redakcja Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2010 Projekt Atlantyda III Szczegółowy opis projektu domu Atlantyda III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/atlantydaIII Link do projektu: Projekt Atlantyda III Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2010 jest akurat taki jaki chce super Cytuj
Gość bomba_art Napisano 27 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2010 ja też taki chcę bardzo mi się podoba Cytuj
Gość Jola Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2010 Witam! Rozważam budowę tego domu ale szukam osób, które już go wybudowały. Jestem ciekawa ich doświadczeń, sugestii oraz uwag. Cytuj
Gość dolarek Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2010 rozpoczynamy budowę tego domu (z lekkimi przeróbkami- takimijak większy taras oraz kotłownia z tyłu domu), już nie mogę się doczekać Cytuj
Gość Adrianesku Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2010 rozpoczynamy budowę tego domu (z lekkimi przeróbkami- takimijak większy taras oraz kotłownia z tyłu domu), już nie mogę się doczekać Hej, Ja tez myślę o tym projekcie i kotłowni tez by mi pasowała z tyłu domu jak to rozwiązałeś? Proszę o odp. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Atlantyda III na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość kasia Napisano 22 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2014 JA JUŻ REŻ JESTEM W TRAKCIE KONCZENIA DOMKU W STANIE SUROWYM POLECAM:) CHOCIAŻ ZALECAM MAŁE PRZERÓBKI:) CHCECIE WIEDZIEC WIECEJ , MACIE PYTANKA kasiawojtek206@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2014 Witam Zachęcam do umieszczenia kilku fotek na forum. Pozdrawiam Cytuj
Gość ania Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam. Mam już ten domek postawiany jestem bardzo zadowolona. Zmiany jakie wprowadziliśmy to na górze zamiast łazienki przy sypialni jest garderoba. Na dole zamiana łazienki i kotłowni na pokój. Od drogi pokój po środku kotłownia i od podwórka łazienka, dodatkowo od szczytu drzwi do kotłowni. Pytania proszę pisać na e-maila aniaprzemekuk@poczta.fm pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2015 Witam Zachęcam do umieszczenia kilku fotek na forum. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi