Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Amor III

redakcja
 Share

Recommended Posts

• 1 month later...

Dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie: czy projekt jest nowy czy już ktoś go zakupił? Czy jest szansa otrzymać rysunki szczegółowe (przekroje) na maila?Pozdrawiam

Dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie: czy projekt jest nowy czy już ktoś go zakupił? Czy jest szansa otrzymać rysunki szczegółowe (przekroje) na maila?

Pozdrawiam

Witam,

Bardzo proszę o podanie adresu mailowego. Postaramy się przesłać dodatkowe informacje na temat wersji projektu Amor.

Pozdrawiam

• 1 year later...

tam,

Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Amor III na naszym forum.

Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym.

Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!!

Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU!

Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny

Pozdrawiam

• 1 year later...
Guest Kaska200

Witam,

Zostaną one w najbliższym czasie umieszczone na naszej stronie.

Pozdrawiam

Witam

Chyba ten najbliższy czas troche się przedłużył bo jakoś jeszcze nie ma dostępnych wersji z garażami

• 1 year later...

Witam wybrałem ten projekt dla siebie mam zamiar go kupić w najbliższym czasie, mam pytanie czy można poznać kosztorys??

Czy można wybudować dom z porotherm i dać na dach gont lub blachodachówkę??

Witam

Wycena kosztorysowa dla domu Amor III znajduje się przy jego prezentacji na stronie www pod adresem https://www.dobredomy.pl/projekt/amorIII/ Zestawienia materiałowe mogę Panu przesłać mailowo - proszę o kontakt w tej sprawie na adres info@dobredomy.pl

Zarówno zmiana technologii wykonania ścian jak i zmiana materiału na pokrycie dachowe możliwe są do wprowadzenia w projekcie. Najlepiej wykonać je na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem.

Pozdrawiam

• 5 months later...
Guest Sylwester

Witam!!!

Interesuje mnie projekt Amor III. czy istnieje możliwość zmiany konta nachylenia dachu z 30 na min. 35 stopni ??? Jaki jest koszt takiej zmiany.

Pozdrawiam.

Witam!!! Interesuje mnie projekt Amor III. czy istnieje możliwość zmiany konta nachylenia dachu z 30 na min. 35 stopni ??? Jaki jest koszt takiej zmiany. Pozdrawiam.

Witam

Zmiana kąta nachylenia dachu jest jak najbardziej możliwa. Można ją wykonać na dwa sposoby: na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem, bądź zlecić naszym architektom. W sprawie wyceny takiej zmiany u nas w biurze proszę o kontakt na adres mailowy info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 2 months later...

Witam. Czy w tym domu jest możliwość wykorzystania poddasza??? Ile miało by mkw??

Witam

Zaadaptowanie poddasza w tym projekcie jest możliwe. Powierzchnia użytkowa tej części to około 71m2. Przestrzeń na schody można wygospodarować kosztem części szaf mieszczących się w korytarzu.

Pozdrawiam

• 6 months later...

Witam serdecznie ! Juz w najblizszych dniach mamy zamiar zakupic ten projekt Amor III i mam takie pytanie - czy jest mozliwosc z panstwa strony zaaranzowanie powiezchni uzytkowej poddasza ? Dzekuje .

Witam serdecznie ! Juz w najblizszych dniach mamy zamiar zakupic ten projekt Amor III i mam takie pytanie - czy jest mozliwosc z panstwa strony zaaranzowanie powiezchni uzytkowej poddasza ? Dzekuje .

Witam

Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres mailowy info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 3 months later...
Guest Ewelina

Witam, czy dysponuje ktoś zdjęciami z realizacji tego projektu? Chodzi mi o zdjęcia wewnątrz poszczególnych pomieszczeń jak i zewnętrznych budynku.

Może ktoś już wybudował ten dom na południu Polski i udostępniłby możliwość obejrzenia go na żywo?

Pozdrawiam

ewelina.hromik@gmail.com

Guest Ewelina

Witam, czy dysponuje ktoś zdjęciami z realizacji tego projektu? Chodzi mi o zdjęcia wewnątrz poszczególnych pomieszczeń jak i zewnętrznych budynku.

Może ktoś już wybudował ten dom na południu Polski i udostępniłby możliwość obejrzenia go na żywo?

Pozdrawiam

ewelina.hromik@gmail.com

• 3 months later...
Guest Walentyna

Mam pytanie: czy projekt jest nowy czy już ktoś go zakupił? Czy jest szansa otrzymać rysunki szczegółowe na maila (sww2211@gmail.com)? Pozdrawiam

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...