Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted

właśnie zamówiłem lustrzane odbicie tego projektu jaki jest czas realizacji?

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie zamówiłem lustrzane odbicie tego projektu jaki jest czas realizacji?

Witam

Zamówienia staramy się realizować na bieżąco - zamówiony dzisiaj projekt wysłany będzie do Pana/Pani najpóźniej w poniedziałek.

Pozdrawiam

Guest Katarzyna
Posted

Witam,jakiś czas temu zakupiłam projekt,zdecydowałam z mężem że chcemy zmienić strop z teriva na lany.Czy jest możliwość aby pracownia przesłała mi takie przeliczenie ? mój mail: bakteriaa2@wp.pl

Pozdrawiam

Posted

Witam,jakiś czas temu zakupiłam projekt,zdecydowałam z mężem że chcemy zmienić strop z teriva na lany.Czy jest możliwość aby pracownia przesłała mi takie przeliczenie ? mój mail: bakteriaa2@wp.pl Pozdrawiam

Witam

Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres mailowy info@dobredomy.pl

POzdrawiam

Posted

Witam. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu oraz wymiarów pomieszczeń na adres :m_m_jasim@yahoo.com. Z góry bardzo dziękuję.

Guest Zbigniew
Posted

Dzień dobry, czy mógłbym prosić o kosztorys i wykaz materiałów do projektu Atreusz Nowy oraz informację, jaki rodzaj ogrzewania jest przewidziany w tym projekcie tzn podłogowe, mieszane, czy same grzejniki oraz, czy można zastosować kocioł na paliwo stałe. Mój adres: zbryba@o2.pl

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Posted

Witam,

Materiały zostały wysłane na podany adres.

W naszych projektach zakładamy zastosowanie ogrzewania na gaz ziemny oraz grzejniki naścienne.

Istnieje jednak mozliwość zmiany sposobu ogrzwania na etapie adpatacji projektu.

Pomieszczenie gospodarcze jest duże. Pomieści  zarówno większy kocioł jak i magazynowany materiał do ogrzewania.

Pozdrawiam

Posted

Bardzo proszę o przeslanie mi szczegółowych informacji tj. kosztorys, potrzebne materiały, wymiary pomieszczeń. Czy pomieszczenie strychowe można zaadaptować na pokój? Pozdrawiam i z góry dziękuję. efelinka.z@wp.pl

Posted

Witam. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu i wykaz materiałów do projektu oraz wymiarów pomieszczeń na adres :tazio1101@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję.

Posted

Bardzo proszę o przeslanie mi szczegółowych informacji tj. kosztorys, potrzebne materiały, wymiary pomieszczeń. Czy pomieszczenie strychowe można zaadaptować na pokój? Pozdrawiam i z góry dziękuję. efelinka.z@wp.pl

Witam

Materiały prześlę na podany adres mailowy. Strych znajdujący się nad garażem można spokojnie zaadaptować na dodatkowy pokój.

Pozdrawiam

Posted

Witam. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu i wykaz materiałów do projektu oraz wymiarów pomieszczeń na adres :tazio1101@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję.

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Guest Zbigniew
Posted

Dzień dobry, czy ścianki działowe na poddaszu są zaprojektowane jako z płyty k-g, czy z bloczków, a jeżeli z płyty k-g to czy można wykonać je z bloczków-wymurować i czy trzeba wówczas wzmacniać strop w stosunku do zaprojektowanego. Pozdrawiam

Posted

Dzień dobry, czy ścianki działowe na poddaszu są zaprojektowane jako z płyty k-g, czy z bloczków, a jeżeli z płyty k-g to czy można wykonać je z bloczków-wymurować i czy trzeba wówczas wzmacniać strop w stosunku do zaprojektowanego. Pozdrawiam

Witam

Ścianki działowe na poddaszu są zaprojektowane w technologii lekkiej, z płyt G-K. Ściany murowane są znacznie cięższe. Chcąc je zastosować, należałoby wzmocnić strop. O tym, w jaki sposób, zadecyduje architekt na etapie adaptacji. Pozdrawiam!

Posted

ściani działowe na poddaszu są murowane z bloczków

Guest Zbigniew
Posted

ścianki u mnie są z suporex 12 skosy płyta no i sufit

Architekt mówił, że trzeba wzmocnić strop, czy jest Pan w trakcie budowy, jakieś ciekawe spostrzeżenia, zdjęcia, koszty, mój adres zbryba@o2.pl

• 2 months later...
Guest Gość
Posted

Witam was czy moze mi ktos podac rzeczywisty koszt budowy kontakt e-mail pleyboy3@wp.pl dziekuje

• 2 months later...
Guest Monika
Posted

Witam. Czy mogłabym prosić o przesłanie wymiarów pomieszczeń oraz kosztorys wraz z zestawieniem materiałów do projektu ATREUSZ NOWY? Mój mai: latas340@gmail.com

Guest Agnieszka
Posted

Witam,

, Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych materiałów projektów: Atreusz Nowy , Atreusz Mały na ades mail: agabrzozka1@o2.pl dziękuje