Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• 1 year later...
Guest Alina Panek
Posted

Witam, bardzo proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń projektu KASJUSZ - w odbiciu lustrzanym. Z góry dziękuję .

Mój e-mail: alina.panek@onet.pl

Posted

Witam, bardzo proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń projektu KASJUSZ - w odbiciu lustrzanym. Z góry dziękuję . Mój e-mail: alina.panek@onet.pl

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

witam, czy ktoś z Państwa zrealizował już inwestycje z tego projektu?

Posted

witam, czy ktoś z Państwa zrealizował już inwestycje z tego projektu?

Dzień Dobry tez jestem zainteresowany realizacją tego domu.Może ktoś go wykonywał ?

• 6 months later...
Posted

Witam.

Bardzo poproszę o rysunki szczegółowe na adres: izar8303@gmail.com

Czy można modyfikować/przystosować projekt?

Dziekuję i pozdrawiam

Hania

Posted

Witam. Bardzo poproszę o rysunki szczegółowe na adres: izar8303@gmail.com Czy można modyfikować/przystosować projekt? Dziekuję i pozdrawiam Hania

Witam, rysunki zostały przesłane na podany adres. Zmiany do projektów można wprowadzać na etapie adaptacji, bądź poprzez naszą Pracownię, jednak są one dodatkowo płatne. W sprawie wycen proszę kierować pytania na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 4 months later...
Guest Paulina
Posted

Witam, jestem zainteresowana powyższym projektem czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres paulinka_ski@op.pl? Pozdrawiam

Posted

Witam, jestem zainteresowana powyższym projektem czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres paulinka_ski@op.pl? Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 6 months later...
  • 1 month later...
Posted

Czy ktoś z Państwa buduje lub może wybudował taki dom? Zastanawiam się, czy 300 000 zł wystarczy na stan deweloperski, jeśli całość zlecimy jednej firmie a budynek będzie w standardzie energooszczędnym? Czy ktoś z Państwa może podzielić się wrażeniami, kosztami ?

Posted

Witam, jesteśmy na etapie wykończenia.

Pani Magdo, czy może Pani napisać więcej o kosztach? Ile wniósł stan surowy otwarty, ile zamknięty, deweloperski itp? Z góry dziękuję.

• 3 weeks later...
Posted

Witam, jesteśmy na etapie wykończenia.
Pani Magdo, czy może Pani napisać więcej o kosztach? Ile wniósł stan surowy otwarty, ile zamknięty, deweloperski itp? Z góry dziękuję.

Dzień dobry, ceny podaje orientacyjne, na pewno można taniej. Postawiliśmy z mężem na jakość produktów i energooszczędność. Dodatkowo zbudowaliśmy ogrodzenie dookoła nie dużej działki i taras z zadaszeniem z drewna (pergola).stan surowy otwarty około 150 tys. Zależy od działki i terenu ( czy równy teren i czy dużo drzew)stan zamknięty: okna + 8 szt w dachu -37 tys. dach blacha na rąbek około 35 tys.drzwi zewnętrzne 10 tysstan deweloperski około 480 tys.Całość wyniosła nas około 480 tys z przyłączeniami. Pozostała w tym momencie końcówka wykończenia. Tu kosztów już nie liczyłam... napewno mogą być stosunkowo niewielkie, ale też nie istnieje górna granica :-)

• 1 year later...
Guest Karolina
Posted

Dzień dobry,

Jaka jest wysokość ścianki kolankowej na poddaszy?

• 6 months later...
Posted

Witam, bardzo proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń projektu KASJUSZ. Z góry dziękuję .

Mój e-mail: justynacieslik89@wp.pl

Posted
W dniu ‎19‎.‎10‎.‎2018 o 17:16, Gość juscie napisał:

Witam, bardzo proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń projektu KASJUSZ. Z góry dziękuję .

Mój e-mail: justynacieslik89@wp.pl

Dzień dobry,

Rysunki z wymiarami zostaną wysłane poniedziałek/wtorek.

Pozdrawiam.

Guest Marysia
Posted
Proszę o przesłanie wszelkich bezpłatnych informacji (również wymiarów pomieszczeń) wraz z kosztami budowy domu Kasjusz w wersji "pod klucz" (zestawienie kosztorysowe) na adres: inazimek@tlen.pl . Z góry dziękuję
Posted
21 minut temu, Gość Marysia napisał:

Proszę o przesłanie wszelkich bezpłatnych informacji (również wymiarów pomieszczeń) wraz z kosztami budowy domu Kasjusz w wersji "pod klucz" (zestawienie kosztorysowe) na adres: inazimek@tlen.pl . Z góry dziękuję

Dzień dobry,
W dniu dzisiejszym prześlemy do Pani materiały szczegółowe: rysunki z wymiarami oraz zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pełne kosztorysy na stan wykończony ("pod klucz") są w naszej ofercie dodatkowo odpłatne. Więcej informacji znajdzie Pani w zakładce Sklep na naszej stronie internetowej.
Pozdrawiam

• 2 months later...
Posted
Witam, czy istnieje możliwość zlikwidowania tarasu, włączając go w bryłę budynku celem powiększenia kuchni i utworzenia parteru w kształcie prostokąta?
Posted
5 minut temu, Gość Kasia napisał:

Witam, czy istnieje możliwość zlikwidowania tarasu, włączając go w bryłę budynku celem powiększenia kuchni i utworzenia parteru w kształcie prostokąta?

Dzień dobry, oczywiście można wprowadzić taką zmianę. Tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. 

• 3 months later...
  • 1 year later...
Guest Dzień dobry
Posted

Witam serdecznie, ja również poproszę o przesłanie wszelkich bezpłatnych informacji  wraz z kosztami budowy domu Kasjusz w wersji "pod klucz" na adres: rysilla78@gmail.com. Czy projekt nadawałby się na działkę, gdzie wejście musiałoby być od południa (ewentualnie wchodu)? Czy ewentualnie polecalibyście Państwo jakiś inny, podobny rozmiarowo projekt? Bardzo dziękuję.

Posted
4 godziny temu, Gość Dzień dobry napisał:

Witam serdecznie, ja również poproszę o przesłanie wszelkich bezpłatnych informacji  wraz z kosztami budowy domu Kasjusz w wersji "pod klucz" na adres: rysilla78@gmail.com. Czy projekt nadawałby się na działkę, gdzie wejście musiałoby być od południa (ewentualnie wchodu)? Czy ewentualnie polecalibyście Państwo jakiś inny, podobny rozmiarowo projekt? Bardzo dziękuję.

Witam.  Rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego zostały przesłane na podany adres. Projekt Kasjusz jak najbardziej pasuje na działkę z wejściem od strony wschodniej (polecam wersję podstawową projektu) Ewentualnie zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą domów z wejściem od południa   https://www.dobredomy.pl/projekty/z-wejsciem-do-pd/

Pozdrawiam

• 2 years later...
Guest sobi10
Posted

WItam, proszę o rysunki szczegółowe na adres: michalsobczak101@gmail.com