redakcja Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Projekt domu Atom Szczegółowy opis projektu domu Atom znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/atom Link do projektu: Projekt Atom Link do zdjęć z realizacji: Realizacje Atom Link do obrotu 3D: Obrót 3D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basia Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Witam! Szukam kogoś w województwie Śląskim lub Małopolskim, kto buduje dom wg projektu "ATOM". Proszę o kontakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Czesiek Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Witam! Szukam kogoś w województwie Śląskim lub Małopolskim, kto buduje dom wg projektu "ATOM". Proszę o kontakt. W Opolskim wybudowałem taki dom właśnie jestem na etapie wylewania posadzek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 W Opolskim wybudowałem taki dom właśnie jestem na etapie wylewania posadzek Zapraszamy do umieszczenia zdjęć z realizacji na forum oraz do nadsyłania zdjęć do naszego konkursu - szczegóły pod adresem https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Czy ktoś buduje taki dom na Śląsku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mazurkowa Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Ja buduję ten dom w lubelskim mam obecnie stan surowy zamknięty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z elektryką zapraszam na stronę www.moj.extradom.pl/Tresci/MojExtradom.aspx tam zamieszczam zdjęcia z realizacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Ja buduję ten dom w lubelskim mam obecnie stan surowy zamknięty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z elektryką zapraszam na stronę www.moj.extradom.pl/Tresci/MojExtradom.aspx tam zamieszczam zdjęcia z realizacji Witam, Zachęcam do umieszczania zdjęć z budowy domu Zefir II na naszym forum internetowym oraz do nadesłania ich do naszej pracowni w celu wzięcia udziału w konkursie fotograficznym. Szczegóły na stronie https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 witam poszukuje kogos w woj gdanskim kto buduje dom atom pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jeki Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 W Opolskim wybudowałem taki dom właśnie jestem na etapie wylewania posadzek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jeki Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 kolego czesiek mozesz dac jakies namiary na siebie sam chce zabrac sie za taki domek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Atom na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomi Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 W Opolskim wybudowałem taki dom właśnie jestem na etapie wylewania posadzek witama mozna wiedziec jaki koszt dachu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest magi Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Witam, nasz atomik stoi w kujawsko -pomorskim, jako bryła wygląda super, bardzo proporcjonalny, polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Witam, nasz atomik stoi w kujawsko -pomorskim, jako bryła wygląda super, bardzo proporcjonalny, polecam. Witam Prosimy o wrzucenie kilku zdjęć na forum. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts