Dobre Domy Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Witam , proszę o zestawienie kosztorysowe na adres mailowy matzeee@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Witam, proszę o dodatkowe materiały oraz zestawienie kosztorysowe na adres laxton80@wp.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest r Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Witam, proszę o dodatkowe materiały oraz zestawienie kosztorysowe na adres just74@wp.pl Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Witam, proszę o dodatkowe materiały oraz zestawienie kosztorysowe na adres just74@wp.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iwona Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem Atreusz Nowy, i w związku z tym bardzo proszę o przesłanie szczegółowych informacji( rysunki szczegółowe, wyceny kosztorysowe itp.) dotyczących danego projektu na adres: iwona.tom@wp.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem Atreusz Nowy, i w związku z tym bardzo proszę o przesłanie szczegółowych informacji( rysunki szczegółowe, wyceny kosztorysowe itp.) dotyczących danego projektu na adres: iwona.tom@wp.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Witam. Ja także jestem zainteresowany projektem Atreusz Nowy, i w związku z tym bardzo proszę o przesłanie szczegółowych informacji( rysunki szczegółowe, wyceny kosztorysowe itp.) dotyczących danego projektu na adres: pawel-k00@wp.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Witam. Ja także jestem zainteresowany projektem Atreusz Nowy, i w związku z tym bardzo proszę o przesłanie szczegółowych informacji( rysunki szczegółowe, wyceny kosztorysowe itp.) dotyczących danego projektu na adres: pawel-k00@wp.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewa Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 Witam, poproszę o materialy szczegolowe oraz kosztorys na adres ewcia125@amorki.pl.Dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Witam, poproszę o materialy szczegolowe oraz kosztorys na adres ewcia125@amorki.pl.Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 Witam, czy w projekcie tym przewidziany jest strop na poddaszu (oddzielającky poddasze od strychu)? Jezeli tak to jaki rodzaj stropu przewidziane jest w projekcie? Proszę też o dostepne materiały i kosztorys na adres mochelek@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 Witam, czy w projekcie tym przewidziany jest strop na poddaszu (oddzielającky poddasze od strychu)? Jezeli tak to jaki rodzaj stropu przewidziane jest w projekcie? Proszę też o dostepne materiały i kosztorys na adres mochelek@gmail.com Witam, strop nad poddaszem jest drewniany. Matreriały prześlę dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adam Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 Poproszę materiały szczegółowe na meila. Curylo.adam@gmail.com. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Me Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 Witam, Proszę o podanie wysokości ścianki kolankowej na poddaszu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 Witam, Proszę o podanie wysokości ścianki kolankowej na poddaszu. Witam Ścianka kolankowa wysoka jest na 74cm już po uwzględnieniu wykończenia podłóg i skosów. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Joanna Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 Witam, Uprzejmie proszę o bezpłatne materiały odnośnie domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów itp. Mój e-mail: slotajoanna@o2.pl. Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 Witam, Uprzejmie proszę o bezpłatne materiały odnośnie domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów itp. Mój e-mail: slotajoanna@o2.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamil Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 Witam. Proszę o bezpłatne materiały odnośnie domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, itp. Mój e-mail to zak_k@o2.pl . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 Witam. Proszę o bezpłatne materiały odnośnie domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, itp. Mój e-mail to zak_k@o2.pl . Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michal Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów projektu domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów na e-mail: eenndd@o2.pl. Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów projektu domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów na e-mail: eenndd@o2.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marko Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 Dzień dobry, mógłbym prosić o bezpłatne materiały odnośnie domu Arteusz Nowy- dokładnie chodzi mi o wymiary pokoi, ewentualnie rys. techniczme z naniesionymi długościami ścian itd. Podaję maila: m_zukiewicz@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Dzień dobry, mógłbym prosić o bezpłatne materiały odnośnie domu Arteusz Nowy- dokładnie chodzi mi o wymiary pokoi, ewentualnie rys. techniczme z naniesionymi długościami ścian itd. Podaję maila: m_zukiewicz@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted May 1, 2017 Report Share Posted May 1, 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów projektu domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów na e-mail: wielgus_lukasz@o2.pl Z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów projektu domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów na e-mail: wielgus_lukasz@o2.pl Z góry dziękuję Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts