Dobre Domy Posted February 21, 2016 Report Posted February 21, 2016 Witam , proszę o zestawienie kosztorysowe na adres mailowy matzeee@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 21, 2016 Report Posted February 21, 2016 Witam, proszę o dodatkowe materiały oraz zestawienie kosztorysowe na adres laxton80@wp.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest r Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Witam, proszę o dodatkowe materiały oraz zestawienie kosztorysowe na adres just74@wp.pl Dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 Witam, proszę o dodatkowe materiały oraz zestawienie kosztorysowe na adres just74@wp.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Iwona Posted April 6, 2016 Report Posted April 6, 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem Atreusz Nowy, i w związku z tym bardzo proszę o przesłanie szczegółowych informacji( rysunki szczegółowe, wyceny kosztorysowe itp.) dotyczących danego projektu na adres: iwona.tom@wp.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem Atreusz Nowy, i w związku z tym bardzo proszę o przesłanie szczegółowych informacji( rysunki szczegółowe, wyceny kosztorysowe itp.) dotyczących danego projektu na adres: iwona.tom@wp.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted May 8, 2016 Report Posted May 8, 2016 Witam. Ja także jestem zainteresowany projektem Atreusz Nowy, i w związku z tym bardzo proszę o przesłanie szczegółowych informacji( rysunki szczegółowe, wyceny kosztorysowe itp.) dotyczących danego projektu na adres: pawel-k00@wp.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 8, 2016 Report Posted May 8, 2016 Witam. Ja także jestem zainteresowany projektem Atreusz Nowy, i w związku z tym bardzo proszę o przesłanie szczegółowych informacji( rysunki szczegółowe, wyceny kosztorysowe itp.) dotyczących danego projektu na adres: pawel-k00@wp.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Ewa Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 Witam, poproszę o materialy szczegolowe oraz kosztorys na adres ewcia125@amorki.pl.Dziekuje Quote
Dobre Domy Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Witam, poproszę o materialy szczegolowe oraz kosztorys na adres ewcia125@amorki.pl.Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted August 15, 2016 Report Posted August 15, 2016 Witam, czy w projekcie tym przewidziany jest strop na poddaszu (oddzielającky poddasze od strychu)? Jezeli tak to jaki rodzaj stropu przewidziane jest w projekcie? Proszę też o dostepne materiały i kosztorys na adres mochelek@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted August 16, 2016 Report Posted August 16, 2016 Witam, czy w projekcie tym przewidziany jest strop na poddaszu (oddzielającky poddasze od strychu)? Jezeli tak to jaki rodzaj stropu przewidziane jest w projekcie? Proszę też o dostepne materiały i kosztorys na adres mochelek@gmail.com Witam, strop nad poddaszem jest drewniany. Matreriały prześlę dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Adam Posted September 3, 2016 Report Posted September 3, 2016 Poproszę materiały szczegółowe na meila. Curylo.adam@gmail.com. pozdrawiam Quote
Guest Me Posted September 15, 2016 Report Posted September 15, 2016 Witam, Proszę o podanie wysokości ścianki kolankowej na poddaszu. Quote
Dobre Domy Posted September 16, 2016 Report Posted September 16, 2016 Witam, Proszę o podanie wysokości ścianki kolankowej na poddaszu. Witam Ścianka kolankowa wysoka jest na 74cm już po uwzględnieniu wykończenia podłóg i skosów. Pozdrawiam Quote
Guest Joanna Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 Witam, Uprzejmie proszę o bezpłatne materiały odnośnie domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów itp. Mój e-mail: slotajoanna@o2.pl. Z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Witam, Uprzejmie proszę o bezpłatne materiały odnośnie domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów itp. Mój e-mail: slotajoanna@o2.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kamil Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 Witam. Proszę o bezpłatne materiały odnośnie domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, itp. Mój e-mail to zak_k@o2.pl . Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Witam. Proszę o bezpłatne materiały odnośnie domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, itp. Mój e-mail to zak_k@o2.pl . Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Michal Posted January 26, 2017 Report Posted January 26, 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów projektu domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów na e-mail: eenndd@o2.pl. Z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted January 27, 2017 Report Posted January 27, 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów projektu domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów na e-mail: eenndd@o2.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest marko Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Dzień dobry, mógłbym prosić o bezpłatne materiały odnośnie domu Arteusz Nowy- dokładnie chodzi mi o wymiary pokoi, ewentualnie rys. techniczme z naniesionymi długościami ścian itd. Podaję maila: m_zukiewicz@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 Dzień dobry, mógłbym prosić o bezpłatne materiały odnośnie domu Arteusz Nowy- dokładnie chodzi mi o wymiary pokoi, ewentualnie rys. techniczme z naniesionymi długościami ścian itd. Podaję maila: m_zukiewicz@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted May 1, 2017 Report Posted May 1, 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów projektu domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów na e-mail: wielgus_lukasz@o2.pl Z góry dziękuję Quote
Dobre Domy Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów projektu domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów na e-mail: wielgus_lukasz@o2.pl Z góry dziękuję Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts