznie ! Juz w najblizszych dniach mamy zamiar zakupic ten projekt Amor III i mam takie pytanie - czy jest mozliwosc z panstwa strony zaaranzowanie powiezchni uzytkowej poddasza ? Dzekuje . Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2015 Witam serdecznie ! Juz w najblizszych dniach mamy zamiar zakupic ten projekt Amor III i mam takie pytanie - czy jest mozliwosc z panstwa strony zaaranzowanie powiezchni uzytkowej poddasza ? Dzekuje . Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres mailowy info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2016 Witam, czy dysponuje ktoś zdjęciami z realizacji tego projektu? Chodzi mi o zdjęcia wewnątrz poszczególnych pomieszczeń jak i zewnętrznych budynku. Może ktoś już wybudował ten dom na południu Polski i udostępniłby możliwość obejrzenia go na żywo? Pozdrawiam ewelina.hromik@gmail.com Cytuj
Gość Ewelina Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2016 Witam, czy dysponuje ktoś zdjęciami z realizacji tego projektu? Chodzi mi o zdjęcia wewnątrz poszczególnych pomieszczeń jak i zewnętrznych budynku. Może ktoś już wybudował ten dom na południu Polski i udostępniłby możliwość obejrzenia go na żywo? Pozdrawiam ewelina.hromik@gmail.com Cytuj
Gość Walentyna Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2016 Mam pytanie: czy projekt jest nowy czy już ktoś go zakupił? Czy jest szansa otrzymać rysunki szczegółowe na maila (sww2211@gmail.com)? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2016 Witam. Projekt Amor III dostępny jest w naszej ofercie od 2011 roku i został już kilka razy zakupiony. Rysunki pokazowe przesyłam na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość michal Napisano 19 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2016 Dzień dobry Proszę o udostępnienie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz zwymiarowane rysunki dla projektu Amor III na adres warzywo2@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2016 Dzień dobry Proszę o udostępnienie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz zwymiarowane rysunki dla projektu Amor III na adres warzywo2@op.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Bartek Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2016 Dzień dobry Proszę o udostępnienie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz zwymiarowane rysunki dla projektu Amor III na adres Bartussss21@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2016 Dzień dobry Proszę o udostępnienie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz zwymiarowane rysunki dla projektu Amor III na adres Bartussss21@interia.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2016 Witam, czy istnieje możliwość przesłania zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunków zwymiarowanych na adres: maciejonek@o2.pl. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2016 Witam, czy istnieje możliwość przesłania zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunków zwymiarowanych na adres: maciejonek@o2.pl. Dziękuję. Dzień dobry, oczywiście w dniu dzisiejszym otrzyma Pan wspomniane materiały dotyczące projektu Amor III. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2016 Witam. Mogoł bym prosić o zarys specyfikacji stropu do projektu Amor III. Bartussss21@interia.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi